Şimdi Ara

Portsmouth FC - Road to Premier League

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Portsmouth FC

5 Nisan 1898 yılında İngiltere'nin Portsmouth şehrinin güneyinde kurulan, en eski futbol kulüplerinden birisi olan Portsmouth Premier Lig deki başarılarından sonra 2009-10 sezonunda ligi son sırada tamamlayarak Championshipe düşmüştü. Bu düşüş bununlada kalmadı ve Football League 2 ye kadar düştü; bir zamanlar Premier Lig de devleri dize getiren o kulüp..

Günümüzde taraftarlarına ait olan o kulüp mütevazi bütçesiyle 2015 yazında son derece deneyimsiz olan Özdemir'e emanet edilmiş yeniden yapılanmaya gitmişti. Bu deneyimsiz teknik direktör daha ilk transfer döneminde genç ve deneyimsiz isimleri kadrosuna katarak büyük tepki çekmişti. Kadroya 14 yeni ve genç oyuncu katılmıştı. Gençlerden oluşan bu kadro Almanya da düzenlenen sezon öncesi turnuvada beklenmedik bir başarı gösterip turnuvayı lider tamamlamıştı ve sezona 7 de 7 yaparak inanılmaz bir başlangıç yapmıştı. Bu beklenmedik çıkış Özdemir isminin ne kadar doğru bir tercih olduğunu tüm taraftarlara göstermişti. Artık kulüp için bir umut vardı.

Sezon rüya gibi geçmişti. Gençlerden oluşan bu kadro neler yapabileceğini göstermişti ve ligi en yakın takipçisine 14 puan fark atarak bitirmiş ve Football League 1'e yükselmişti.

Oyuncular sezon sonu inanılmaz bir gelişim göstermiş Fifa rekoru kırmıştılar :)

2015-2016 sezonunada fırtına gibi başlayan kulüp sezon öncesi turnuvada finalde kaybetmişti. Bu kulübün 15 hafta sonra aldığı ilk mağlubiyetti. Ama taraftarların Özdemir'e olan güveni tartışılmazdı. Sezona 10 yeni genç oyuncu dahil edip kadrosundaki 6 yaşlı oyuncuyla yolunu ayıran Özdemir böylece takımın yaş ortalamasını da 21.29'a düşürmüşti. Artık daha genç ve dinamik bir kadro vardı. Öyleki bu kadro ligi namağlup bitirmiş topladığı 126 puan ve attığı 136 golle lig rekoru kırmıştı. Fakat kupada işler ligdeki gibi iyi gitmemişti. Lig kupası 4. turda ezeli rakip Southampton'a 3-1 kaybedilmiş ve FA cup ta ise Chelsea'ye 3-2 ile boyun eğilmişti. Fakat takımın oynadığı oyun ve 90 dakika pes etmeyen görüntüsü Premier Lig'in artık bir hayal olmadığını gösteriyordu.

Sky Bet Championship 2016-2017 Sezonu

Özdemir Avrupa Enternasyonel Kupası Öncesi düzenlediği basın toplantısında; Çok iyi oyunculardan oluşan çok geniş bir kadromuz var, lige çok iyi hazırlandık ve hedefimiz bir rekora imza atıp kulübü Premier Lig'e çıkarmak, dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamiozdmr2 -- 14 Ekim 2015; 0:05:15 >

• Hocam başarılar Büyük sabır isteyen bir kariyer açmışsın helal olsun. Ben de FIFA 15'de açıp devam ettiremediğim Nottingham Forest kariyeri açacağım inşallah ilerleyen zamanlarda.

Taktik takımın default taktiği mi yoksa siz mi hazırladınız? Custom tactics ile ve adını unuttuğum onun sol sekmesindeki taktiklere dokundunuz mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Hocam başarılar Büyük sabır isteyen bir kariyer açmışsın helal olsun. Ben de FIFA 15'de açıp devam ettiremediğim Nottingham Forest kariyeri açacağım inşallah ilerleyen zamanlarda.

Taktik takımın default taktiği mi yoksa siz mi hazırladınız? Custom tactics ile ve adını unuttuğum onun sol sekmesindeki taktiklere dokundunuz mu?

Hepsine bir ayar çektim kardeşim çok etki ediyor takım oyununa çünkü istersen paylaşabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: selamiozdmr2

quote:

Orijinalden alıntı: soulfly1

Hocam başarılar Büyük sabır isteyen bir kariyer açmışsın helal olsun. Ben de FIFA 15'de açıp devam ettiremediğim Nottingham Forest kariyeri açacağım inşallah ilerleyen zamanlarda.

Hepsine bir ayar çektim kardeşim çok etki ediyor takım oyununa çünkü istersen paylaşabilirim

Paylaşırsan sevinirim hocam denerim. Şu an Barca'nın taktiğini kullanıyorum birebir Beşiktaş ile etkisini gördüm ama 2.bir taktik de fena olmaz.

• Başarılar hocam. Fratton Park'tan çıkışı zor olur rakiplerin. Pompey eski gücünde olmasa da alt liglerde de olsa kalbimizde her zaman.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güze paylaşım olmuş hocam.

Ben de şu an Bayer Leverkusen ile devam ediyorum. Sonrasında Portsmouth ile Road to Glory deneyeceğim.
    Taktik, transfer, oyuncu vb. paylaşımlarını takip edeceğim ben de :)
  • Güzel konu, teşekkürler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FC 24 Pro Clubs [Clubs] Ligi!
    geçen yıl açıldı
    Welcome to Wrexham (2022-) | FX
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Başarılar. Çok güzel konu.
  • Konuya ilgi olmadığı için pek paylaşım yapmadım. İstek olursa devamını da yazabilirim.
  • Hız 75

Pas 67

Organize

Pas 44

Orta Yapma 52

Şut 51

Serbest Düzen

Pres 35

Agresiflik 50

Takım Genişliği 58

Koruma

Bu taktiği denemeni öneririm. Her türlü dizilişte gideri var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamiozdmr2 -- 19 Ekim 2015; 22:21:06 >
  • Sağolasın hocam deneyeceğim mutlaka

Ben devam etmeni isterim güzel oluyor bu tarz hikayeler. FM hikayelerini az okumazdım
  • Noldu hocam naptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam et hocam. Okuyoruz biz:)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.