Şimdi Ara

Popomundo Kaçak İşler Ekibi-HAPİSE GİRMEDEN BAR YAKMA YÖNTEMİNİ AÇIKLADIM HADİ (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
524
Cevap
0
Favori
13.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler benim Temel Suç 5 yıldız ama diğer suç yetenekleri öğrenmek istiyorum.260 gündür popomundo oynuyorum.Bir ilgilenir misiniz?
  • benim suçum en süperi bankadan 100000 kredi çektim kaçtım
  • bende vr ım yasasın yasadısı suç örgütü
  • quote:

Orjinalden alıntı: apocalypsee

benim suçum en süperi bankadan 100000 kredi çektim kaçtım

ben newtten face üyelik açıpbi dünya cradi çektim sonra diger adamıma kitap alıp verdim sonra face üyelik kapandı bi şey olmadı
  • bende varmı hangi hapsene ankardamı
  • tamam bende geliyom bide bişi sorcam kredi çekip başka şehirlere kaçınca kaç gün yatıyon?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er!cCartman -- 28 Eylül 2007; 14:41:32 >
  • saqopa kaçarsan yatmassn

bu arada küçük küçük hırsızlıklar yapıom ama değerli şeyleri örn. pufferfish çaldım 1000$ en az
  • onları ikinci elde sat bana gelince ver acil para lazım
  • maleseff banada para lzm 11000 yaapim vericem
  • banada topla bana çok lazım acillen kitap almam lazım temel dikiş ve temel din bilgisi
  • niye temel dini bende alıcam kendime alırım sanada bırakırım biraz
  • tamam ama yinede para topla bana çok lazım altıma güzel bi tır çekcem gruba
  • he başka kendi isteği için para topla diyo adama baq
  • hahahahaa en kötü suçu işledim
  • Yakında hapse giricem bende şuan grafitiyle uğraşıyorum Hapiste Temel Suç ve Yankesicilik öğrenmeyi hedefliyorum Hapse girmeden öğretebilicek varmı? Temel Sanat & Dizayn ve Grafiti Boyama öğretebilirim kendisine ve daha birçok yetenek.. Karakter adım Göksel Beyaz
  • Enterighi öğretirim ben sana yankesicilik öğrenmene gerek kalmicak bu haliyle bnm gibi soygun yapabilceksin ben 1000$ lik çiçek çalıyom
  • ekle lütfen
  • yha birinis bnada suç öretin bea yankesicilik fln ist. da öretcek olan yokmu?
  • Benide eklerseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: arda_blue

yha birinis bnada suç öretin bea yankesicilik fln ist. da öretcek olan yokmu?

İst de suç öğretilmez!sana öğretirim başka bir yerde ama dedektiflik öğreticeksin bana
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.