Şimdi Ara

Portekiz-Hollanda/İngiltere-Ekvador

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ingiltereyi pek beğenmiyorum ben ama ekvadorla ingiltere arasında hiç yoksa bi marka farkı var.mutlaka ingiltere bir adım önde ama belli de olmaz tabi
    bu arada beğenmiyorum dedim de,geçen gün gianluca vialli italyada röportajında şöyle demiş:
    dünya kupası 1 aylık bir maratındur veerken form tutmak asla iyi değildir,önemli olan her maç biraz daha iyi olmaktır demiş.
    e sözleri yabana atılcak bi adam da değil tabi.bunu söylerken de italya ve brezilya için söylediğini belirttiler
    portekiz de benim gizli favorilerimden,brezilyadan sonra onlrın almasını isterim en çok ama bence çok zor maç ben portekizi çeyrek finale biraz daha akın görüyorum

• bu akşam ekvador tecrübe eksikliğinden dolayı ingiltere karşısında ilk yarı dayanır we sağlam sawunmasıyla 0-0 geçirir we ikinci yarıda ingiltere bu maçı çewirir iy 0 ms 1 3.80 ii oran portekiz-hollanda içinde 0 daha yakın duruyo ama hollanda uzatmada olsa bile adını çeyrek finale yazdırır herkese bol şanslar
  • umarım Ekvator ve Hollanda geçer..
  • antingiltereli olarak ekvator diyorum.

anti-c.ronaldo'lu olarakta hollanda diyorum
  • England-Ecuador : 0

Portugal-Holland: 2

Bitsin
  • ingiltere ve hollanda kazanır
  • NEDENSE HOLLANDAYA KARŞI Bİ SEMPATİM VAR HOLLANDANIN KAZANMASINI İSTİYORUM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İspanya vizesi
    4 yıl önce açıldı
    Hollanda Vizesi
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ingiltere 1 -0 alır

portekiz ilkyarıyı 1-0 önde geçer ,,,ve böle biter bildimmi????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doors -- 26 Haziran 2006; 9:33:06 >
  • portekiz maçı neler oldu ya vay vay :))
  • Ne maç oldu yaa..
    Süper heyecanlı ve gerilimliydi.

Hollanda en sevdiğim takımken bu sene en gıcık aldığım takım olmuştu.

Bu kadar defansif, italya özentisi olunursa olacağı buydu..
    Adamlar formalarında bile İtalya'ya özenmiş.

Son dakikalarda kalpten gidecektim, o centilmenlikten anlamayan Hollanda kazansaydı 2 gün kendime gelemezdim heralde.

Son olarak go home Van Basten.

• Hollanda'nın yaptığı çirkeflik sonrası anadan doğma Portekizli oldum FairPlay yahu, topu adama teslim edecen Deco en basit şekliyle gerekli cevabı verdi.Ben de arkasından koşuyodum vur lan vur diye...eheh

Portekiz hakkıyla aldı götürdü ama bundan sonra ki tur işleri bu cezalılarla çok zor,İngiltere'ye yaradı yine bu iş
  • Vallaha çirkefliğin allahını yapan portekiz yapmayın etmeyin.adamlar damarına basıp durdu Hollandanın çirkef herifler. Kaleci desen zaten ehr turnuvada eyrlerde yatıyo. Her zaman yaptığı şey bu provokasyonlar portekizin. Hollanda bu tuzağa düştü. Tıpkı bizim isviçre tuzağıona düştüğümüz gibi
  • Daha 7.dakikada en önemli futbolcuyu biçtiler ama sarıyla geçiştirildi..

Benim ekran başında bacağım ağrıdı be.. Ronaldo ne kadar oynayamayacak Allah bilir.

Sahalarda gördüğüm en büyük çirkefliği Heitinga yaptı bugün..
    İnsanda biraz onur olur ya..
  • portekiz en az hollanda kadar çirkefti bu gece ama kıran kırana oldu fazla kaçtı o başka...

heykel gibi dikilirken van basten 90 boyunca sinirimi tepeme çıkardın elenince yıkıldım ama bi taraftan da çok iyi oldu italya gibi oynamanın hollanda gibi total futbolu, ofansı benimseyen bir takıma yaramadığı anlaşıldı

van basten van nistelrooy gibi bir futbolcuyu almadın inat ettin

makkay gibi golcü nerelerde

seedorf nerelerde

kuyt neden 90 dk oynuyor

BUNDAN SONRA DÜNYA KUPASINI İZLEMESEMDE OLUR

HADİ ARJANTİN SEN YAP BİŞEYLER BARİ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atanamayanöğretmen -- 26 Haziran 2006; 1:01:00 >

• bu ingiltere ne şanslı takım ya, top oynamadan çeyrek finale kaldı şimdide kırpılmış portekizle oynayacak..
  • quote:

Orjinalden alıntı: WebEX

bu ingiltere ne şanslı takım ya, top oynamadan çeyrek finale kaldı şimdide kırpılmış portekizle oynayacak..

+1

sonunda şöyle herycanlı bir maç izledik
    hollandam elendi ama zaten hollandaya yakışan bir futbol oynamıyorlardı bu turnuvada
    vanbastenden beklemezdim bu anlayışı
  • quote:

Orjinalden alıntı: by.helix

bu akşam ekvador tecrübe eksikliğinden dolayı ingiltere karşısında ilk yarı dayanır we sağlam sawunmasıyla 0-0 geçirir we ikinci yarıda ingiltere bu maçı çewirir iy 0 ms 1 3.80 ii oran portekiz-hollanda içinde 0 daha yakın duruyo ama hollanda uzatmada olsa bile adını çeyrek finale yazdırır herkese bol şanslar

Helalsin ;)
  • Bu arada hayatımda ilkkez Hollanda'dan nefret ettim. C.Ronaldo'ya nasıl içim gitti o ne tekmeydi öyle,resmen iki takım da maçı satabilmek için sahaya çıkmışlar.Tabi,olayları başlatan tekme ve dirsekler, centilmenlik yerine kasaplığı seçenlerdi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.