Şimdi Ara

Popcorn Hour VTEN -sigma chip 4k player.. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
482
Cevap
4
Favori
17.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
Giriş

Konuyu bir kaç gündür takip ediyorum. Halen Egreat R6A kullanmaktayım. Yılların cihazı. Ama sorunsuz çalışıp her şeyi oynattığı için bugüne kadar da bir türlü değiştirmedim.

Ama filmleri sadece liste halinde gösterdiğinden çok zevksiz bir kullanımı var. Filmleri posterleriyle hele IMdB bilgileriyle gösterebilen playerları görünce çok hevesleniyorum.

Bu Egreat e de Mede8er gibi firmware ler yükleyerek öyle şeyler yapıyorlardı forumlarda galiba ama çalışıyorsa kurcalama felsefesi beni bu tip modifikasyonlardan uzak tuttu.

Youtube da VTEN arayüzünü gösteren bir video vardı. Yıla, türe veya isme göre poster dizilimini değiştirebilen çok esnek ve hızlı görünen bir arayüz gibiydi.

Bu cihazın üzerinde bu arayüz yüklü mü geliyor? Yoksa birilerinin upgrade i falan mı?

Sırf bu arayüzü güzel olur diye Mede8er in bir aralar duyurduğu şu Media playerlardan almayı düşünüyordum ama çok emin olamadım.

Arayüz ve görüntü kalitesi olarak bu cihaz tamam mıdır? Yoksa şu kadar daha verilirse şu cihaz daha iyidir der misiniz?

Saygılar,

• Satılık VTEN 500 TL

The World First 4K Ultra HD networked media player by Sigma Designs SoC.

Feel the great fantastic video quality on Popcorn Hour VTEN which come along with the Award Winning NMJ that allows you to create beautiful media collection!

Sigma Design SMP8757
    4k Ultra HD on HDMI
    VXP Video Processing
    Immersive 3D
    Passive Cooling Aluminum Chassis
    High Quality Fanless for Quiet Performance
    Navigation from your iPad® or Android® Tablet
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.