< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PopyPara [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Ben de bu sabah uyarı ile karşılaşınca hesap doğrulama adımından yükseltme başvurusunda bulundum.
-
Ben de tamamladim ama hala istiyor doğrulama süresi var galiba onaylanmasi vs gerekiyor anlaşılan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynısı bende de oldu. Mail attım. 5 dj sonra cevap geldi. Sorunu ilgili birime ilettik diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki defa yazdım. Ayrı bir birim bakıyor dediler.
Kazma herifler bir de her gün bildirim atıyorlar hesabı yükseltin diye.
-
Ben hesabı yükselteli 3 gün oldu onay bekliyormuş çok garip bir sistemleri varquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugİki defa yazdım. Ayrı bir birim bakıyor dediler.
Kazma herifler bir de her gün bildirim atıyorlar hesabı yükseltin diye.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir abonelik ödemem vardı. Hesap yükselmeyecek ise başka bir yere geçeceğim diye tekrar yazdım.
"
Değerli bir müşterimiz olduğunuz için yaşanılan bu durumun en kısa süre içerisinde çözümlenebilmesi adına teknik ekiplerimiz yoğun mesai harcayarak çalışmalarını sürdürmektedir. Sizi memnun edebilecek çözüm için elimizden geleni yapıyoruz."
diye gene standart bir cevap gelmiş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shutterbug -- 4 Nisan 2025; 12:17:29 > -
O kadar övdüğüm sistem hesap yükseltme ile sınıfta kaldı günlerdir onay bekliyor
Popyparayı övdünmü ilginç valla. Demek oluyor ki ilk defa bir şeyi övmüşsün. Onu da ben kaçırmışım.
Valla çoğu dijital platform ödemesini ordan yapıyordum
Beş kere yazdım. info@popypara.com'a yazın uygulamanın en son sürüm apk'sını atacağız dediler. Yazdım, apk geldi. Kurdum. Bu sefer de session expired hatası verdi. Hesap bir haftadır onayda bekliyor. Yüzüne gözüne bulaştırdı adamlar.quote:
Orijinalden alıntı: Teknolojikadam07
O kadar övdüğüm sistem hesap yükseltme ile sınıfta kaldı günlerdir onay bekliyor
Aynen öyle bu sefer fena çuvalladılar klasik herkese aynı cevabı veriyorlar
Sonunda hesap doğrulayabildim.quote:
Orijinalden alıntı: Teknolojikadam07
Aynen öyle bu sefer fena çuvalladılar klasik herkese aynı cevabı veriyorlar
Kaç gündür hesabını yükseltmek için onay bekleniyor diyor
Uygulamayı tamamen sil, yeniden kur. Tekrar yükseltme ekranı gelecek. Tekrar dene.
-
Denemiştim aslında
Maalesef fayda etmiyor 2 haftadır onay bekliyorda kaldı sildim yükledim ama değişen bir şey yok halen onay bekliyorquote:
Orijinalden alıntı: shutterbugUygulamayı tamamen sil, yeniden kur. Tekrar yükseltme ekranı gelecek. Tekrar dene.
info@popypara.com'a e-posta at, en son sürüm apk iste.
-
Daha bugün güncelleme geldi ama sizdeki sürüm nedir acaba ? Android kullanıyorsanızquote:
Orijinalden alıntı: shutterbuginfo@popypara.com'a e-posta at, en son sürüm apk iste.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X