Şimdi Ara

Porsche-Doğan kazası / Ağlamaklı dakikalar (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
219
Cevap
1
Favori
9.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdsnl

o raporlar ne kadar doğru bakalım. biri düşük gelirli bir adam diğeri iş adamının karısı

Yüklerler garibana cezayı 8/8 hem de.Kodamanlara kanun geçmez sıyırır onlar.Kanunlar bizim gibi sade vatandaş için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Susanoo

quote:

Orijinalden alıntı: farego

quote:

Orijinalden alıntı: wortexxx

Şimdi biraz baktımda adam azeri, şirketinin yaptığı işler öyle ufak tefek değil milyon dolarlık işler. Ama vicdanına kalmış illa isterse adamın ocağını söndürür

Anca hapis yatar.

Onu tatmin ederse onun hapiste yatması yazıklar olsun o vicdana o zaman..

Malı verende alanda Allah'tır..
    Bu dünyada hiç kimseye bir şey kalıyor. Onu kullanmak dışında..

Önemli olan kalbin kırılmamasıdır..

Yatsın şerefsiz hapis. Hem sigortan yok hem adam gibi kullanmıyor başkalarının hayatını tehdit ediyorsun kusura bakma ama ölse bile içim cız etmez. Böyle şerefsizlerin biri yüzünden ben hastanelik oluyordum frene yarım saniye geç bassam.

• Gotundeki donu bile almasi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root_echo

quote:

Orijinalden alıntı: Roland Deschain

Trafik sigortası olsa da çok birşey farketmezdi.

Trafik sigortası en fazla zararın 22.500TL'lik kısmını karşılayacaktı.

Porsche marka aracın kaskosunun olmaması mümkün değil. Kaldı ki adamın diğer sürücüyü affetmesi mümkün olamaz. Zira kaskoyu yaptırdıığı şirket zarara neden olan adamın yakasına yapışacaktır.

Adamın affetmesi demek, kaskodan tek kuruş bile almadan aracın hurda olmasına göz yummaktır. Adam böyle birşeyi göze alabilir mi?

olur mu kardeşim kaskonun amacı nedir hepsini ödemek zorunda ne yani ben kasko yaparsam kasko sözleşmesinde "lüks arabalarla kazaya karışmayın mı" yazıyor nerde hani o madde bir tane link ver öyle saçma şey mi olur adam otobüse çarptı diyeli 100. masraf çıktı ne olacak..

Sanırım beni yanlış anladınız.

Kasko elbette ki kaza sonucu oluşan zararı tazmin etmek zorundadır. Ancak araç sahibi karşı tarafı affedemez. Çünkü kasko şirketi zarara sebep olan taraftan zararın bedelini yansıtacaktır.

Sürücünün karşı tarafı affetmesi, alacağı tazminattan feragat etmesi anlamına geliyor. Yani Sigorta şirketi size parayı verse de suçlu olan karşı taraftan o parayı öyle ya da böyle alacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Electi

İstanbul Sarıyer'de yaşanan bir trafik kazası sonrasında trajikomik anlar yaşandı. İşadamı Bülent Karani'nin eşi Ela Tapan Karani, önceki gün öğlen saatlerinde Porsche marka otomobiliyle sahil yolundan evine gitmek isteti. Beraberinde iki kızı da bulunan Karani'nin lüks aracının önüne, Sabancı Caddesi üzerinde iken Bilal Uslu kullandığı Doğan marka otomobilin direksiyonunu kırdı.

Yaşanan kazada Karani'nin 5 yaşındaki kızı hafif şekilde yaralandı. Bilal Uslu'nun ise kolunda sıyrıklar meydana geldi. Uslu, tedavi için Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gitti. Ancak asıl şoku Emirgan Polis Merkezine kaza raporu almak için gittiğinde yaşadı.

OTURUP AĞLADI

Kazada 'asli kusurlu' olarak belirlenen Uslu'ya Porsche marka araca 200 bin TL zarar verdiği bildirildi. Uslu, Karani'den özür dilediyse de affedilmedi. İki arkadaşıyla çıktığı sahil gezisi kabusa dönen Uslu, gözyaşları içinde "Aracımın kaskosu ve sigortası yok. Ben otomobilimi satsam bile hasarı ödeyemem" dedi. Uslu, Karani tarafından affedilmez ise 200 bin TL ödeyecek.

fakirliğin gözü kör olsun lannnnn.......

• Millet yakıta para vermekten, vergi ödemekten, muayene ödemekten aracını bakıma sokamıyor, kasko yaptıramıyor ki. Durumu kötü olması araç kullanmaması anlamına gelmez. Adam kendine göre bir araç almış biniyor ne var bunda? Şahin veya dogan olması onu suçlu yapmaz. Ne olursa olsun, zorunlu sigortasını yaptırması lazımdı tabi. Fotodaki araçta, 200bin liralık hasar vardır. Zaten kesinlikle pert olmuş üzerinde konuşacak birşey yok. Zararın bi önemide yok o durumda. İki tarafada geçmiş olsun.
  • Sonunda bir trafik canavarı şahinci cezasını çekecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gfbekir

doganin resmi var mi peki?

Doğan yok olmuş

quote:

Orijinalden alıntı: Lath.Crusader

Sonunda bir trafik canavarı şahinci cezasını çekecek..

Saçma sapan konuşmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan G. -- 20 Kasım 2012; 16:57:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Something

İstinye Park Masa'nın ordaki otoparka dalsa direk intihar ederdi bu adam.

Araçta 200.000TL'lik hasar nasıl oluyor onu anlamadım, araç direk yok olmuş sanırım.

O arabalar boşuna mı pahalı.En ufak hasar bile binlerce zarara yol açıyor.Onun bi jantı en az 2000$.Bizim arabada bile tampona vurdular bide far değiştiler 4000 lira tuttu.Ama bu araba porshe ise hem malı getirmek için kargo vs onlar pahalıya biniyor.Ama 200.000 de bana fazla geldi.

Bide arkadaşlar demiş alıyosun değerliyse binme adam sürmek için alıyo kenarda tozlansın diye değil bi havasını atıcak yani.

• arkadaşlar eger ki porş da 200 k lık bir hasar var ise araba pert oolmuştur pert oldugunda ise kasko bedeli üzerinden adam parasını alır(kasko bedeli piyasa degerinin altında olur genelde) .şimdi gelelim dogancının durumuna bu gün haber sitesi ve ya gazetenin birinin net sayfasında okuduguma göre dogancının sigortası yokmuş(eger sigortasının olmadıgı dogru ise)gerçekten başı maddi olarak büyük belada.size başımdan geçen bir olayı anlatayım zamanında birinde 89 model flash ımız vardı (kardeşimn arabası) sen sigortası olamdıgı halde bin arabayı işe git giderkende bayagı modelli bir cilio unun 2 kapısına sürt görgü şahitleri falan cilioda fazla hasar olmamasına ragmen ve kardeşimin cehaletinden dolayı arayı bulup haladememişler adamda birqz inat tabii gitmiş kaskodan yaptırmış çok basiy bir tamiraat olmasına ragmen bundan 5/6 yıl evvel bize 2 bin tl hesap çıkartmış kasko ya bu parayı ödeyeceksin yada bir sürü mesele ALLAHcc KİMSEYE KAZA BELA VERMESİN.

NOT:Egerki dogancının sigortası olsa dahi öyle büyük bir meblayı karşılamaz diye biliyorum tahm,nen 50 bin tl ye kadar ödüyor biliyorum maddi hasarı.

• O değilde o kadar porscheden bahsediyoruz dediniz. Sonucta ne olursa olsun 200 km hızla mı gidiytordu bu araba? Doğana çarpsa bile sadece airbag açılırdı ön tampon kaput ve çamurluklar bi ihtimal de radyatör giderdi ancak şu aracın haline bakınca araba bildiğin dağılmış. var birşey bu olayda oldugu gibi doğana çarpmamış.
  • Beyler foto bu değilki haberin fotosu yok
  • Foto o değil ben sarıyerde yim her hafta öyle bir yer yok, fake.

• quote:

Orijinalden alıntı: Something

İstinye Park Masa'nın ordaki otoparka dalsa direk intihar ederdi bu adam.

Araçta 200.000TL'lik hasar nasıl oluyor onu anlamadım, araç direk yok olmuş sanırım.

• Haber doğru yer yanlış.

Haberin linki:http://www.haberturk.com/gundem/haber/795715-porsche-dogan-kaza-yaparsa

Eğer magandalardan biriyse ödesin umrumda olmazdı.
  • büyük ihtimal doğanlı apaçi aha porsche hemen bi artislik yapıyım sağından solunda geçiyim filan derken olmuştur olay. eğer harbiden de öyleyse müebbet alsa yeridir
  • Şimdi o değilde zenginlere neden laf yapıyorlar anlamadım adam zengin olunca haklarından vazmı geçmesi gerekiyor
  • Doğancı haczedilsin ya da hapis yatsın ! Cezasını çeksin ! Hatta idam edilsin !

Peki biri 400 binlik araca binerken, biri 5 binlik araca binsin, bunun cezasını kim çekecek ? Çalışıp kazandı öylemi ? Ben emeğiyle çalışan birinin en fazla bir ev ve araba alabildiğini gördüm hayatı boyunca.

Hem sigorta karşılamıyor deniyor hem de neden sigorta yaptırmadı deniyor ? Nasıl iş bu anlamadım.
  • Çok mu zor sigorta yaptırmak.

Porsche sahibi milyoner ve hesabını bilmiyorsa affeder. Cebinden verir...

Siz zor bela sıfır araç alsaniz, misal 70bin e golf aldınız.karşı tarafın parası yok diye, ağladı diye, Ayni durumda affeder misiniz? Empati...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Allahın fakiri lpgyi doldurup kasko yapmadan dolaşıyorsa suç porscheye binenin mi madem o kadar parası yok adam gibi sürecek şerit ihlali yapmak ya da zırlamayacak. ben senede 10.000 km zar zor yapıyorum genelde şehir içindeyim ve nadiren şehir dışına çıkarım kaza riskim sıfır ama her yıl 1.000 tl bayılıp kasko yaptırıyorum benim suçum ne lan biz bilmiyor muyuz kaskosuz dolaşmayı.

Salak salak yorum yazmayın bebe dolu mk yeri.Senin kaskon hele böyle salak salak yazı yazan birisine 1.000TL kasko çıkartan şirket 200.000TL ödemez.Bir boktan anlamıyorsunuz madem yorum yazmayın.Sen sanıyorsun ki dünyayı yıksan kaskon ödeyecek ama cevabı '' Nah''tır onun.Çoğu kasko primi 40.000TL'nin altındadır piyasada.Anca senin de altında birkaç yüz milyarlık araba olur,10.000TL kasko parası dersin o zaman öderler 200.000TL'yi.

madem ben bebeyim lan ki senden en az 10 yaş büyüğümdür anlat la nasıl oluyor nerdeymiş o 10.000 tlilik kaskoyu tamam bilmiyor olabilirim ama bu doğan kullananı haklı çıkarmaz. birde bu nasıl savunma la forum bebe doluymuş salağın önde gideni geride durmayanı doğandaki diğer eleman sen miydin lan sana neden bu kadar koydu ki yorumum.

Kes...

akşam akşam allahın doğancısı için kendimi gerecek değilim sen uzatsan da zaten ben bu mesajdan sonrasında yazmam, lakin merak ettim şu 10.000 tl lik kasko nerde yaptıracağım.

Altındaki arabaya göre değişir yukarıda yazdım.Teminat miktarına göre ayarlanır bu işler.Ortalama bir araç için geçerli rakam 2.500TL'yi aşmaz ki firmaların kampanyalarına göre değişir.

tamam Gökhan Koçak sağolasın bakarım bir ara

Kimsin La söyle

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.