Şimdi Ara

Popomundo Kaçak İşler Ekibi-HAPİSE GİRMEDEN BAR YAKMA YÖNTEMİNİ AÇIKLADIM HADİ (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
0
Favori
13.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende geleyimmi:D Oyuna yeni başladım 12 günlük Karakterim war.Ortalığı dağıtırım ben:D

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lev Tolstoy -- 6 Ocak 2008; 19:21:01 >
  • yazık.
  • Sni Bir Dağıtırım.Şunun Tarihine Bakıpda Yaz Lütfen
  • ekle beni de azda suç işleyelim
  • ekle
  • anll96 kac aylık konuyu upluosun tarıhlere bıraz dıkkat et
  • bende varım bu kötülükte
  • quote:

Orjinalden alıntı: TR_H@CK

anll96 kac aylık konuyu upluosun tarıhlere bıraz dıkkat et

dikkat etcek pek yok heralde sen sıkma canını

ayrıca batuhanın ağzını patlattım:D
  • ekklllleeeeyyiiiiiinnnnnnnnnnnnnn........
  • Bende varım
  • yazmasanıza yahu kaç ay öncenin konusu
  • Arkadaşlar benide katın gruba ama öğrenmem lazım şu anda izmirden ankaraya geldim ve sadece 4 gündür popomundo oynuyorum yardım ederseniz sevinirim ÖĞRENMEK İSTİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMM
  • öğrendik ama suc viplere oldu..
  • evet bende oğrenme aşkıyla yanıp tutuşuyorum eğer ogretebilecek birisi varsa geliyim ankaraya ama topice uzun zamandşr girilmemis yoksada varsada soyleyin ona gore hareket edeyim
  • öğrendik suc viplere oldu birde topikin tasınmasını istiyoruz.
  • afedersinde dostum nereye taşınsın en uygun bolum burası heralde popomundo bolumu açılmadı dimi?

Edit: afedersin açılmış şimdi gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MortMorello -- 28 Şubat 2008; 21:48:12 >
  • Temel suçu ben öğretirim Bayram Yüksektepe yarn Ankaraya yola çıkıcam
  • artık temel sucun ögretimide ögrenimide yasak yetenek silinio sanırım vede 50 gün hapis bizm arkadas ögretiodu 50 gün hapise girdi...
    ayrıca öyle banka yakmak felan kolay is degil 3 4 m lik yetenekler lzm molotof kokteyli lzm sonra onu kullanmak icin 5* olması lzm patlattınız diyelim bankayı 100 gün hapise girersiniz ayrıca banka patlatınca ordaki paraları felan alamazsınız yani bu iş fssssss...
  • şey bende üyeyimde hırsızlık için vip üyelik gerekmiyormuydu?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.