yaw suç örgütü temel fen kimya felan öğretcek arkadaşlar var sanırım kim onlar?
uçakla gitmei yap ama yeni ev tutma sana kalmış
@umurman h.g
of çok çanslıyım bi sürü eş ya çıktı çöpten biri ise bas gitar 250 dolar zaman geçsinde satiim bol param olur
banada klarnet çıktı 350ye satılıodu ama satamadım süre geçsin die bekle bekle bi hal oldum en sonunda klarnetin süre doldu..klarnetin yanında bide klarnet çal kitabı çıkmıştı..bide yangın alarmı vardı oda 100üstü paraya gidiodu ama satamadım
tavla seer benim biildiğim pek yetenek yok 2 tane biliom 2 side 0 yıldız biri temel fen diğeri kadim tarih
nieki? bendemi satamıcam
@onur2 0 yıldızsa sen o yetenekleri bilmion demektir
@lucario bilmiom işte bi türlü satılmıo galiba onarıp satabilion..
neyyyyy peki ben onun yıldızıı nsl yükseltcem
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
neyyyyy peki ben onun yıldızıı nsl yükseltcem
kitaplayada hocayla
önce yetenekler de sora orda yükseltmek istediin yetenein üstüne tıkla sora öncelikler>profesyonel çalışmalarım>yetenek geliştirmek yap zekana göre yıldızlar artar
mapusa girmeye çalışıyom bi türlü giremiyom yaa.bu arada benide alın.ben siz nereye giderseniz oordayım ondan gerek yok sormaya
quote:
Orjinalden alıntı: onur2
bende zaten kredi ile aldığım parayı temel fen e harcamıştım ama bir sorun var benim adam öteli dağıtıp kaçmadık benim mağışım zaten az uçak param yoook 43 ytl mi ne var ben acılarıııın çocuğuyum
başka yeteneklerde varr bende
ben malesef ankaraya bugün gidemicem :S ben acıların ıcuğuyuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
gitme onur sen londradaydın dimi
tavla sever ekibe eklesendaha temel suç öğrenemedim ama
Benden size tavsiye kaçak iş Risklidir.Ben kaçarım demeyin.En tenha yerde bile Polis Var Gizlene yapsanız bile sizi bulurlar yapm ayın etmeyinm