Şimdi Ara

PolyPad C508 Tablet Pc (Herkesin görüşlerini bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ürünü alanlar vardır büyük ihtimalle.burada tecrübelerinizi paylaşıp alıcak kişileri fikir sahibi yapabilirsiniz.Bende sipariş verdim.Beklentim çok büyük değil.sonuçta 200 tl fiyatı.Grafik işlemcisini övdüler bende siparişi verdim.çoğu oyunda kasmadan rahat rahat oynatsın yeter arkadaşlar.kullananlar varsa veya bilgi sahibi olanlar varsa lütfen abartısız objektif yorumlarını paylaşsınlar.iyi forumlar.

http://www.hepsiburada.com/Liste/polypad-c508-8gb-7-tablet-polypad-tablet-kilif-hediye/productDetails.aspx?productId=bd301296&categoryId=3008012

• aşağı sıralara gerilemesin :)
  • hacı ben gitsem bi dükkanda bulabilrimiyim bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blutrache

hacı ben gitsem bi dükkanda bulabilrimiyim bunu

arada bir bim'e geliyor ama.hepsiburada.com da var mesela.kullananlar lütfen yorum atmadan geçmesin konuyu.iyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 50kaan

quote:

arada bir bim'e geliyor ama.hepsiburada.com da var mesela.kullananlar lütfen yorum atmadan geçmesin konuyu.iyi forumlar.

ya taksit omluyor ki bimde başka nerden bulabilirim dükkandan almam gerekiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 50kaan

quote:

ya taksit omluyor ki bimde başka nerden bulabilirim dükkandan almam gerekiyor

biraz araştırırsan bulabilirsin belki satış noktalarını.müşteri hizmetleriyle felan iletişime geç vs..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tablet önerisi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Şahsen bende ürün var teknosadan turuncu indirimle 189 tl ye almıştım
  • arkadaşlar ben bu ürünü netten aldım ve yarın elime geçecek ben şimdiden birsürü oyun indirdim ama 10-15 oyunu kaldırır mı yokssa daha fazla kaldırır mı sizin bilginize ihtiyacım var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.