Şimdi Ara

Post-it notlar artık akıllanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Post-it notlar artık akıllanıyor
    Yaklaşık 43 yıldır hayatımızda olan ve önemini hiç kaybetmeyen post-it not konsepti teknolojiye ayak uyduruyor. Momento Note post-it etiketler barındırdıkları NFC yongası ile not almanın ötesine çıkıyor.



    Momento Note nedir?



    Momento Note ürünü post-it kâğıtları ile NFC yongasını bir araya getirmiş. Kullanıcılar karşı tarafın dikkatine sunmak istediği bir şarkıyı, fotoğrafı, sosyal medya paylaşımını veya internet sitesini bu not kâğıdına aktarabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Enerji alanında 29 milyar dolarlık yatırım



    Karşı taraf ise sadece telefonunu nota dokundurarak fotoğrafları görebiliyor, ilgili siteye veya paylaşım platformuna yönlenebiliyor. Defalarca kullanıldığı için de sürekli kullan-at tarzında israf yapmaya da gerek kalmıyor.



    1000 kere kullanılabilen akıllı notlar 3GB’a kadar da veri saklayabiliyor. iPhone 10 Plus üzeri ve Android 8 üzeri cihazlarla kolay bir şekilde formatlanıp okunabiliyor. Okumak için uygulama gerekmezken yazma için uygulama isteniyor. Momento Note 20’li paket 8$ olarak satılıyor ve daha yüksek paketler de mevcut.



     






    Kaynak:
    https://www.techpowerup.com/312058/momento-note-launches-nfc-notepad-hopes-to-replace-post-it-notes







  • iphone 10 plus diye telefon mu varmış..

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Fena değil ama NFC'li yazısını okuyunca dahili e-Ink ekranlı bir şey zannettim. Telefona veya kendi ana istasyonunda notu yazıp, post-it'e dokunduracaksınız, üzerindeki e-Ink ekranda not belirecek, tekrar tekrar kullanılabilecek.

    Bu yöntem de fena değil ama adaptasyonu çok zor. Akıllı telefon gereksinimi de var. Kaldı ki halen daha NFC'siz telefonlar duyurulmaya devam ediyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.