yaw mükemmel oyun be... adam oyunun ortasında durduk yerde istediği yere gidip işiyo. huahuahua en komiği gidip kçpeğin üstüne işemesi [krl][evlol]
Bi de zırt pırt yükleme yapmasa.
Tam Bir Rezalet Bence! Hiç bir Şekilde Postal 1'e bağlı kalınmamış! Konu Çok Abartılmış! Ve Oyunun Fps Olması oyunu abartı derecede bozmuş!
Postal² salakça ve amaçsızca bir oyun. Yani proglamlama bilenler neden kalkıp böylesine salak bir oyun yapıyorlar anlamıyorum. Masum bir insanın kafasını kürekle kesip sonrada kopan kafayı sağa sola fırlatmak, adamı yakıp sonra da işeyerek söndürmenin esprisi nedir bilemiyorum. Ayrıca deli gibi loading yapıyor, yavan grafikleri ve fiyasko bir doll motoru var... Yapılmasa da olurmuş yani...
baba sakin ol ya alti ustu bi yonunu soyledik oyunun sen sozlerimizi aldin yerden yere vurdun ha... [:(!]
"Oyun tamamen america karamizahini ele almis biz niye ustumuze alinalim alinacak olanlar americalilar" (level dergisi Tugbek kardesimizin sözudur ve bence haklida)
Ben de Tuğbek'i severim ama katılmıyorum.. Gerçi oyunu oynadım ama vahşetin amerikan karamizahıyla bi sınır yok ki.. Yani orda karamizah olan şey kedinin şeyine pompalı takıp ateş öldürüp adam yakmak mı?
ben bu oyunu aldim ama oyunu acinca haya verio calismio
o hata cd ile ilgili HAFIZADA YER YOK diyo ama as1l sorun cd de ba_ka bitane al sende
bende de oyun acılıyo ama yukleme yapmıyordu Zo_skies dosyası ek***** bi derginin verdigi demo dan bulmustum calısıyor...bence oyun gayet iyi Türklerin oyun dünyasında sozu gecmedigini dusunursek bu oyunu yapanları gereksiz yere zamanlarını harcıyorlar(gereksiz bi oyun) diye suclamak bence haksızlık....
İnsan psikolojisinde etkileşim yaptığı bir gerçek bu oyunun.Gerçi ben pek etkilenmedim ama yine de o kiliseyi ele geçiren hacıları vurmak zorunda kaldığımda baya bi sinirlerim bozuldu...Propaganda var gibi geldi yani.
orası öyle [dont]
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme