Şimdi Ara

Popüler Android Uygulamaları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
14
Favori
59.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de yeni android kullanıcısıyım, gün geçtikçe sevmeye başladım bu androidi. yalnız bir sorum olacak cevaplayan olursa sevinirim. Yüklediğimiz bir programın (uygulamanın) ismini nasıl değiştiriyoruz bu bu androidde. klasör isimleri falan değişiyorda uygulamaların ismini değiştiremiyorum.
  • ES File Explorer adlı programla bu işlemi yapabilirsiniz yada android file manager (dosya yöneticisi) adıyla internette aratıp farklı android uygulamalarla uygulama üzerinde işlem yapabilirsiniz diye düşünüyorum.. uygulamayı burdan indirebilir yada ilk sayfadaki başlıklardan uygun programı seçebilirsiniz..

uygulama adresi:http://www.estrongs.com/en/download.html?download=1

Ancak daha önce böyle bir işlem yapmadım.. Bunu hemen belirteyim.. sadece arkadaşların yazdıklarını size aktardım.. saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 2 Mayıs 2011; 17:57:15 >
  • Cevabınız için teşekkürler,
    quote:

ES File Explorer adlı programla bu işlemi yapabilirsiniz yada android file manager (dosya yöneticisi)

bu gibi değişik yöneticiler kullandım ama başaramadım....malesef..
  • mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesoul

mesajım bulunsun

Eksik olma..
  • quote:

Orijinalden alıntı: DayısızDr

Cevabınız için teşekkürler,
    quote:

ES File Explorer adlı programla bu işlemi yapabilirsiniz yada android file manager (dosya yöneticisi)

bu gibi değişik yöneticiler kullandım ama başaramadım....malesef..

Çözüm bulursan lütfen bizi de bilgilendir..
  • dostum eline emeğine sağlık...

ben yeni bi android kullanıcısıyım ve bişeyi bilmek istiyorum. ben senin yüklediğin bu uygulamalardan birini telefona alsam garanti ile ilgili bi sıkıntı oluyor mu? yani market dışı böyle yüklemelerde sorun yaşar mıyım? yardım edersen sewinirim...
  • hayır yaşamazsın.. kaldıki telefon yada başka bir android cihaz yazılımını yüklemen başkasını ilgilendirmez ve garanti ile ilgili sorun çıkartmaz.. Bilgisayarın gibi düşün.. sen hiç lisanssız bir yazılım yüklediğin için garanti dışı kalan bir laptop yada pc gördün mü.. bu da aynı durum..

Gönül rahatlığıyla kullan.. hatta bizi dehangi programları kullandıysan ve memnun kaldıysan-kalmadıysan bilgilendir..

Saygılar..
  • Arkadaşlar ben de çin malı tablet kullancısıyım ve yeniyim birkaç sorum olacak bunu çinmalı androidde sormuştum ama genelde oraya çin malı tablet almak için girdikleri için buradan da sormak istedim, hem android kullanıcılarına da yardımcı olacağını düşünüyorum verilecek cevapların

(3 sayfayı da inceledim, asparuh arkadaşa birkez daha teşekkür ediyorum)

quote:

arkadaşlar benim birkaç sorunum var kullanıcılardan yardım istiyorum

1.si ana ekranda hala chinna yazıyor(hava durumu) onu nasıl ankara yapacağım ülke çıkmıyor cihinnaya bastığımda
    2.si birçok startup, görev yöneticisi programı yükledim fakat programları kapatmama rağmen belli bir süre sonra otomatik aktif oluyor. bir yolu yordamı var mı?
    3.sü dolphin browser yükledim betasına da baktım kullanırken ana menüye çıkıveriyor. tablet için iyi reklam engelleyicili bir browser var mı, dolphin de sd kartı seçtik ön belleği gene çıkma sorunu devam ediyor.
    4.sü uygulamalarda oyunlarda lüzumsuz reklamlar çıkıyor bunu engelleyen bir program var mı?

• cevap bulabildin mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asparuh

cevap bulabildin mi?

hocam çoğu işi çözdüm, şansım biyönden de yaver gitti. herşey yolunda

quote:

1.si ana ekranda hala chinna yazıyor(hava durumu) onu nasıl ankara yapacağım ülke çıkmıyor cihinnaya bastığımda
    2.si birçok startup, görev yöneticisi programı yükledim fakat programları kapatmama rağmen belli bir süre sonra otomatik aktif oluyor. bir yolu yordamı var mı?
    3.sü dolphin browser yükledim betasına da baktım kullanırken ana menüye çıkıveriyor. tablet için iyi reklam engelleyicili bir browser var mı, dolphin de sd kartı seçtik ön belleği gene çıkma sorunu devam ediyor.

1-2-3 sorunu şöyle hallettim; Şansım yaver gitti, bigün sabah 5e kadar oturdum yeni versiyonu varmış tablet yazılımının onu yükledim.
    1.sindeki sorun yeni yazılımda çıkan programla başka ekran kullanıyorum çin min yazmıyor artık. Ayrı bir masaüstü var programın adı şu; deneyin bence gayet başarılı. launcher pro
    2. tam olarak olmasa da biraz çözdüm android markette programlar var. Bir programı oyunu kullanırken bakıyorsun nasıl oluyorsa aktif olan başka uygulamalar oluyor arka planda. Programı bazen açıyorum tabletin raminin şiştiğini yavaşlamasından hissedip kill olarak kapatıyorum arka planda açılan varsa programları. Ayrıca çoğu programların özelliklerinde auto kill yapan uygulaması mevcut. Bu da bir çözüm yolu.
    3. Browser eski sürümde şişince tabletin rami gene atıyordu uygulamadan yada açamadığı bir uygulama oluyordu internet sitesinde işine gelmiyor atıyordu. Bu da yeni sürümle çözüldü çok şükür atma yok. Ayrıca Dolphin Browseri kullanarak adblocker tarzı uygulamalar var. Eklentilerini inceleyin çok iyi oluyor reklamları engelliyor yani. Bizim siteye tam sürüm bununla girebiliyorum ancak, okadar çok reklam var ki tablet zor kaldırıyor.

Ayrıca imzamdaki siteden aldığım klavye baya güzel oldu düşünenler varsa fiyatı araştırıp alsın çok şekil de duruyor. Linki şu almadan imzamı incelesinler.

http://www.buyincoins.com/details/leather-case-jacket-skin-usb-keyboard-for-10-apad-epad-product-2482.html
    yalnız ingilizce klavye türkçe karakter yok onu da türçe klavye uygulaması var android markette, türkçe karakter lazım olunca yazılımdakini kullanıyorum Sorun yaşayanlara yardımcı olabilecek levele atladım diye hissediyorum kendimi

4.sü uygulamalarda oyunlarda lüzumsuz reklamlar çıkıyor bunu engelleyen bir program var mı?

internete bağlıyken oyun oynamayarak sorun çözülüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terbiyesüzcanavar -- 31 Mayıs 2011; 0:16:18 >

• :)
  • faydalı bir topik
    bir android tabanlı tablet almayı düşünüyorum da , macro komut desteği olması şart olmak koşuluyla excel benzeri bir proğram olmalı
    böyle bir spreadsheet yazılımı yoksa tablette yok
    nette bulamadım, Adroffice diye bir şey var ama macro komut desteği yok
  • bende karşılaşmadım.. forumda android kullanıcıları grubuna da yazarsanız ve cevabı burada paylaşırsanız seviniriz..
  • mega jump (320x480) , TouchTag , Graffiti Spray Can uygulmalarını bulabilirmisiniz ? aradım baya bulamadım

birde güzel bir scratch programı ( dj studio falan güzel çalışmıyor) apk olarak ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spiritbreakerr

mega jump (320x480) , TouchTag , Graffiti Spray Can uygulmalarını bulabilirmisiniz ? aradım baya bulamadım

birde güzel bir scratch programı ( dj studio falan güzel çalışmıyor) apk olarak ama

malesef bende bulamadım.. başka varsa yardımcı olayım..
  • Evet.. konumuzu ilk sayfalara taşıyalım.. yorum yapalım.. topiki sahipsiz bırakmayalım..
  • asparuh kardeşim bir sorum olacak bu uygulamaları bilgisayara indirdim ancak andreoid telefona nasıl yükleyeceğim, masa üstü kullanıyorum ve bluetooth yok bilgisayarda. Cihaz ideos x5. Cihazı yeni aldım ve android kullanımı hakkında hiç bir bilgim yok.
  • peki telefonda hafıza kartı yada usb bağlantısıda mı yok.. usb den atıp kurabilirsin hafızadan.. bir dene bakalım.. yeni telefonun hayırlı olsun..
  • Buldum yavaş yavaş öğreniyorum telefona 2 gb bir hafıza kartı aldım. Adaptör ile istediğim programları hafıza kartına atıp oradan da marketten indirdiğim Quick App diye bir programla ayrıca bir yükleme işlemi ile yüklüyorum. Ancak yaptığım ikinci yükleme işlemi ile telefonun dahili hafızasına yükleme yapıyorum diye düşünüyorum. Acaba bu yüklemeleri sd karta yapabilecek yada taşıyabilecek bir uygulama yada program varmı. Ayrıca hayırlı olsun temennisi için Teşekkürler. Belki düşünen olursa diye şimdilik bu telefondan oldukça memnunum. Nfs yükledim, igo yükledim, angry bird yükledim hiç sıkıntı çıkartmadan hepsini çalıştırdı. Wifi bağlantısı da oldukça iyi. Az bütçeyle android kullanmak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.