Şimdi Ara

Polypad C5500 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
7.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mesona

Hızlıal.com da 269 tl. Ne dersiniz alınırmı arkadaşlar
    ben media marktan aldım memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpkan

ben media marktan aldım memnunum

Alıntıları Göster
    Paladin kaliteli değil bu tabletten. İşlemciden kaybediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: diegorian

Paladin kaliteli değil bu tabletten. İşlemciden kaybediyor.

Alıntıları Göster
    işlemci bütün çin malı tabletlerde benzer alwinner 1 ghz rootlarsan 1.4e kadar çıkıyor kaybettiği nokta ne anlamadım
  • quote:

işlemci bütün çin malı tabletlerde benzer alwinner 1 ghz rootlarsan 1.4e kadar çıkıyor kaybettiği nokta ne anlamadım

İşlemcisi ingenic diye bir işlemci. Allwinner değil yani. Bildiğim kadarıyla bazı oyunları çalıştırmıyor. Çok yaygın kullanılan bir işlemci türü değil. Ondan kaybediyor demiş olabilir arkadaş...
  • Bugün teknosada inceledim c5500'ü. genel manada iyi. dokunmatiği hiçte fena değil. yalnız ekran çözünürlüğü fiyatı gibi düşük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesona -- 18 Mart 2012; 20:39:24 >
  • quote:

Bugün teknosada inceledim c5500'ü. genel manada iyi. dokunmatiği hiçte fena değil. yalnız ekran çözünürlüğü fiyatı gibi düşük.
    ben aldım gayet memnunum
  • quote:

Bugün teknosada inceledim c5500'ü. genel manada iyi. dokunmatiği hiçte fena değil. yalnız ekran çözünürlüğü fiyatı gibi düşük.
    ürünü teknosadan finansban kredi kartına 5 taksit ile 199 tl ye aldım
    Genel itibarıyla memnunum. Ekran filmi almaya gerek yok zaten jelatin film önünde ve arkasında var yani cizilmeden filan baya bi idare eder.
    Sesi çok fazla çıkmıyor ortalama bir cep telefonu kadar ama idare eder.
    Ekran çözünürlüğü düşük fakat film izlerken çokta belli olmuyor.
    720p filmleri mp4 dosyalarını avileri mkv leri vb mxvideo converter kurmadan kendi çalıştırabiliyor.
    içinden bi kaç oyun çıkıyor asphalt 5 angry birds gibi çalışması akıcı
    Andoid 2,3,4 kurulu geliyor ama 4.0 a güncelleyebiliyorsunuz kendi güncellemesi olduğu için garantisi gitmiyor.
    Dokunmatik hassasiyeti bendeki galaxy gio kadar olmasada iyi sayılır beş parmak multitouch var. ninja slicer oyunu ile denedim çalışıyor
    şarj süresi ilk şarj ettiğimde baya bi gitti 4-5 saati olmuştur belkide fazla.
    içinden şarj aleti data kablosu otg kablosu ve birde kulaklık çıkıyor. usb girişleri mini usb micro diil.
    micro sd hafıza kartı takabiliyorsunuz bende sandisk 4.gb sorunsuz çalıştı.
    otg kablosu ile usb flashdisk takabiliyorsunuz bendeki 8gb sandisk ve ntfs formatlı 32 gb kingston flash diskler çalıştı.
    genel olarak yorumlarım iyi. ainol novo 7 paladin kullanmadım ama gidip 250 tlye garantisiz aynı ekran çözünürlüğüne ve ram e sahip paladini alacağınıza c5500 alın derim cünkü a8 cortex işleci tüm oyunları çalıştırıyor fakat paladinin işlemcisi henüz yeni ve bir çok uygulamada sorun çıkarıyor.
    içinden hdmi kablo çıkmadı alıp lcd ye bağlayıp bide onun denemesini yapıcam buraya yazarım.

isteyen olursa ürünü 220 tlye peşin satabilirim. kpss ye çalışmam lazım oyun oynamaktan çalışamıyorum 5-6 ay sonra alırım die düşünyürom.

• quote:

Orijinalden alıntı: integer

Genel itibarıyla memnunum. Ekran filmi almaya gerek yok zaten jelatin film önünde ve arkasında var yani cizilmeden filan baya bi idare eder.
    720p filmleri mp4 dosyalarını avileri mkv leri vb mxvideo converter kurmadan kendi çalıştırabiliyor.
    Andoid 2,3,4 kurulu geliyor ama 4.0 a güncelleyebiliyorsunuz kendi güncellemesi olduğu için garantisi gitmiyor.
    Dokunmatik hassasiyeti bendeki galaxy gio kadar olmasada iyi sayılır beş parmak multitouch var. ninja slicer oyunu ile denedim çalışıyor
    içinden şarj aleti data kablosu otg kablosu ve birde kulaklık çıkıyor. usb girişleri mini usb micro diil.
    otg kablosu ile usb flashdisk takabiliyorsunuz bendeki 8gb sandisk ve ntfs formatlı 32 gb kingston flash diskler çalıştı.
    genel olarak yorumlarım iyi. ainol novo 7 paladin kullanmadım ama gidip 250 tlye garantisiz aynı ekran çözünürlüğüne ve ram e sahip paladini alacağınıza c5500 alın derim cünkü a8 cortex işleci tüm oyunları çalıştırıyor fakat paladinin işlemcisi henüz yeni ve bir çok uygulamada sorun çıkarıyor.
    içinden hdmi kablo çıkmadı alıp lcd ye bağlayıp bide onun denemesini yapıcam buraya yazarım.

isteyen olursa ürünü 220 tlye peşin satabilirim. kpss ye çalışmam lazım oyun oynamaktan çalışamıyorum 5-6 ay sonra alırım die düşünyürom.

merhaba bu ürün faceboktaki videoları ve oyunları(farmvılle) açıyor mu acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: akcay082

quote:

merhaba bu ürün faceboktaki videoları ve oyunları(farmvılle) açıyor mu acaba?

Alıntıları Göster
    cityville açabilen bu seviyede tablet görmedim

• quote:

cityville açabilen bu seviyede tablet görmedim

Alıntıları Göster
    Hızlıaldan aldık 259 tl 4.0 gelicek ürün gelsin bir inceleme yaparız.
    En azından destek konusunda sıkıntı yaratmayacak bir firmanın ürünü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Del Murder -- 22 Mart 2012; 4:26:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

Hızlıaldan aldık 259 tl 4.0 gelicek ürün gelsin bir inceleme yaparız.
    En azından destek konusunda sıkıntı yaratmayacak bir firmanın ürünü.

Alıntıları Göster
    kardeş pahalı almışsın teknosada peşin 189 taksitle 199 android 4.0 çıktı ben kurdum. Rootlu geliyor. kraloyundaki top oyununu çalıştırdı ama ağır çalışıo facede deneyemedim

12gb lik full hd mkv dosyasını takılmadan çalıştırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi integer -- 22 Mart 2012; 10:18:26 >

• quote:

kardeş pahalı almışsın teknosada peşin 189 taksitle 199 android 4.0 çıktı ben kurdum. Rootlu geliyor. kraloyundaki top oyununu çalıştırdı ama ağır çalışıo facede deneyemedim

12gb lik full hd mkv dosyasını takılmadan çalıştırıyor.

Alıntıları Göster
    Bu nasıl iş foruma giriyorum. 279 TL diye biri fırsat yazıyor. Ürün elime gecmeden teknosada 189 TL te satılıyor. bu nasıl sıcak fırsat sitesi.. bu sitenin hiç mi kontrol edeni yok ki herkes gelişi güzel entry giriyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratermis

Bu nasıl iş foruma giriyorum. 279 TL diye biri fırsat yazıyor. Ürün elime gecmeden teknosada 189 TL te satılıyor. bu nasıl sıcak fırsat sitesi.. bu sitenin hiç mi kontrol edeni yok ki herkes gelişi güzel entry giriyor.

Alıntıları Göster
    teknosaya gittim stoklarda olmadığını dilerseniz teşhir ürünü getirtiriz dediler almadım.
  • quote:

Ne zaman 189 a satılmış kardeşim? Link ver de biz de alalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 22 Mart 2012; 15:23:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Ne zaman 189 a satılmış kardeşim? Link ver de biz de alalım...

Alıntıları Göster
    Teknosadakihttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/1297/125042614/polypad_c_5500_tablet_pc
    bu link ne anlama geliyor. Vardı bitti mi ? Yoksa yoktu hiç olmadı mı?

• quote:

Teknosadakihttp://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet_pc/1297/125042614/polypad_c_5500_tablet_pc
    bu link ne anlama geliyor. Vardı bitti mi ? Yoksa yoktu hiç olmadı mı?

Alıntıları Göster
    beyler 200 aşırı ucuz hem de teknosa da bir problem mi var acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

beyler 200 aşırı ucuz hem de teknosa da bir problem mi var acaba?

Alıntıları Göster
    Tableti almak için teknosaya gittim ellerinde stok olmadığını ama teşhir ürünü bulabiliriz dediler.
    Teşhir ürünü almak istemedim 60 lira farkla hızlıaldan aldım tablet bugun elime ulaştı gayet iyi asphalt denedim içinde setup vardı hiç takılma kasılma yok.
    Ekran gayet akıcı çözünürlük biraz düşük geldi ice cream 4.0 gayet uyumlu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Del Murder

Tableti almak için teknosaya gittim ellerinde stok olmadığını ama teşhir ürünü bulabiliriz dediler.
    Teşhir ürünü almak istemedim 60 lira farkla hızlıaldan aldım tablet bugun elime ulaştı gayet iyi asphalt denedim içinde setup vardı hiç takılma kasılma yok.
    Ekran gayet akıcı çözünürlük biraz düşük geldi ice cream 4.0 gayet uyumlu.

Alıntıları Göster
    beyler bu teşhir ürünü çok mü kötü oluyor teknosada?

garanti vs.. varsa ne gibi sorun çıkabilir ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: tlbam

beyler bu teşhir ürünü çok mü kötü oluyor teknosada?

garanti vs.. varsa ne gibi sorun çıkabilir ki?

Alıntıları Göster
    Bu aletin web performansı nasıldır acaba?
    Flash kapalı iken internet sayfalarını performanslı açabilir mi? Flash açıkken performansı nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kef

Bu aletin web performansı nasıldır acaba?
    Flash kapalı iken internet sayfalarını performanslı açabilir mi? Flash açıkken performansı nasıldır?

Alıntıları Göster
    Dün teknosada baktımda bu cihaza 100 lira bile fazla bence...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.