Şimdi Ara

Popmundo v2.0 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
19.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • V2 bana 15-20m'e mal oldu Eskiden 15-20m eden grubum artık gruba para aktarıldığı için 2-3m ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: :::Pesimist:::

V2 bana 15-20m'e mal oldu Eskiden 15-20m eden grubum artık gruba para aktarıldığı için 2-3m ediyor

gruba para aktarma işi çok saçma yahu. şimdi millet oyunda ilk gününde bile oyun parası satın alıp hemen 18tekerlekli lüks tır ve ekipman alıyor.
  • Evet saçma ama elden bir şey gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~

quote:

V2 bana 15-20m'e mal oldu Eskiden 15-20m eden grubum artık gruba para aktarıldığı için 2-3m ediyor

gruba para aktarma işi çok saçma yahu. şimdi millet oyunda ilk gününde bile oyun parası satın alıp hemen 18tekerlekli lüks tır ve ekipman alıyor.

+ vip olmayan bir kişiye bile para yollanabiliyor. :S

• cıksında betadan o zaman güzel olur
  • Yeni başarının resmi.5 puan , 624 kişide almış hemen. (6km yükseklikte kabus gördüm)
     Popmundo v2.0

Edit : v2'de jetle giderken film izle ya da uyu şeçeneği işaretliyoruz. Yarın alacağım inşallah başarıyı. 17bin tl gidecek ama napalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 12 Kasım 2011; 4:26:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipponese

Yeni başarının resmi.5 puan , 624 kişide almış hemen. (6km yükseklikte kabus gördüm)
     Popmundo v2.0

Edit : v2'de jetle giderken film izle ya da uyu şeçeneği işaretliyoruz. Yarın alacağım inşallah başarıyı. 17bin tl gidecek ama napalım.

%100 gelecek diye bir şey yok Ben 3 kez denedim olmadı. Mile High Başarısı gibi

• quote:

quote:

Yeni başarının resmi.5 puan , 624 kişide almış hemen. (6km yükseklikte kabus gördüm)
     Popmundo v2.0

Hımm anladım. Peki jetle giderken hem gruopiler gelsin hemde uyuyayım şeçeneğini işaretleyebiliyormuyuz?

• quote:

quote:

quote:

Popmundo v2.0

Hımm anladım. Peki jetle giderken hem gruopiler gelsin hemde uyuyayım şeçeneğini işaretleyebiliyormuyuz?

2 seçenek seçiliyor en fazla

• İyiymiş o zaman bakarsın kabus başarısı gelmezse mile high gelir
    Kabus için filmmiydi uyumakmıydı? Bir yerde film diye okudumda ondan sordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nipponese -- 12 Kasım 2011; 14:39:35 >
  • quote:

İyiymiş o zaman bakarsın kabus başarısı gelmezse mile high gelir
    Kabus için filmmiydi uyumakmıydı? Bir yerde film diye okudumda ondan sordum.

İkisi birden
  • Tüh
  • v2 ile v1 arasında uyumsuzluk sinir ediyor şu an . çıkacaksa çıksın şu ya v1 kalsın ya v2
    v2 de yaptığım bazı şeyler v1 görmüyor. böyle durumlar

misal en basiti
    dövmeyi değiştirebiliyorsun. v1 de hala eski dövmeler yerlerinde. v2 de değişmiş. bunun gibi

ayrıca denemelik bi iki şarkıya açık arttır verdim bakalım nası bişimiş.

para transfer olayıda güzel. grup elemanlarım vip değil , ayrıca grubada para yatırabiliyosun o iyi

ne zaman çıkıcak kimse bişi bilmiyor. hala beta beta diyorlar. ortalama bir tarih olabilirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaganIX

v2 ile v1 arasında uyumsuzluk sinir ediyor şu an . çıkacaksa çıksın şu ya v1 kalsın ya v2
    v2 de yaptığım bazı şeyler v1 görmüyor. böyle durumlar

misal en basiti
    dövmeyi değiştirebiliyorsun. v1 de hala eski dövmeler yerlerinde. v2 de değişmiş. bunun gibi

ayrıca denemelik bi iki şarkıya açık arttır verdim bakalım nası bişimiş.

para transfer olayıda güzel. grup elemanlarım vip değil , ayrıca grubada para yatırabiliyosun o iyi

ne zaman çıkıcak kimse bişi bilmiyor. hala beta beta diyorlar. ortalama bir tarih olabilirmi acaba ?

Hala tam bir açıklama yok, ama kısa süre içinde geçilecek diyorlar.
  • Bugün büyük ilerleme katedildi oyun neredeyse türkçe oldu ve karakterler arası para vermek için artık vip olmaya gerek yok
  • v2.0 Türkçe olduysa başlarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

v2.0 Türkçe olduysa başlarım

Oldu

İlişkileriniz v1'den v2'ye aktarabiliyorsunuz ayrıca artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Pesimist::: -- 24 Nisan 2012; 21:43:33 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

v2.0 Türkçe olduysa başlarım

Oldu

İlişkileriniz v1'den v2'ye aktarabiliyorsunuz ayrıca artık

evet başladım
  • eski popmundo ne kadar sürecek bilen varmı ben yenisini pek kullanışlı ve pratik bulmuyorum ve ayrıca en önemlisi ise eskisinde otoyolharitasına bakıp turne aracının nereye gideceğini sanatçıdan ayarlayabiliyorduk lakin simdi ise bölüm nerde aracı konum değiştirmesini nerden yapıcam??
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.