Şimdi Ara

●●[||]-----[PopomundO YeTenEkLeRi]-----[||]●● (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
181
Cevap
0
Favori
2.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • serii up muhendıslık var 1.100 dırek gırebılıosak sımdıkı ısımden cıkcıam
  • muhendislik için yetenek lasım
  • şu berlinde çalısan ve dolasan arkadas glasgowa gel bana butun yeteneklerını ogret pls rıcaedıorum lutfen bk gezıon burasıda gusel

YAW 5 YAZI GECTI BELES ISTEM BULAMIOZMU BULUOSAK NERDE ARAYAYIM PARKDAMI
  • @Jarlaxle_M kendin araıp bul die bekliodum ama senin arıcaın yok nese söliim barebeleş eşya bulmak için çöplük karıştır şansın varsa çıkar
  • okey yaw benım beste dolmuor 30 dakıka oldu 1 dıgım ılerlemedı yaw bıde ozel yetenegım olcak .D
  • bu topicin ilk sayfasındaki bilgilere bak orda yazıo..şarkıı beklicen güncelleme gelince ilerler..
  • yaw new yorktayım ama baska yere tasıncam nere tasiim
  • sen msn ver ben cok rahatsızım post kasıo dıyecek bırazdan kesın bırı benı dınle :D coplukde refresh atsam olurmu f5+enter yapam pokemon gibi ehee
  • @lucario montrealde maaşlar ii die duymuştum

@Jarlaxle_M msnne pek girmiom ondan beni msnde bulumassın..yok arada sırada gir bak şansın varsa bulursun..
  • zengin olan biri glasgow gelsın bana yetenek ogretsın lutfennnnnnnnn
  • @Jarlaxle_M birisinin gelmesine gerek yok sen o şehrin üni.sine git ordan birisine sor mutlaka biri kabul eder..
  • Linus Pilbrant

Temel Dansçılık
    Temel Telli Enstrümanlar
    Temel Fen
    Temel Davranış
    Temel Dövüş Sanatları
    Temel Bestecilik
    Seks
    Punk Rock

bu karakteride actım esas karakterim 210 günlük ama oda ilk basladıım karakter oynamaya basladıktan 3 hafta sonra bıraktım :) geliştirmedim yenien basladım :) bu karakterimde 36 günlük
  • korkusuz gelırmısın anam su temel bestecılık bana acayıp lazım bıde davranıs rock :D kısaca hepsı glasgowdayım gelırsen ellerınden operım :D ama oyunda eheueheueh
  • ben şuan ankaradayım =) temel suc öğrenmem lazım o yuzden ankaradan ayrılamıyorum arkadaş mapusta :)
  • geri döndüm yine hatırlatım yetenekler temel dansçılık,temel komedi,temel yoga şehir istanbul ad yıldıray altun evimde bekliyorum kilitler açık ha girebilirsin
  • iste gelcek param olsa yanındaydım sımdıye :D duvar ne ya duvar buldum :D
  • kokusuz temel telli enstrümanları öğretsene
  • öğretmem için temel öğretmenlik lazım :) oda bende suc'u öğreniyim arkasından direk temel öğretmenlii basıcam zaten ;) butun foruma ne istiyorsa öğretiim ama ilk önce gelişmem lazım daha yeniyim
  • korkusuz şafak kaç?nezmn çıkcan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 27 Ağustos 2007; 9:54:09 >
  • banada öğretecek biri varmı?Roma NİCK:Zafertol
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.