Şimdi Ara

Popüler Chrome uzantıları malware çıktı: Bu eklentileri hemen kaldırın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
4
Favori
5.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
33 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • avira var en sağlamı o temiz tutar...

• AREryilmaz kullanıcısına yanıt
    Fedora, Flatpak belasından kurtulduysa tekrar denenebilir aslında, 150mb lık visual sutio code ve atom.io editörleri için 5GB indirdiğini gördüğüm andan beri bir daha denemedim, son durum nedir bilmiyorum.

• denile kullanıcısına yanıt

yalnış hatırlamıyorum bu programın benzeri apple store'da da vardı. ulan ben programı good olarak rateledim. yani apple store aramalarında üstte çıkacak. ulan şimdi işi kaybetmiyeyim. tırtstım valla  

Hocam tarayıcı değiştirmek bir çok insan oldukça zor ama Firefox gerçekten bir şansı hak ediyor, 15 yıla yakın Opera kullanıyordum ki en çok video içinde video oynatma (PIP) özelliğine bağımlıydım. Son zamanlarda sağlıklı çalışmamaya başlaması, üstüne birde Chrome'un reklam engelleyicileri kaldıracağı dedikoduları bana Firefox'u yeniden kurdurdu (bir kaç yılda bir denerim) hem PIP default gelmiş hemde her video için ayrı ayrı pencere açabiliyor, gerçekten çok iyi. Kendi adıma konuşacak olursam Firefox şu an, arayüzü performansı font renderlemesi vs vs mükemmel olmuş, ben bir uzman değilim ama gönül rahatlığı ile bende tavsiye ediyorum.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Windows ücretsiz mi ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    &amp;#39;&amp;#39;Vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır...&amp;#39;&amp;#39;
    Mustafa Kemal Atatürk
  • siz ücretli mi kullanıyorsunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Zamanında nano defender ile benzer olay yaşamıştım. Mis gibi salak saçma postlara like atmıştı hesap...

• ardicli2000 kullanıcısına yanıt

Ürün fiyatsa bedava sizsiniz

o 5 gb yi flatpak çekirdeği olarak düşünebilirsin. Daha sonra kuracağı uygulamalarda o yüklemeyi yapmıyor. Bazı kütüphanelere ihtiyaç duyduğu için ilk uygulama kurulumunda çok kuruyormuş gibi gözüküyor

• another click bait yalan haber hic kullanilmayan eklentiler

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.