Şimdi Ara

Port bagaj hakkındaki düşünceniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
13.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    754 ayak 1564 takoz barlar size kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartipi -- 5 Temmuz 2020; 12:35:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Port bagaj hakkındaki düşünceniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrtcaan kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayim foruma sık girmiyorum.

Port bagaj tavanda yagmur kanallarinin orada bulunan surmeli kapak icindeki kisima kiskac gibi sıkılarak monte ediliyor.

Aracta bi performans kaybi hissetmedim. Tek dezavantaji 100km ustu hizlarda ses yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wq.denis W kullanıcısına yanıt

Universal kullanmamanizi tavsiye ederim. Eger tavanda port bagaj takilacak tavan baglanti yeri varsa araciniza ozel citayi tavsiye ederim.

Ben 800 citaya 800 bagaja vermistim araca ozel cita bagajla ayni paraydi

• quote:

Orijinalden alıntı: senol9000

Universal kullanmamanizi tavsiye ederim. Eger tavanda port bagaj takilacak tavan baglanti yeri varsa araciniza ozel citayi tavsiye ederim.

Ben 800 citaya 800 bagaja vermistim araca ozel cita bagajla ayni paraydi

Ne marka port bagaj aldımız? Öneriniz nedir bu konuda?

• Daha önce konuya yazmıştım. Bauhaus'taki G3 Arjes 320 modelini aldım ve çok memnunum. Sadece rüzgarlı yerlerde ufak bir rüzgâr sesi oluyor, sanki camdan gelen sese benzer. Rahatsiz edici degil. Yakıtı 1 ile 1,5 litre civarı artırıyor. Denge konusunda bir sorun yok, üzerinde yokmuş gibi gidiyorsunuz. Bagaj değil de sadece çıtalar takılıyken aşırı rahatsız edici bir ses yapıyor. Çok kullanışlı bir şey, tavsiye ederim.

Port bagaj hakkındaki düşünceniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bacanakis -- 27 Mart 2021; 22:16:43 >

• yavuz-neocu kullanıcısına yanıt

Marka olarak uzerinde bi marka tok fakat istanbulda iseniz bostanci koprusunden asagi inerken ilk sagda AES tuning var , orada ekonomik modellerden thule ye kadar cok genis skalada urunler mevcut

• quote:

Orijinalden alıntı: senol9000

Marka olarak uzerinde bi marka tok fakat istanbulda iseniz bostanci koprusunden asagi inerken ilk sagda AES tuning var , orada ekonomik modellerden thule ye kadar cok genis skalada urunler mevcut

Arkadaşım sağolsun kullanmadığı mont blanc marka port bagaj ve ara atkısını verdi. 1300 km yolculuk yaptım. Harika bir ürün. Çok memnun kaldım.

• Portbagaj alacağım ve firstbag ile perflex arasında kaldım.Hangisini tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.