Şimdi Ara

POMPA @@ l20 Mİ 1046 EHEİM Mİ @@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Herkez Eheim Al desede Benim İçimde Hala Bir Kusku Var Cpu Vga Nb Blokları Bir Adet 140 Mm 70 Mm Radyatör Var Bunlara Yetecekmi Eheim in 300 L Su Basıncı L20 İSe 700L Basıyor Şimdi Hangisini Alacaz L20 De Eheim e Tek Rakip Su Anda Fiyatları ise l20 47 Ytl Eheim Şse 89 ytl Kullanan Arkadaşlardan Yarım İstiyorum Ses Performans gibi Ve bu iki Pompada Su Dıdında Çalışıyor l20 Ler için Çalışmaz Dediler Ama Ben Çalıştıgını biliyorum

Hydor L20 Eheim pompaların bilinen tek gerçek alternatifidir. Oldukça sessiz olan bu ürün, seramik bilyelerin üzerine oturtulmuş bir rotor yardımı ile çalışmaktadır. Eheim pompalardan farklı olarak Şaft seramik yerine çelikden imâl edilmiştir.
    Teknik Veri:

Emiş ve atış bileşenleri G1/2" konnektörleri ile optimize edilmiştir.
    Atım Oranı 700 l/h
    Kutu İçeriği:
    Hydor L 20 Pro pump
    10 mm standart su hortumu deliği uyumlu konnektörler
    Boyutlar
    Boy 128mm, Uzunluk 126mm, En 52mm
    Voltaj
    230V AC, 14W
    Performans
    700 l/h
    Atman Ağırlık
    1.35 mWs
    Toplam Ağırlık
    515 g(yaklaşık)
    Bağlantılar
    Basınç tarafı G1/2"-yuvası, Dikkat: Uygun Adaptör gereklidir !
    Emiş Tarafı G1/2"-yuvası, Dikkat: Adaptör Gereklidir !

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Oldukça sessiz ve sürekli/uzun süreli su soğutma sistemlerinde kullnmak için ideal.
    Pompa su çıkışı: 300 l/h
    Pump head: 1.20 mWc
    Güç Tüketimi: 5 W
    Su hortum emiş kısım : Ø 13 mm
    Su hortumu çıkış kısmı: Ø 11 mm
    Boyutlar L x W x H mm: 145 x 75 x 103

• ben bişi yazmıyorum artık sakız oldu bu muhabbet belkide 20 kere bununla ilgili cvp yazdım

+ 2 kere benzer konuyu neden açtın dostum ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi posıtıve -- 1 Eylül 2006; 6:44:57 >
  • ya isteiğim cavapları Alamadım Yalan Oldu Eski Konu
  • Ewt Arkadaşlar L20 Nin Siparişini Verdim Büyük İhtimal Yarın Elimde olur Kimse Bana Yarımcı Olmadı Bu pompa Konusunda Ama Ben Size Elimden Geleni Yapacam Yardım Konusunda
  • http://forum.donanimhaber.com/m_9040504/tm.htm ben bi çok soğutma malzemesi satıyorum
    EHEIM 1048 modeli vardı üstelik.. kaçırdın eğer siparişini verdiysen
  • valla Verdim Siprişi Kargoya Vermişlerdir Bilr Firebal Hızlı bu Konuda :( Ama 100 Ytl o Pompaya Çok Be Kardeş ikinci el Nede Olsa
  • iyi o zaman sen sıfırını bul türkiyede al madem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fireball sıtesınde yok gozuken malzemeler bazan stoklarında oluyor telefon edıp sormak her zaman akıllıca
  • yok abi ikinci elide sıfırıda Çok Para o Kadar Para Yatıramam Ben ona l20 İşimi Görür İnşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: jettem

yok abi ikinci elide sıfırıda Çok Para o Kadar Para Yatıramam Ben ona l20 İşimi Görür İnşallah

L20 alınca incelemeni bekliyoruz...
  • Pazartesi Gelecekmiş Ozaman Yapacam Yorumumu
  • Jettem geç oldu kardeş kusura bakma ama keşke Eheim alsaydın uzun süre akvaryumu olan birisi olarak, akvaryum severler arasında Eheim efsanedir ve eline kimse su dökemez. Eheim in ikinci eli bile forumlarda peynir ekmek gibi gider. Üstelik yedek parçaları pahalı olsada akvaryumcularda rahatlıklıa bulabilirdin.

Keşke soruyu hobi bölümünde veya akvaryum sitelerinden birinde sorsaydın.
  • yok abi Aldım derdisimi 3 kuruş fazla olsun iyisi olsun iptal etmeye çalışıyorum verdiğim siperişi firabal tatilde oldugu için pazartesiye kaldı arayıp iptal ettirecem ve 1046 eheim alacam keşke 1048 olsa buralardada alsam alabileceğim yer varmı arkadaşlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: jettem

yok abi Aldım derdisimi 3 kuruş fazla olsun iyisi olsun iptal etmeye çalışıyorum verdiğim siperişi firabal tatilde oldugu için pazartesiye kaldı arayıp iptal ettirecem ve 1046 eheim alacam keşke 1048 olsa buralardada alsam alabileceğim yer varmı arkadaşlar

L20 700lt/h, 1046 300lt/h

46ytl, 86 ytl... İyi ki 3 kuruşmuş kardeş yaw. İki katı neredeyse.

Bu arada, özür, pm i yeni gördüm. L20'nin sesi makul seviyede. Eheim kullanmadığım için karşılaştıramıyorum.
  • Jettem buralarda deyince bende anadoluda küçük bir şehirde yaşadığını sandım. İstanbulda bulamıyacağın hiçbir modifiye ürünü yoktur, ekstrem bile olsa.

Akvaryumcuları dolaşırsan muhakkak 1048 bulursun en kötüsü siparişini verirsin onlar sana getirtirler. Eğer acelen yoksa mutlaka akvaryucuları bi dolaş. Maltepede anadolu pet var Eheim mümessili.http://www.anadolupet.com.tr/ . Arkadaş petshop var Küçükyalıdahttp://www.arkadaspet.com/ .birde bu siteyi gezhttp://www.aquapetcenter.com/shopping/ . Telefon aç sor ellerinde varsa ayırttır. Oralara kadar yorulma. Kolay gelsin bol şanslar.

Evet Eheim'i piyasadaki diğer ürünlerine göre pahalı bunun nedenide 10 yıldır tık demeden çalışan filtreleri olsa gerek. Günümüzde kaliteyi ucuza almak imkansız.

1048 in iç yapısı ve içerisindeki parçalar (Bunu almanı önerirrim 600 l/h işini fazlasıyla görecektir)
    http://www.anadolupet.com.tr/eheim/spare_part/1048.jpg

1046 in iç yapısı ve içerisindeki parçalar
    http://www.anadolupet.com.tr/eheim/spare_part/1046.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow06 -- 4 Eylül 2006; 11:31:20 >

• 1048 i 1 aydan fazla kullandım
    sistem kapalı olduğunda bile pompanın fişini çekmedim hep devirdaim etti bilgisayarda suyu.
    gece uyurken fln sesini kesinlikle sinek vızıltısı kadar bile duymadım
    kulağımı kasaya dayayınca bile zor duyuyodum o derece mükemmel bir pompa
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

1048 i 1 aydan fazla kullandım
    sistem kapalı olduğunda bile pompanın fişini çekmedim hep devirdaim etti bilgisayarda suyu.

Bu pompa 3 bloğu rahatça kaldırır mı su akışı güçlümü yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: King_Arthur

1048 i 1 aydan fazla kullandım

Bilgisayarı kapattıktan 2-3 dakika sonra yani kapanan sistemimi güvenli bir şekilde soğuttuktan sonra pompayıda kapatmalısın aksi halde pompanın ömründen yersin ve bir süre sonra ses yapmaya başlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.