Şimdi Ara

Popomundo Kaçak İşler Ekibi-HAPİSE GİRMEDEN BAR YAKMA YÖNTEMİNİ AÇIKLADIM HADİ (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
524
Cevap
0
Favori
13.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • takip et de dedim
  • tavla sever bu dersleri bir mekanda öğretsek müthiş olur isterseniz bir mekan ayarlarım.
  • olabilir bu arada tavlasever ben bir bankaya 10000 dolarlık kredi başvurusunda bulundum sence kabul ederlermi.Maaşım 1475 dolar.(krediyi ödemeyeceğim de :D)
  • jinkazama bn çöplükte öğretiyom singapurdaki
  • birde takip et diyelim ki senin karakter başka yere giderse dersler bölünmesin öğrenenler çöplükte başkalarına öğretsin
  • ben kredi aldığım bankada bir hesap açtığım zaman tüm parayı o hesabsa yatırdığımda banka otomatik olarak kendi banka hesabından çekiyormu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tavlasever

jinkazama bn çöplükte öğretiyom singapurdaki

Çöplük Pek Hijyenik Sayılmaz :D tavlasever bir yer belirle şehir olarak mekan hazır
  • singapur
  • Tamam isim ne olsun söyle ne Yazalım Anti-Thief School mu?:D

LÜTFEN ONAYLAYıNıZ

Cyber Corporation ® adlı şirketin sizin için Singapur adlı şehire Anti-Thief School adında bir Dükkan kurmasını istiyor musunuz?

Temel fiyat: 30 000 US$
    Yabancı ülke tutarı: 9 000 US$
    Vergiler: 900 US$

Toplam Maliyet: 39 900 US$

Bu tür bir kuruluş için bu şehirde pazar olduğuna emin misiniz? Yeni bir mekana yatırım yapmak riskli bir iş olabilir. Hiç potansiyel müşterisi olmayan bir mekan satın almak ise kötü bir yatırımdır. Belki de satın almak isteyebileceğiniz başka mekanlar açık arttırmada olabilir (Dergideki şirket menüsünden, "Satılık Mekanlar" bölümüne bakın).
  • o para başka işlerde lazım olur ayrıca öylebir yer açarsak polislere av oluruz
  • tavlasever sen çöplükten nasıl eşya topluyorsun anlatırmısın??
  • jinkazama öyle bi şirket aç nasıl olsa dağılacağız-bize de para verirsin artık
    muhteşemturk. karakteri mekana götür.eşyalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut K. -- 11 Eylül 2007; 13:02:13 >
  • tamam teşekkürler msni yazdım görüşürüz
  • peki
  • hadi suç zamanııı
  • tavlasever online san msn açarmısın
  • peki
  • tavlasever msnyi pm ile yolla konuşalım
  • Yeni Şirketimiz Hayırlı Olsun:D

Anti-Thief Company ®
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.