Şimdi Ara

POPCORNHOUR C-200 NMT / İncelendi (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.580
Cevap
8
Favori
138.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırdır C-200'cüler birer birer terkediyor gemiyi. Yenileme mi yoksa başka şeyler mi var?
  • ben laptop aldım yeni.
    ordan izleyeceğim artık.. :)
    yoksa c200 kolay kolay vazgeçilecek cihaz asla değil

Orijinalden alıntı: fourfour

süper bi cihaz. saolun incelemeniz için :)

Teşekkürler
  • musadenızle bende fıkrımı belırteyım ..
    oppo 95 super bır alet goruntu ve ses kalıtesı kesınlıkle popcornla kıyaslanmaz ancak
    bır medıa player olarak kanımca sınıfta kalıyor
    kendım kullanmadım ancak okudugum ve kullananlardan sordugum kadarı ıle
    ağ uzerınden bluray oynatamaması
    harıcı altyazı destegı olmaması
    bence cok onemlı olan yamj gıbı bır afısleme olanagı olmaması
    bd ıso ve 3d bd ıso sanırım olmaması yada olmayacak olması (yenı cıkan fw ıle sanırım artık desteklemeyecek)
    bu sebeplerle tam almaya nıyetlendıgım bu cıhazdan sogudum ve yenı cıkacak sıgma chıpsetlerı beklemeye basladım

Donanım olarak alemi cihan olsa da Kabiliyeti üzerinde koşan yazılımın kabiliyeti kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rccol -- 20 Mart 2012; 18:11:10 >
    Bende kısıtlı bilgimle fikrimi belirteyim. Çünkü C-200'ü aldıktan sonra sorunsuz olduğu ve işimi gördüğü için hiç farklı arayışlara girmedim. Cihazı olabildiğince etkin kullanmaya ve her özelliğinden faydalanmaya çalıştım, çalışıyorum. Bence bu cihazın eksi veya geri kalan yönleri;
    1-) Artık güncelleme desteği gelmeyecek olması,
    2-) Arayüz ve görüntünün artık sıradan, sıkıcı ve klasik gelmeye başlaması. Ki güncelleme gelmeyeceği için de böyle kalacak,
    3-) App. marketinin çok kısıtlı olması, güncel ve popüler fazla uygulama olmaması,
    4-) Cihazın üzerindeki ekranın basit ve kalitesiz görünmesi,
    5-) 3,5" HDD ile beraber BD/DVD ROM takmak için ayrı aparat gerekmesi.

Bütün bunlara rağmen bunca zaman hiç başka arayışa girmeden, sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Oppo ile ilgili bir fikrim yoktu, biraz araştırdım, tansel bey'in dediği gibi media player olarak kıyaslamamak gerek. BD player olarak ise iyi bir alet, belli.

Dune'ların yazılım desteğinin iyi olduğu yönünde hep feedback'ler var. Sonuçta daha güncel bir ürün. Chipset'i denenmiş, stabil. Kasası şık. HDD ve BD ROM yerleşimi çok güzel. Ekran ortada ve görünümü şık. SD kart slotu bulunması çok iyi.

3D desteği ile ilgili hiçbirine birşey diyemem, TV'mden dolayı kullanmıyorum, düşünmüyorum da şu an.

Sanırım ben şu anda yeni alacak olsam ya yeni Sigma chipsetleri bekler, ya da Dune HD-Max alırdım. Bu kesinlikle C-200'le ilgili bir negatif durum değil, sadece daha güncel olduğu için.

• Teşekkürler,ben son zamanlarda oppo 95 topic'ini okudum,ancak bek bl disc almam,bu nedenle şimdilik işime yaramıyor,daha çok mkv izlemeye çalışıyorum,zaten 3D tv'm yok,şimdilik te almayı düşünmüyorum.Orayı oku-burayı oku,kafam netleşmeye başladı.Şimdilik c200'de kalmayı veya dune hd max almayı düşünüyordum,ancak @Ahmet'in bi yerde yazdığı dune için 8910 chipset'liyi bekliyeceğim diye düşünüyorum.
    ağolun,emeğinze bilginize sağlık.

Altyazılı film izlemem %50 / %50 film müzik dinlerim diyorsanız oppo

ancak ben genellikle mkv, divx,xvid, bd.iso veya bdmv klasör izlerim diyorsanız.
    o vakit medya player öndedir.
  • 3d projeksiyon aldım.C200 kullanıcısıyım.3 d filmlerde yan yana görüntüleri projeksiyon birleştiriyor ama alt yazıda sorun var.Üst üste olan 3 d görüntülerde ise alt yazıda sorun yok.Bizim C200 3 d alt yazıları ayarlayamıyormu.Deneyen varmı?
    Saygılarımla,
    TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&amp;K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&amp;K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb
  • alt yazıyı gömmeden mümkün değilmi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    TV:•SAMSUNG 75Q90R REMOTE: •LOGITECH HARMONY 900 PROJEKSİYON: • PANASONIC AT6000@TTAF 96250 15mt. PERDE: •SCREEN PRO 266*149 FIXED FRAME AVR: •PIONEER SC-LX90 SUSANO @ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE HOPARLÖR: FRONT: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 CENTER: M&amp;K S150 THX ® ULTRA@LOOKAB XTRILIUS CORE 4 SURROUND: M&amp;K SS150 THX ® ULTRA SUB: ATLANTIC TECHNOLOGY 452PBM THX ® REFERANCE + M&amp;K MX 350 MKII THX ULTRA 2@ LOOKAB PRINILIUS POWER CABLE PLAYER: •OPPO BDP-95EU@ LOOKAB OPTIRIUS POWER CABLE•ZAPPITI PRO 4K HDR DATA STATION:IOMEGA iCONNECT @WD ELITE 1TB ; SEAGATE FREE AGENT 1.5TB ; SEAGATE GO FLEX 2TB AKIM KORUYUCU: •MONSTER HTS 5100 FOTO: •NIKON D7000 UYDU: •NOVACOM SPYBOX 4K S11 PLUS / DIGITURK HD OTO: •AUDI A6 GSM: iPhone 7 -128 Gb
  • quote:

Orijinalden alıntı: rgokdemir

İkincil altyazi olarak kullananilirmisiniz onu Ahmet bey'e danismak lazim.

Ben denemedim ama "networkmediatank" sitesinde ass/ssa uzantılı altyazının filme gömün diyorlardı.

Orijinalden alıntı: newfel

Selam arkadaşlar benim popcorn c-200'ün ekranı çalışmıyor
    boot ederken popcorn yazısı çıkıyor ondan sonrası yok

dimmer tuşuna birkaç kez basınız.
    Ekran gelmez ise

sancakblgisayar'ahttp://www.hdtech.com.tr/site/iletisim
    Müracaat ediniz.

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Selam arkadaşlar benim popcorn c-200'ün ekranı çalışmıyor
    boot ederken popcorn yazısı çıkıyor ondan sonrası yok

dimmer tuşuna birkaç kez basınız.
    Ekran gelmez ise

sancakblgisayar'ahttp://www.hdtech.com.tr/site/iletisim
    Müracaat ediniz.

Çok teşekkür ederim beni bir dertten kurtardınız

• quote:

Çok teşekkür ederim beni bir dertten kurtardınız

Rica ederim iyi seyirler.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.