< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartipi -- 5 Temmuz 2020; 12:35:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Port bagaj hakkındaki düşünceniz (3. sayfa)
-
-
-
Kusura bakmayim foruma sık girmiyorum.
Port bagaj tavanda yagmur kanallarinin orada bulunan surmeli kapak icindeki kisima kiskac gibi sıkılarak monte ediliyor.
Aracta bi performans kaybi hissetmedim. Tek dezavantaji 100km ustu hizlarda ses yapiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Universal kullanmamanizi tavsiye ederim. Eger tavanda port bagaj takilacak tavan baglanti yeri varsa araciniza ozel citayi tavsiye ederim.
Ben 800 citaya 800 bagaja vermistim araca ozel cita bagajla ayni paraydi
quote:
Orijinalden alıntı: senol9000Universal kullanmamanizi tavsiye ederim. Eger tavanda port bagaj takilacak tavan baglanti yeri varsa araciniza ozel citayi tavsiye ederim.
Ben 800 citaya 800 bagaja vermistim araca ozel cita bagajla ayni paraydi
Ne marka port bagaj aldımız? Öneriniz nedir bu konuda?
-
Marka olarak uzerinde bi marka tok fakat istanbulda iseniz bostanci koprusunden asagi inerken ilk sagda AES tuning var , orada ekonomik modellerden thule ye kadar cok genis skalada urunler mevcut
quote:
Orijinalden alıntı: senol9000Marka olarak uzerinde bi marka tok fakat istanbulda iseniz bostanci koprusunden asagi inerken ilk sagda AES tuning var , orada ekonomik modellerden thule ye kadar cok genis skalada urunler mevcut
Arkadaşım sağolsun kullanmadığı mont blanc marka port bagaj ve ara atkısını verdi. 1300 km yolculuk yaptım. Harika bir ürün. Çok memnun kaldım.
Portbagaj alacağım ve firstbag ile perflex arasında kaldım.Hangisini tavsiye edersiniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X