Şimdi Ara

Popcorn Hour'da Türkçe altyazı problemi çözüldü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
16.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • A 110 u nerden aldınız kendi sitesinden mi?
    teşekkürler..........
  • iyi akşamlar ve herkese iyi bayramlar :)

a110 a uygun olacak HDD

NMT sitesinde ayrıca yeterli ingilizceniz varsa bu site popcorn hour un resmi destek sitesidir....

uyumlu ve uyumsuz HDD listesihttp://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=7735
  • Evet, kendi sitesinden.www.popcornhour.com
    Ama 11 Ağustos'ta sipariş verdim 25 Eylül'de geldi!

Almanya'daki E-bay.de de 300EU nun üzerinde satılıyor. Bir an orda satmayı bile düşündüm.
  • torrenti nasıl çalıştırdığınızı sorabilir miyim?
  • compatible ın altında yazan modeller çalışıyor. Not Working in altındakilerde sorun var.

quote:

Orjinalden alıntı: maxi909

iyi akşamlar ve herkese iyi bayramlar :)

a110 a uygun olacak HDD

NMT sitesinde ayrıca yeterli ingilizceniz varsa bu site popcorn hour un resmi destek sitesidir....

uyumlu ve uyumsuz HDD listesihttp://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=7735
  • Merhaba ,
    Bu cihazı Türkiyede satan bir yer bulabilir miyiz ?
  • Türkiye'dewww.gittigidiyor.com da bazen satan birisi var. Ama en son A-100 modelini satıyordu. Geçen hafta yoktu belki yakında gene satar. "mkv oynatan" diye arayın....
  • 550 ye satıyordu gittigidiyordaki kişi A100 ü, şaka gibi gerçekten.

A100 bana göre asla 550 ytl etmez, A110 olsa neyse.
  • Arkadaşlar merhaba.iki hafta sonra bir arkadaşım Çin'e gidecek.oradan a110 getirtmeyi düşünüyorum. (tomacro 310s de olabilir.) bu cihazın Çin'deki fiyatı ne kadar acaba? çin'den cihazı getirten arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim. iyi günler.
  • http://www.popcornhour.com/onlinestore/

fiyatı 215 $

öyle yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: sky__walker

550 ye satıyordu gittigidiyordaki kişi A100 ü, şaka gibi gerçekten.

A100 bana göre asla 550 ytl etmez, A110 olsa neyse.

ürün henüz yaygın olmadığı için insanlar fırsatçılık yapıyor. Yoksa gümrükmüş vb. masraflar bahane. Acele etmemek gerekiyor bu konuda demek ki. Birkaç ay içinde yaygınlaşacağına inanıyorum. Ben de şimdilik bilgisayar yardımıyla izliyorum MKV leri. Bir de doğru düzgün Media Center programı bulursam uzun süre de idare eder PC.
  • ark.lar
    y.dışından getirdiniz yada cesaret edip getirebilidiğiniz elektronik eşya varsa bu yazışmaları yapın.ben sadece popcorn hour için sanırım 9 ay oldu 500 ytl vcivarı birşey ödedim.ikincisi 215 dolarsa neden almıyorsunuz?bunun kargo masrafı var.gümrüğe takılırsa o masrafı var.
    dediğiniz gini 550 biraz pahalı bir fiyat.bu kadar pahalı diyorsanız elinizi taşın altına sokacaksınız.ben tomacroda getirdim.onlarda gümrüğe takıldı.onada mart nisan civarı masraflar 700 e yakın birşeydi.sadece gümrük masrafıyla kaç tane popcorn alınabileceğinizi siz düşünün.demişsiniz ki media centerla birkaç ay içinde yaygınlaşacak.bende inşallah diyorum.çünkü popcorun ilk çıktığı zamandan bu yana 1.5 yıl falan geçti.inşallah yaygınlaşır.ama biz teknolojiyi hep sonradan ve pahalı alıyoruz.bu tecrübeleri yaşamış biri olarak yazarken biraz daha dikkatli olmak lazım.bunun en iyi çözümü y.dışına siz çıkacaksınız yada ark.ınız gelirken yanında getirecek kafama ağrımasın gümrükten sorunsuz geçsin isterseniz.
    iyi günler

• Bu arada yanlış anlaşılmasın ben o yorumu fırsatçılık anlamında söylemedim, Popcorn A100'ün barındırdığı özelliklerin (ki kilitlenme problemi olan bir ürün, optic çıkışı yok, hdmi 1.3 desteği yok, şimdi aklıma gelmeyen bi kaç eksiği daha var) kesinlikle 550 ytl etmeyeceğini düşünüyorum. Bu para veriliyorsa en azından A110 temin edilmeye çalışılmalı.
  • Valla arkadaşlar, A-110'u interneten sipariş verip sorunsuz olarak elime almış biri olarak soruyorum: Neden bu olayı kafanızda bu kadar büyütüyorsunuz? Ne gümrüğü yahu? Popcorn artık UPS kargo ile gönderiyor ve hiç sorun yaşanmıyor. 23 Eylül'de Çin'den yola çıktı, 25 Eylül saat 07:40 da Istanbul'a geldi ve saat 12:30 da bana ulaştı. Daha ne bekliyorsnuz??? Internetten verin siparişinizi gelsin....
  • Popcorn'un sitesinden mi aldınız?
  • ben de sitesinden almak istiyorum ama odeme biçimi hakkında fikrim yok , google chekout zart zurt birşeylerle yapılıyor deniyor odeme için. Bu konuda yadımcı olabilecek var mı ?
  • slmlar
    unpop google checkout güvenilirdir.alışverişi yapabilirsin.popcorn houru alanlar ordan alışveriş yapmışlardır.sky-walker dediğinde haklısın eğer ses sisteminiz yoksa a-110 çok ideal hdmi 1.3 olduğundan.kargoda tnt yi bırakıp anladığım kadarıyla ups geçmişler.ups te inşallat tnt gibi gümrük sorunları olmaz.
    iyi günler
  • İnceledim o sayfayı, google checkout ödeme yaptığınızda ücreti çekmiyor yani popcorn almıyor parayı, sadece kartın güvenilir ve kullanılabilir olduğunu denetleyip blokaj koyuyor, kargolama yapılmasına yakın çekiliyor ücret.

Bi sorun çıkacağını zannetmem ödeme konusunda, UPS ile gönderdiklerini yazmışlar, popcorn un forumunda yaptığım araştırmaya göre genelde 13-14 günde bir ürün çıkışı oluyor. Forumda pre-order kısmında bu konu hakkında sürekli bilgi veriliyor zaten.

Popcorn'u bu yönden çok beğendim, çok aktif bi forumu var ve aktif olarak yanıt alınabiliyor gibi gözüktü bana, ben Tomacro kullanıyorum, kuzenede ondan alıcaktık ama bu cihazda gayet iyi, o nedenle araştırıyorum, kafama yattı baya.
  • slm
    sky-walker çok teknik bilgim yok ama popcornun ısındığı söyleniyor.bende 10-15 kez film seyrettim popcornla çok ısınıyor.a-110 da fan avrmı bilmiyorum.şimdi tomacro kullandığım için bir sorunu yok fanıda var gayet güzel çalışıyor.
  • Isınma sorunu varsa zaten bulaşmam hiç, araştırıcam daha bu ürünü. Ben Tomacro'dan bu yönden çok memnunum, açamadığım izlemediğim film olmadı, ne takılma nede başka bi sorun yaşamadım zaten bana göre daha üst bi ürün Tomacro buna göre, neyse dediğim gibi araştırıp kararımızı vericez alınacak ürün konusunda, 1 hafta içinde netleşir, sizinlede temasa geçicem tekrar.

Edit: A110 da fan yok, pasif soğutucu var, izlediğim videoda içini açmışlardı, orda görmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 5 Ekim 2008; 1:19:26 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.