Şimdi Ara

~~Popomundo Rehber~~(Popomundo Hakkında Herşey) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
0
Favori
3.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu forumda bilmiyorum ama Pariste oynayan yok.. sen en iyisi İstanbula git.Çünkü forumda çoğu kişi İstanbulda..
  • O Kadar konu açıyorsunuz, kimse bu topice bakmıyor..YUKARI!!!!
  • vodoo tozunu bide o bitkiyi nrden bulurum
  • Botanik yeteneğini geliştirmen lazım..Pufferfish Bitkisini parkta filan bulabilirsin.Bitkiyi bulunca zaten vodoo tuzunu elde edersin..Bide hatırlatma yapayım ölülerdiyarını ziyaret etmek öyle basit bir iş değildir oyunda zaten çok az insan yapmıştır.Bu puanı alıcam diye ölebilirsinde..
  • o zamn yapmiyim bana tavsiye edeceğin başarı varmı bi hesabima bak ismim Lionel Pellissier bana başarı tavsiye e nolur
  • quote:

Orjinalden alıntı: xshadowx

o zamn yapmiyim bana tavsiye edeceğin başarı varmı bi hesabima bak ismim Lionel Pellissier bana başarı tavsiye e nolur

anne çömez turunu tamamladınmı?tamamlamadıysan onu tamamla
  • onu yaptım benim popomundo adım Lionel Pellissier

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 24 Ağustos 2007; 22:22:16 >
  • Karekterine baktım; neden hiç konser vermedin, ilk konserini verince 10 başarı puanı geliyor..
  • 30 ağustosda konserim var zaten daha yeni yeni konser veriyorum lütfen başarı tavsiye edin
  • ilk şarkımı kaydettimi yap; ana sayfadan kayıt stüdyoları>karekterini o mekana götür>hangi şarkını kaydetmek istediğini seç ve belli bir zaman seç, o zaman geldiğinde otomatik karekter gider zaten 2 saat sürüyor yanlış hatırlamıyorsam,sonra bu başarı puanı senin..
  • ama parça seç var orda ona basıom hiç parça yok ama ben şarkı yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackButler -- 24 Ağustos 2007; 22:40:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xshadowx

ama parça seç var orda ona basıom hiç parça yok ama ben şarkı yazdım

o şarkıları bide repartuara eklicen
  • Yeni bir hesap açtım tamamen fotoğrafçılık magazin vs. yuapıcam eğer geliri iyiyse devam edip size haber vercem
  • SHEFTALI dikkat et! birden fazla üyelikle oynama.., sonra şimşek yersin
  • 20 TANE İSİM ÇIKTI ONLARDAN SEÇMEK ZORUNLUMU
  • Şimdi bişe dicem herkes kızacak ama

istanbuldaki patikadan nasıl çıkabilirimbelki 50 kere soruldu ve 50 kere cevaplandı ama vallahi görmedim ben lütfen biri açıklayabilirmi
  • ben her gün aktifim ama hiç puan gelmiyo bana neden
  • @tavlasever başarı puanımı,deneim puanımı,çaylak puanımı?
  • belediyeye iş için nasıl başvuru yapcez
  • @mehmetarif şehir>şehir hizmetleri>bulunduun şehrin belediye binası>karakterini bu mekana götür gerisini yaparsın zati
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.