Selamlar.Fifa 16 da online oyundayken neredeyse 10 maçın 3-4 ünde kopma yaşıyordum ve ekranda NAT sorunu çıkıyordu.Ben de EA sitesinden port numaralarını aldım ve ilk fotoğraftaki gibi girdim.1 tanesi hariç sorun yoktu.
Sorun nerede arkadaşlar bilenleriniz varsa yardım ederseniz sevinirim.Teşekkürler.
Arkadaşlar sorunum hala günceldir.Az önce online sezonda galipken yine bağlantım koptu bu port açmayı yapmam lazım lütfen yardım edin.
9000-9999 olarak girince o aralıktaki bütün portları açmış oluyorsun. 9565,9570 bu iki portu listeden silersen olur.
quote:
Orijinalden alıntı: aLoneaqLe
9000-9999 olarak girince o aralıktaki bütün portları açmış oluyorsun. 9565,9570 bu iki portu listeden silersen olur.
Teşekkür ederim, o zaman neden ea sitesinde 9565 ve 9570 var?
unlike81U
kullanıcısına yanıt
Aynı soruyu ben de kendime sordum portları açarken, aklıma mantıklı bir cevap gelmedi. Benim modemim hata da vermemişti gerçi, tek satırda bütün portları ekleyip açmıştım. Size cevap vermeden önce biraz portların işleyişini araştırdım, meraktan 9565,9570 portlarını sildim, sadece 9000-9999 olarak girdim ve kontrol ettiğimde iki port da açıktı. Sanırım 9565, 9570 portları olmazsa olmaz ama onun dışında aralık çok geniş olduğu için "açarsanız iyi olur ama açmaya da bilirsiniz" gibisinden opsiyonel göstermek istemişler. Port açmak çok sağlıklı bir iş değil sonuçta... Tabii varsa başka mantıklı açıklaması biz de öğrenmiş oluruz bu sayede.
quote:
Orijinalden alıntı: aLoneaqLe
Aynı soruyu ben de kendime sordum portları açarken, aklıma mantıklı bir cevap gelmedi. Benim modemim hata da vermemişti gerçi, tek satırda bütün portları ekleyip açmıştım. Size cevap vermeden önce biraz portların işleyişini araştırdım, meraktan 9565,9570 portlarını sildim, sadece 9000-9999 olarak girdim ve kontrol ettiğimde iki port da açıktı. Sanırım 9565, 9570 portları olmazsa olmaz ama onun dışında aralık çok geniş olduğu için "açarsanız iyi olur ama açmaya da bilirsiniz" gibisinden opsiyonel göstermek istemişler. Port açmak çok sağlıklı bir iş değil sonuçta... Tabii varsa başka mantıklı açıklaması biz de öğrenmiş oluruz bu sayede.
İlginiz ve cevabınız için teşekkür ederim. 9565 ve 9570 i sildim.Başka çarem yok.9000-9999 olarak açtım.Şimdilik sıkıntı yok gibi..
Beyler bu dediğiniz PS4 içinde geçerli dimi? rakip bulamıyor bi türlü.
quote:
Orijinalden alıntı: ExpendabLes
Beyler bu dediğiniz PS4 içinde geçerli dimi? rakip bulamıyor bi türlü.