Şimdi Ara

Porsche carrera ile cayman s performans karşılaştırması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ridleyscott

kukalarla hazırlanmış ve içinde slalom kısmıda bulunan bir parkurda cayman (2011 ) kullanmıştım. yağmur altında dahi kontrolü çok kolay ve sınırları (en azından bana göre) oldukça yüksek bir araçtı. go kart gibi.

carrerayı ise aynı gün çeşme otobanında kullandım , 50 km kadar. 4s versiyonu idi ve onunda akselerasyon - handling çok iyi idi. ama viraj yol tutuş konusunu deneme şansım olmadı. ( tabi 200+ ile otoban virajlarını zaten çok çok rahat dönüyorsun, aracı zorlamak için pistte olmak gerekiyor)

Fin test pilotu 300+ yapmıştı.

belli bir mühendisliği var , mutlakaki marka prestijinin verdiği bir fiyat farkı vardır fakat bu araçların performans anlamında sunduğu ayrıcalıklar karşısında fiyat etiketleri bence makul sayılabilir.

4s porsche modelleri arasında çok sıkı bir model 911 serisinden sonra ki en üst seviye carrera 4s'dir..kısaca porsche ailesini güç sıralamasına göre yaparsak..

Porsche GT
    Porsche GT 3RS
    Porsche 911 Turbo S
    Porsche GT 2RS
    Porsche GT3
    Porsche Carrera 4S
    Porsche Targa 4S
    Porsche Carrera S
    Porsche Cayman R
    Porsche Carrera
    Porsche Cayman S
    Porsche Boxter S

aklımda kalan teknik veri ve güç orantıları ile bu kadarını yazabildim..

• Olaya baska bir boyut kazandirayim, Carrera bir efsanedir ancak bence Cayman goruntu olarak cok daha şık bir arac.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batu

Olaya baska bir boyut kazandirayim, Carrera bir efsanedir ancak bence Cayman goruntu olarak cok daha şık bir arac.

cayman, boxter ve 911 karışımı bir tasarıma sahip ama farlarıda 911 yapsalardı çok daha iyi satardı gibi geliyor bana

almanlar işini biliyor, baygın göz istiyorsan buyur 911 diyor daha ucuz fiyata baktırmıyor o gözlere
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

kukalarla hazırlanmış ve içinde slalom kısmıda bulunan bir parkurda cayman (2011 ) kullanmıştım. yağmur altında dahi kontrolü çok kolay ve sınırları (en azından bana göre) oldukça yüksek bir araçtı. go kart gibi.

carrerayı ise aynı gün çeşme otobanında kullandım , 50 km kadar. 4s versiyonu idi ve onunda akselerasyon - handling çok iyi idi. ama viraj yol tutuş konusunu deneme şansım olmadı. ( tabi 200+ ile otoban virajlarını zaten çok çok rahat dönüyorsun, aracı zorlamak için pistte olmak gerekiyor)

belli bir mühendisliği var , mutlakaki marka prestijinin verdiği bir fiyat farkı vardır fakat bu araçların performans anlamında sunduğu ayrıcalıklar karşısında fiyat etiketleri bence makul sayılabilir.

4s porsche modelleri arasında çok sıkı bir model 911 serisinden sonra ki en üst seviye carrera 4s'dir..kısaca porsche ailesini güç sıralamasına göre yaparsak..

Porsche GT
    Porsche GT 3RS
    Porsche 911 Turbo S
    Porsche GT 2RS
    Porsche GT3
    Porsche Carrera 4S
    Porsche Targa 4S
    Porsche Carrera S
    Porsche Cayman R
    Porsche Carrera
    Porsche Cayman S
    Porsche Boxter S

launch control kalkışlarında bende mide bulantısı yaptı 4s. 0-100 4,6 sn civarı olması lazım.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spacecake

quote:

Porsche GT
    Porsche GT 3RS
    Porsche 911 Turbo S
    Porsche GT 2RS
    Porsche GT3
    Porsche Carrera 4S
    Porsche Targa 4S
    Porsche Carrera S
    Porsche Cayman R
    Porsche Carrera
    Porsche Cayman S
    Porsche Boxter S

launch control kalkışlarında bende mide bulantısı yaptı 4s. 0-100 4,6 sn civarı olması lazım.

Foruma koymuştum yazıyı

Dergide yabancı test pilotu turbo s ile lunch control yaparken gözlerinizi kapatın ve kalkış yapın

AYNI BUGATTİ'nin içinde gibi hissediyorsunuz kendinizi demişti.

• wallahi bi mercedes'e nasıl brabus kavalyesi ise bmw'nin alpina ise porsche'de ruf ve techart yapıyor kavalyeliğini techart bir 911 deneyimim oldu 0-100 2.9 sn bi kaç ufak değişiklikle 2.5sn yapıldı ruf'u hiç söylemiyorum....
  • 2011 model Cayman S kullanmıştım sesi muazzamdı ve arkayı hemen koparıyordu yol tutuşu bence gayet iyidi.
  • bugün nişantaşıda gözlerim bayram etti

porsche cayman, carrera 4s bal turuncusu rengi ilk defa gördüm kesinlikle siyah ve beyazdan farklı olması baktırıyor arabaya

ama resmi renk skalasında bu renk yok kendi mi boyatmış acaba alan kişi ?

birde GT3 deli gibi ses çıkartıyordu onun fotosunu çekemedim uçtu gitti

911 arkadan çok güzel ama cayman yandan 911 i solluyor.

cayman'a 17 inç jantlar yakışmıyor, 19 inç turbo jantı olsa 2 kat daha fazla baktırır

Porsche carrera ile cayman s performans karşılaştırması

Porsche carrera ile cayman s performans karşılaştırması

• Bana bi yardım lütfen

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.