Şimdi Ara

POSTAL 2 OYUNUNDAN İYİ ANLAYANA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben postal 2 oyununu yeni keşfetmiş birisi olarak(tamam kabul biraz geç olmus bir keşif:)) bir hevesle bu oyunun görevlerini yapmaya başladım ama bir yeri geçemiyorum burda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.bu görev karakolda bi görev ama ne olduğunu çözemedim PAY TİCKET yazıyor görev olarak ama yapamadım bi türlü.

• oyunu biliyiorum ama hiç oynamadım görevin ismini türkçeye çevirirsek bilet satın al diyo
  • evet karakola gittim para olmadığından yapamamıstım görevi bi türlü ama sonradan biraz daha uğraşınca buldum.
    yinede yardımınız için teşekkür ederim.
  • banada sölermisin acaba aynı bölümde bende takıldım saatlerce ticket aradım ödemek icin ama bulamadım orayı nasıl geçiyoruz ?
  • bankaya vardığınızda 1 kat yukarı cıkıp masada oturan bayan personele gidin ve resmi gazete satın alın sonra alt kata inip bankanın kasasına doğru yola cıkın yani tezgahların arkasına gecin bunu yapar yapmaz polisler peşinize düşecek zorlu bir görev !!! sonra oradan hızlı bir şekilde kaçın görev tamamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felaketcocuk -- 17 Temmuz 2012; 0:40:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.