Şimdi Ara

Power ISO ve ImgBurn'u Ashampoo ve Nero gibi kullanmak ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Power ISO ve Imgburn, popüler imaj işlerimizi halledebileceğimiz başarılı programlar diye biliyorum. Diski kalıp olarak kaydetme. Kalıbı diske kaydetme işlemlerinin yanında , bilgisayarımızdaki dosyaları CD veya DVD ortamına yazdırmak gibi; Nero ve Ashampoo tarzı yazılımlar gibi.

Fakat bunu anlatabilecek birisi var mı ? Imgburn'u kurcalamak istedim ama UDF vs. vs. çıkıyor ve ben hangisini seçeceğimi şaşırıyorum mesela.

• Arkadaşım iso dosyasını basmak istiyosan 800 kb lık süper program ücretsiz buyur burdan indir:
    http://www.freeisoburner.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut17

Arkadaşım iso dosyasını basmak istiyosan 800 kb lık süper program ücretsiz buyur burdan indir:
    http://www.freeisoburner.com/

Yazdıklarımı okuduğundan, onu geçtim anladığından emin misin ? Anlamak daha önemli bence.
  • Aşagılamaktansa daha açıklayıcı olabileceğini düşünmüştüm(özür dilerim) herkesi insan zannettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesut17

Aşagılamaktansa daha açıklayıcı olabileceğini düşünmüştüm(özür dilerim) herkesi insan zannettim.

Yanlış anladın. Özür diliyorum.

Dikkatlice okursan, imaj işlemlerinin YANINDA, bilgisayarımızdaki DOSYALARI (bu mp3 olabilir, başka birşey olabilir. ISO, NRG gibi dosyalardan bahsetmediğim gibi) Ashampoo ve Nero gibi yazmaktan bahsettim.
  • PowerISO yu tavsiye ederim Dosyayı ekleyerek PowerISO yla üstten yazdır diyerek yazdırabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destroy00 -- 2 Ağustos 2010; 15:53:52 >
  • Program tavsiyelerinde Imgburn tavsiye ediyorsun ama nasıl kullanıldığını bilmiyorsun. Bold cümleleri sırasıyla okuyunca insan ikileme düşüyor keza iki mesajının arası çok uzun sürelide değil.

quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

Merhaba,

Bu başlığı Donanımhaber ve Facebook'taki arkadaşlarım için nerden baksanız 2-3,belki de bununla birlikte 4 defa açmak için uğraştım. Ama düzenle ilgili hoşuma gitmediğinden / zorladığından, hepsini bir anda yapmak istediğimden vs. hep yarıda kaldı ve paylaşamadım. Sonunda deneyimlerimi, izlenimlerimi ve sizlerin de yardımıyla, tavsiyelerinizle ve düşüncelerinizle en sade ve en gerekli şekilde yazılım tavsiyelerinde bulunacağım.
    Tavsiye ettiğim yazılımlara resmi web sitelerinden (Google yardımıyla) , Filehippo ve Snapfiles ile ulaşabilirsiniz.

*CD ve DVD Yazdırma Programları : Ashampoo Burning Studio : Data , Ses CD'si vs. için iyi oluyor. Disk imaj işlemleri, kopyalama vs. için de en iyisi IMGBurn. Ashampoo 6 sürümü ücretsiz. Google'da "AShampoo Burning Studio Free" yazıp ararsanız 6 sürümünü veya 2009 , 2010 gibi promosyon sürümleri bulabilirsiniz. IMGBurn ücretsiz, sanırım Türkçe dil desteği yok.

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Power ISO ve Imgburn, popüler imaj işlerimizi halledebileceğimiz başarılı programlar diye biliyorum. Diski kalıp olarak kaydetme. Kalıbı diske kaydetme işlemlerinin yanında , bilgisayarımızdaki dosyaları CD veya DVD ortamına yazdırmak gibi; Nero ve Ashampoo tarzı yazılımlar gibi.

Fakat bunu anlatabilecek birisi var mı ? Imgburn'u kurcalamak istedim ama UDF vs. vs. çıkıyor ve ben hangisini seçeceğimi şaşırıyorum mesela.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 2 Ağustos 2010; 21:13:10 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çalışan windows u ıso yapmak
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Antor

Program tavsiyelerinde Imgburn tavsiye ediyorsun ama nasıl kullanıldığını bilmiyorsun. Bold cümleleri sırasıyla okuyunca insan ikileme düşüyor keza iki mesajının arası çok uzun sürelide değil.

quote:

Merhaba,

Bu başlığı Donanımhaber ve Facebook'taki arkadaşlarım için nerden baksanız 2-3,belki de bununla birlikte 4 defa açmak için uğraştım. Ama düzenle ilgili hoşuma gitmediğinden / zorladığından, hepsini bir anda yapmak istediğimden vs. hep yarıda kaldı ve paylaşamadım. Sonunda deneyimlerimi, izlenimlerimi ve sizlerin de yardımıyla, tavsiyelerinizle ve düşüncelerinizle en sade ve en gerekli şekilde yazılım tavsiyelerinde bulunacağım.
    Tavsiye ettiğim yazılımlara resmi web sitelerinden (Google yardımıyla) , Filehippo ve Snapfiles ile ulaşabilirsiniz.

*CD ve DVD Yazdırma Programları : Ashampoo Burning Studio : Data , Ses CD'si vs. için iyi oluyor. Disk imaj işlemleri, kopyalama vs. için de en iyisi IMGBurn. Ashampoo 6 sürümü ücretsiz. Google'da "AShampoo Burning Studio Free" yazıp ararsanız 6 sürümünü veya 2009 , 2010 gibi promosyon sürümleri bulabilirsiniz. IMGBurn ücretsiz, sanırım Türkçe dil desteği yok.

quote:

Merhaba arkadaşlar,

Cem Yılmaz'ın bir repliği vardır. Belki bilirsin. Cevap İÇİNDE İÇİNDE !

İşe gazetecilik edasıyla yaklaşmışsın, kendini yüceltip beni aşağılamaya çalışmışsın, buna itafen :

Kalın yazacak kadar bilgilisin, OKU MADEM BE GÜZELİM ! Ben onu DİSK İMAJ İŞLEMLERİ için tavsiye etmişim, hani kalın göstermişsin ya.

IMGBurn'un anlamadığım kısmı, Nero gibi dosya ve klasörleri yazdırırken nelere dikkat etmek gerekiyor, UTF gibi dosya formatları vs. çıkıyor.

Çok mu zeki oldun şimdi ?

• cd dvd dosya sistemleri ile bilgiler mevcut

http://www.isobuster.com/help.php?help=160

cd yaparken ISO9660
    dvd yaparken udf
  • quote:

Orijinalden alıntı: destroy00

PowerISO yu tavsiye ederim Dosyayı ekleyerek PowerISO yla üstten yazdır diyerek yazdırabilirsin
  • quote:

İşe gazetecilik edasıyla yaklaşmışsın, kendini yüceltip beni aşağılamaya çalışmışsın, buna itafen :

Kalın yazacak kadar bilgilisin, OKU MADEM BE GÜZELİM ! Ben onu DİSK İMAJ İŞLEMLERİ için tavsiye etmişim, hani kalın göstermişsin ya.

IMGBurn'un anlamadığım kısmı, Nero gibi dosya ve klasörleri yazdırırken nelere dikkat etmek gerekiyor, UTF gibi dosya formatları vs. çıkıyor.

Hatan gösterildiğinde karşındakine saldırmak senin cehaletinden daha fazlasını göstermez. Eğer sen bu terbiyesizliğine "zeki" lik diyorsan sen zeki ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antor -- 3 Ağustos 2010; 10:41:39 >

• ARKADAŞIM ! Güzel arkadaşım ! Yineliyorum !

Disk işlemleri için IMGBurn'u tavsiye ediyorum ve çok sık olmamakla beraber disk kopyalama, disk imajını sabit sürücüye atma, sabit sürücüdeki imajı diske yazdırmak vs. için kullanıyorum ve IMGBurn'un üzerine program tavsiye etmeye bile gerek görmüyorum.

Ama şöyle ki : Klasörlerimi ve dosyalarımı yazdırırken yazdırma menüsüsünde hangi formatı vs. seçeceğiz, onu bilmiyorum !

Ah bir de aşağıdaki alıntıda, koyu olan yeri niye sildiğini açıklarsan sevinirim.

quote:

Antor bugün 3 Ağustos 2010; 10:41:29 tarihinde

~~~~~~~~~~~~~~
    Cevap: Cevap : Power ISO ve ImgBurn'u Ashampoo ve Nero gibi kullanmak ?
    ~~~~~~~~~~~~~~

Hatan gösterildiğinde karşındakine saldırmak senin cehaletinden daha fazlasını göstermez. Eğer sen bu terbiyesizliğine "zeki" lik diyorsan sen zeki ol.

Bariz kullanmasını bilmediğin programı methetmişin sonra kullanımını burda sormuşun. "Gom player çok iyi medya oynatıcıdır, ama hiç video izlemedim video nasıl izlenir ben hep mp3 dinledim şu ana kadar" örnekler çoğaltılabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.