Şimdi Ara

Popomundo Kaçak İşler Ekibi-HAPİSE GİRMEDEN BAR YAKMA YÖNTEMİNİ AÇIKLADIM HADİ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
0
Favori
13.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • luci anında bulunuosa sen niee bulamıyn
  • benim iş 390 dolar arkadaşın filosu vardır o bulur ben bulamam
  • bana heavy öğret rock öğretem
  • ben bulamam dersen tabi bulamassın..öle para isticene emek harca para kazan..biras arasan araştırsan çok ii işler bulabilirsin..
  • yetenek oreniim oo oo ben ne işler bulurum şöle 1 ay sonra
  • yeteneksizde ii işler bulabilirsin bence..yetenek gerektirmeen 900-1200$ arası işler var..biras arıcan sadece..
  • ben hele 1000 doları alim sonra ıts pop heralde yırtılır
  • Luci Teklifimi İyi Düşün Heavy Metal'a Rock

bu arada melbourne ye gidiom didgeridoo yeteneği ve kendisini kazancam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 5 Eylül 2007; 18:36:46 >
  • heavy metale hespi ekibte olan yetenekler yani

banka yağlamayı aradan çıkakarak onlarıda öret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-Gear -- 5 Eylül 2007; 18:53:49 >
  • bende varıım

bende temel suç öğrencem
  • bende varım
  • okey arkadaşlar suç zamanııı
  • ben yarın uçağa atlayıp gelirim
  • off bu temel suçu nerden öğrencez be kardeşim yormayın beni şimdi ankaraya kadar
  • kanku ben melbourne ye gittim ordan ank yapçam tekrar ank dan didgeridoo için gidiom
  • Benide Yazın Bende Hapise girecem bugün Yasadışı Yükleme yapmak Yaptım Öncelikleri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: behtiyar

Benide Yazın Bende Hapise girecem bugün Yasadışı Yükleme yapmak Yaptım Öncelikleri.

öle cart diye giremiyon para çekip ödemeden hapse girmek imkansız gibi benim bi adamım nerdeyse 3 hafta oldu tık yok D:D: artık nerdeyse singapur halkını ihtilale kabul ettircek ama yinede içeri almadılar D:D:
  • ekiyimmi seni bamu?
  • Yok ben almyım sağol moskovadan ayrılamam vip üyelik alıcak temel suçu ve kungfusu birlikte olanlarda bi fedakarık yapıp moskovaya gelmeliler zaten yoksa yoqqq :D:D teme lsuç ve kungfu birlikte aranıyor... tabi bunun yanında temel fen ve temel kimyası olanlarında ++++ ayrıcalığüı olacaktır...
  • temel fen + temel suç var
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.