Şimdi Ara

# POPCORN HOUR # Ana Konu (Tüm HD-Rip, Divx, Mkv, H.264 Formatları) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.506
Cevap
16
Favori
319.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben cihazı harici hdd ile kullanıyorum. içine sabit hdd takmak bana pek akıllıca gelmedi. iki hdd e gerek yok bence.
  • quote:

Hi,

Your order schedule to be ship out from China around on 12th of November.

Thanks.

Regards,
    The Popcorn Hour Sales Team

Mail geldi. Daha bekliycem anlaşılan
  • ama dahili hd sayesinde ekstra programlar kurulabiliyor örneğin torrent indirme özelliği film galerisi vs. bunlar sadece dahili HDD ile mümkün...
    quote:

Orjinalden alıntı: burak reis

ben cihazı harici hdd ile kullanıyorum. içine sabit hdd takmak bana pek akıllıca gelmedi. iki hdd e gerek yok bence.
  • Aklıma takılan bir soru var.Şimdi bilgisayarı tv ye bağlasam bu aletten alacağım görüntü kalitesini elde edermiyim.Başka bir değişle bu aletin görüntüye katkısı nedir?
  • hiçbir artısı yok hdmi çıkışlı laptop un varsa yada wireless bir lcdin varsa zaten herşeyi daha fazlasıyla yaparsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: zilgar

hiçbir artısı yok hdmi çıkışlı laptop un varsa yada wireless bir lcdin varsa zaten herşeyi daha fazlasıyla yaparsın

Teşekkürler
  • HDMI çıkışlı laptop ile lcd tv den alınan görüntüyü bundan alınan görüntüyle kıyas dahi etmem. Ben her türlü cihazla her türlü bağlantıyı yapmış, denemiş kullanmış biriyim, film izlemek istiyorsanız, hele ki lcd tv niz varsa kesinlikle ve kesinlikle bu tip cihazlardan edinin arkadaşlar.

quote:

Orjinalden alıntı: zilgar

hiçbir artısı yok hdmi çıkışlı laptop un varsa yada wireless bir lcdin varsa zaten herşeyi daha fazlasıyla yaparsın
  • herkese merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonrasında bende bu cihazdan almaya karar verdim ve a-110 modelinden 27.10.2008 tarihide sipariş verdim "RE: 30th October 2008 Batch
    Shipping list already sent to China dispatch center and any order cancellation request from this time onwards may not entertain. This Batch orders schedule to be ship out from China on 7th of November. " sanırım bu tarihte yani bugün kargoya veriliyor.
    deneyimi olan arkadaşlara sorum şu; kaç günde elime ulaşır ve kargo takibini neye göre nerden nasıl yaparım
    bilgilendiren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
    şayet ürün elime geçerse daha sonrada sorularım olacaktır; yardımlarınızı esirgememeniz dileği ile herkese iyi günler dilerim.
  • yanardag06,
    Eylül ayında kargo şirketi olarak UPS kullanılıyordu. Kargo takibi için eğer hala UPS kullanılıyorsa size gönderilen kargo takip numarasını (tracking no)www.ups.com adresinden takip edebilirsiniz. İzleyebilmek için üye olmanız gerekebilir.
    Salı günü Çinden sevkedildiğine dair mesaj geldi ve aynı haftanın Cumartesi günü elime ulaştı. Ankaradayım.
    Bu arada bu bilgiler A100 içindir. A110 daha pahalı olduğu için gümrükte takılır mı bilemiyorum.
    Selamlar,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkp -- 7 Kasım 2008; 17:28:31 >
  • quote:

$228.00 charge - Your credit card (MASTERCARD) was charged for $228.00. "GOOGLE *Popcorn Hour" will appear on your credit card statement.

arkadaşlar burda ne yazıyor kredi kartımdan ödeme alınmışmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Skepo

quote:

$228.00 charge - Your credit card (MASTERCARD) was charged for $228.00. "GOOGLE *Popcorn Hour" will appear on your credit card statement.

arkadaşlar burda ne yazıyor kredi kartımdan ödeme alınmışmı?

Evet çekilmiş. Kredi kartı ekstrende "GOOGLE *Popcorn Hour" olarak gozukecekmis.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkp

yanardag06,
    Eylül ayında kargo şirketi olarak UPS kullanılıyordu. Kargo takibi için eğer hala UPS kullanılıyorsa size gönderilen kargo takip numarasını (tracking no)www.ups.com adresinden takip edebilirsiniz. İzleyebilmek için üye olmanız gerekebilir.
    Salı günü Çinden sevkedildiğine dair mesaj geldi ve aynı haftanın Cumartesi günü elime ulaştı. Ankaradayım.
    Bu arada bu bilgiler A100 içindir. A110 daha pahalı olduğu için gümrükte takılır mı bilemiyorum.
    Selamlar,

sevgili mkp öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim. kargo takip numarası hala göremedim bunun anlamı siparişin gönderilmemiş olmasımıdır :( kaldıki kredi kartından işlem yapıldığına dair 28.10.208 tarihli mail checkout maili geldi belki yarın bu konu da netleşir. kargo olarakta hala ups kullandıklarını popcorn hour sitesinde mevcut.
    bu arada bende Ankara dayım. görüşmek üzere iyi günler..

• Merhaba,
    Ben de bekliyorum fakat sitesinde sanki ayın 10 una ertelnmiş gibi bir yazı var.
  • yanardag06,
    Yanlış hatırlamıyorsam beklemek gereken modelde kredi kartından tahsilatı sevkiyattan önceki ve sonraki 3 gün içinde yapıyorlardı. Dolayısıyla tahsilat yapıldığına göre sizin sevkiyatın bugünlerde yapılıyor olması lazım (eğer üretim hattında bir sorun çıkmamışsa).
    Kolay gelsin,

quote:

Orjinalden alıntı: yanardag06
    Sevgili mkp öncelikle bilgilendirme için çok teşekkür ederim. kargo takip numarası hala göremedim bunun anlamı siparişin gönderilmemiş olmasımıdır :( kaldıki kredi kartından işlem yapıldığına dair 28.10.208 tarihli mail checkout maili geldi belki yarın bu konu da netleşir. kargo olarakta hala ups kullandıklarını popcorn hour sitesinde mevcut.
    bu arada bende Ankara dayım. görüşmek üzere iyi günler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: boylum

Merhaba,
    Ben de bekliyorum fakat sitesinde sanki ayın 10 una ertelnmiş gibi bir yazı var.

haklısın boylum gecikme olacağını yazmışlar.

"RE: 30th October 2008 Batch
    Dear Customer,
    Tracking number will be updated later today and please note that due to Courier services arrangement, the tracking number status will be able to display in courier service website by China Monday time (10th of November)
    P/S: Those UPS tracking number will be updated on 10th of November as UPS haven't update us the tracking number.
    Sorry for any inconvenienced caused."

evet mkp sanırım bir sorun olmuş ki sayfasında bu mesaj var :) neyse biraz daha bekleyebiliriz. ilginiz için teşekkürler
  • POPCORN HOUR'U BİR ŞEKİLDE WIRELESS HALE GETİREBİLİR MİYİZ ACABA?

YANİ, USB'DEN BİR ROUTER? TAKIP KABLOSUZ İNTERNET BAĞLANTISI SAĞLAYABİLİR MİYİZ?

BİLEN VAR MI?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Malkara

POPCORN HOUR'U BİR ŞEKİLDE WIRELESS HALE GETİREBİLİR MİYİZ ACABA?

YANİ, USB'DEN BİR ROUTER? TAKIP KABLOSUZ İNTERNET BAĞLANTISI SAĞLAYABİLİR MİYİZ?

BİLEN VAR MI?

anakart şeklinde satılan modeli wireless olabiliyor.Fakat wireless bağlantı genelde HD filmlerde takılma yapıyor.
  • quote:

BİLEN VAR MI?

Usb wireless adaptör desteği geldi...
  • Arkadaşlar hala bişey gelmedi NMT'de hiçbir bilgi yok hala,ne olacak bizim halimiz. Biraz daha bekleyeceğiz sanırım. Umarım bi terslik çıkmaz. Siz ne düşünüyorsunuz ya da daha önce alanlar ne düşünüyor, böle bi gecikme normal mi?
  • NASIL YANİ?

quote:

Orjinalden alıntı: drberk2

quote:

BİLEN VAR MI?

Usb wireless adaptör desteği geldi...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.