Şimdi Ara

Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
1
Favori
9.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi) Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi) Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi)

quote:

İşletim sistemi............................................ Android 4.1
    İşlemci çatısı...............................................ARM CORTEX A9
    İşlemci hız..................................................1.5 GHZ DUAL CORE
    Ekran.........................................................7.0 inch (16:9 rasyo)
    Teknoloji....................................................IPS
    Çözünürlük.................................................1280*800 (yüksek çözünürlük)
    Bağlantı......................................................WiFi+dongle ile 3G
    3D..............................................................VAR – Mali 400 Grafik kartı ile destekler
    HD destek...................................................1080p
    Ram...........................................................1GB DDR3
    Bellek.........................................................8GB (microSD ile 32 GB’a kadar destekler)
    Kamera......................................................0,3MP ÖN KAMERA
    Dahili bellek................................................8GB
    HDMI girişi ..................................................VAR
    Pil tipi.........................................................3000 maH Li-polymer

Daha önce gene teknosa turuncu indirimden aldığım polypad 7208 adlı,yaptığı arızalardan dolayı serviste uzun uğraşlar sonucu sonunda iade alabildiğim tableti kullanıyordum(!) (sadece 2 hafta kullandım sonraki 1.5 ay servis ve kargodaydı alet)

önceleri memnun değildim "ne bu böyle servis mi olur" diye fakat iade işlemi ve özrü alınca, en azından adamlar ürünün arkasında düşüncesi hakim oldu

İade alınca düşüncem ployer momo isimli tablet yönündeydi ama servisi polypad kadar güvenilirmi sorusu olunca, bende tekrar polypad almaya karar verdim

tablet 7208-ramos w17 gibi 7508-ramos w28 modeliyle aynı

tableti gene turuncu indirim adı aldınta 329 tl karşılığı satın alabiliyorsunuz.

teknosaya tableti almak için değilde,sadece incelemek için gitmiştim aslında, ama tableti açıp ekranı görünce bi anda ödeme yaparken buldum kendimi.

tabletin ekranı (1280x800 ips panel) gerçekten çok iyi 200+ ppi yoğunluğu sunuyor ve pixelleri şeçebilmek 7208 kadar kolay değil

tablet 7208 e göre biraz daha geniş ve uzun fakat 7208 e nazaran daha ince. Aldığım addison marka universal 7" kılıfı ikisiylede kullanamadım ne yazıkki

tablette 7208 gibi hdmi çıkışı bulunmuyor alıcılar bunu göz önünde bulundurmalı benim ne tvm nede kablom olmadığı için ben önemsemedim

evet yukarda özelliklerde görüldüğü gibi tablet 7208 ile aynı donanıma sahip fakat ekran çözünürlüğü farklı olduğu için biraz performans kayıpları bekliyordum

iki tabletde 4.1.1 android sürümüne sahip

7208 hd: w17 için hazırlanmış olan custom rom ile yarışa katıldı bu rom orjinal roma göre kat kat daha hızlıydı
    7508 ips: kendi romu ile yarışa katıldı hiç bir oynama yapmadım zaten piyasada şu an custom romu yok

antutu da 7208 9566 alırken,7508 ise hemen hemen aynı 9590 puan aldı

nenamarkta ise asıl fark ortaya çıktı

7208 44 fps alırken
    7508 34 fps aldı

tabletlere gta vc ile karşılarştırdığımda gözle görülür bi fark yok ikiside gayet akıcı bi şekilde çalıştırdı wild blood oyununda ise iki tablette hafif takılmalara rastladım fakat aralarındaki farkı gene gözümle şeçemedim

tasarım olarak zaten her iki tabletide beğeniyorum özellikle o arkasında saçma sapan yazılar yazan ben çin malıyım diye bağıran tabletlerden olmasada

gene çin malı olduğunu fısıldıyor ama beyaz kasa şık, plastik olması biraz dandik hissiyatı versede arkası metal olan 7408 e nazaran çok daha güzel görünüyor

hoparlorü gerçekten çok kalitesiz ve ses seviyesi çok düşük yani 7208 ile aynı. Zaten blackberry playbook'u gördükten sonra kolay kolay beğenebileceğim bi hoparlor sistemli tablet hayal edemiyorum

tablet üzerinde 3 adet fiziksel tuş var power,ses açma ve kapama tuşları ve ben bu tuşları hiç beğenmedim 7208 de dolgun ve gayet dışarıda kolayca basılabilen tuşlar yerine küçük tablet kasasına sıfır zor basılabilen tuşlar koymuşlar gerçekten basışı çok zorlaştırıyor

ön kameraya değinmek istemiyorum zaten hiç bi işe yaramayan 0.3 mp kamera var

wi-fi performanslarında hiç bi fark yok fakat tarayıcıda baya fark var ben bunun yazılım kaynaklı olabileceğini düşünüyorum
    7508 de tarayıcı çok akıcı sayfa yüklemeleri oldukça kısa ve zoom çok düzgün çalışıyor flash video çalışırken zoom hiç bişey kaybetmiyor
    7208 de ise tarayıcı akıcılığı fena değil sayfa yükleniyor son bi atağı çok zor yapıyor zoom ise bazen takılıyor flash video açıkken takılma dahada fazla oluyor

genel olarak tableti beğendim özellikle ekranı beni çok memnun etti

7208 ile aralarındaki artılar ve eksiler şu şekilde

artılar
    +ekran 1280x800 ips
    +daha ince tasarım

eksiler
    -hdmi çıkışı yok
    -fiziksel tuşlar konforlu değil

evet arkadaşlar aslında video inceleme yapacaktım ama evde arkadaşlar olduğu için yapamadım yazı yazayım dedim sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

bikaç resim

Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi) Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi) Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 17 Şubat 2013; 14:23:10 >

• şu herpa-polypad çok acayip bi firma bende 9716 hd var. çözünürlüğü daha düşük bnm kinin. ama belleği daha iyi pili de 5900 mAh madem yeni ürün çıkarıon daha iyisini çıkar be bi yerden kısıp bi yerden arttırmıslar.
  • tableti aldım beyler eğer merak edenler olursa bi inceleme yayınlarım

tablet hoş tavsiye ederim
  • peki inceleme geliyor hemde 7208 vs 7508

iki üründe elimde mevcut şu anda bikaç saate eklerim

edit: kameramın hiç şarjı yokmuş yarına kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 16 Şubat 2013; 19:32:19 >
  • Umarım bu model de kaliteli 3000 mAh batarya kullanılmıştır.. Örneğin asus nexus 7 inç tabletlerde 4250 mAh kaliteli batarya var ve rahatlıkla 7 saat kadar kullanılabiliyor.. Eğer 7508 modelinin bataryası 4 saat bile dayansa, çok iyi sayılır. Satın alan arkadaş, objektif bir inceleme ile batarya süresi ve performansını da yorumlarsa, memnun oluruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • inceleme geldi
  • Hocam Tabletin tasarımı süper bayıldım tasarımına
    Ayrıca Bir İnceleme Videosu Çekerseniz Süper Olur...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şarj durumunu henüz tam anlayamadım çünkü sürekli pcye taktım falan daha kesin anlayabilirsem pil hakkındada konuşacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zenkee

sabırla bekliyoruz

Pil konusunda yeterince bilgi sahibi oldum Sanirim

Tableti sabah okula gideken 8 de serjdan cikardim aksam 4 te geldigimde wifi acik kalmis pil %97 deydi

Aksam 4 ten 7 ye kadar film oyun nette surf karisik kullandim aslinda niyetim pili tamamen bitirmekti ama dayanamadim disari cikmaya karar verdim cikarken pil %43 tu aksam 10 da eve geldigimde pil kendi kendine % 57 olmus ki bunu cozemedim henuz elimdeki tum android cihazlar bunu yapiyor ama cevremdeki kimsenin cihazi yapmiyor.

Sonra ski safari oynamaya basladim tv ile karisik alet kapandiginda saat 12 ye 20 vardi

Yani wifi full acik genel kullanim min. Ekran parlakligi ile 5 saat 40 dk dayandi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ekranın kullanılabilir alanını çapraz olarak ölçüp buraya yazarsan çok iyi olur.7 incten büyük gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdeminofff -- 23 Şubat 2013; 21:13:07 >
  • Bu tablete dayanamadım ben de aldım, nt de 300 liraya satılıyor şu anda. ilk izlenimlerim çok olumlu, süper bir ekranı var, hatta süper ötesi... Şarja taktım aldığım gibi kapalı olarak şarj ediyorum. Yalnız üzerindeki ekran filmiyle dokunmatikte sıkıntı yaşıyordum, söktüm attım filmi...

Beyaz kasa parmak izi bırakmaması süper ancak, tozları fazlasıyla çekiyor gibi ... Tuşların gömülü olması bence daha iyi, rahat kullanılmıyor ancak kullanırken de zırt pırt yanlışlıkla basmayız.

Şu anda tabletin işletim sistemini rootlasam mı diye düşünüyorum... Ancak garanti dışı kalıyormuş herhalde şimdilik cesaret edemiyorum.
  • hocam google chrome yükleyebiliyor muyuz? temple run gibi oyunları destekleyip çalıştırıyor mu? hızı nasıldır iyi mi? pil ömrü yaklaşık kaç saat dayanıyor oyun oynamadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mico82

Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi) Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi) Polypad 7508 ips tablet ANA Konu (inceleme gelidi)

quote:

İşletim sistemi............................................ Android 4.1
    İşlemci çatısı...............................................ARM CORTEX A9
    İşlemci hız..................................................1.5 GHZ DUAL CORE
    Ekran.........................................................7.0 inch (16:9 rasyo)
    Teknoloji....................................................IPS
    Çözünürlük.................................................1280*800 (yüksek çözünürlük)
    Bağlantı......................................................WiFi+dongle ile 3G
    3D..............................................................VAR – Mali 400 Grafik kartı ile destekler
    HD destek...................................................1080p
    Ram...........................................................1GB DDR3
    Bellek.........................................................8GB (microSD ile 32 GB’a kadar destekler)
    Kamera......................................................0,3MP ÖN KAMERA
    Dahili bellek................................................8GB
    HDMI girişi ..................................................VAR
    Pil tipi.........................................................3000 maH Li-polymer

Daha önce gene teknosa turuncu indirimden aldığım polypad 7208 adlı,yaptığı arızalardan dolayı serviste uzun uğraşlar sonucu sonunda iade alabildiğim tableti kullanıyordum(!) (sadece 2 hafta kullandım sonraki 1.5 ay servis ve kargodaydı alet)

önceleri memnun değildim "ne bu böyle servis mi olur" diye fakat iade işlemi ve özrü alınca, en azından adamlar ürünün arkasında düşüncesi hakim oldu

İade alınca düşüncem ployer momo isimli tablet yönündeydi ama servisi polypad kadar güvenilirmi sorusu olunca, bende tekrar polypad almaya karar verdim

tablet 7208-ramos w17 gibi 7508-ramos w28 modeliyle aynı

tableti gene turuncu indirim adı aldınta 329 tl karşılığı satın alabiliyorsunuz.

teknosaya tableti almak için değilde,sadece incelemek için gitmiştim aslında, ama tableti açıp ekranı görünce bi anda ödeme yaparken buldum kendimi.

tabletin ekranı (1280x800 ips panel) gerçekten çok iyi 200+ ppi yoğunluğu sunuyor ve pixelleri şeçebilmek 7208 kadar kolay değil

tablet 7208 e göre biraz daha geniş ve uzun fakat 7208 e nazaran daha ince. Aldığım addison marka universal 7" kılıfı ikisiylede kullanamadım ne yazıkki

tablette 7208 gibi hdmi çıkışı bulunmuyor alıcılar bunu göz önünde bulundurmalı benim ne tvm nede kablom olmadığı için ben önemsemedim

evet yukarda özelliklerde görüldüğü gibi tablet 7208 ile aynı donanıma sahip fakat ekran çözünürlüğü farklı olduğu için biraz performans kayıpları bekliyordum

iki tabletde 4.1.1 android sürümüne sahip

7208 hd: w17 için hazırlanmış olan custom rom ile yarışa katıldı bu rom orjinal roma göre kat kat daha hızlıydı
    7508 ips: kendi romu ile yarışa katıldı hiç bir oynama yapmadım zaten piyasada şu an custom romu yok

antutu da 7208 9566 alırken,7508 ise hemen hemen aynı 9590 puan aldı

nenamarkta ise asıl fark ortaya çıktı

7208 44 fps alırken
    7508 34 fps aldı

tabletlere gta vc ile karşılarştırdığımda gözle görülür bi fark yok ikiside gayet akıcı bi şekilde çalıştırdı wild blood oyununda ise iki tablette hafif takılmalara rastladım fakat aralarındaki farkı gene gözümle şeçemedim

tasarım olarak zaten her iki tabletide beğeniyorum özellikle o arkasında saçma sapan yazılar yazan ben çin malıyım diye bağıran tabletlerden olmasada

gene çin malı olduğunu fısıldıyor ama beyaz kasa şık, plastik olması biraz dandik hissiyatı versede arkası metal olan 7408 e nazaran çok daha güzel görünüyor

hoparlorü gerçekten çok kalitesiz ve ses seviyesi çok düşük yani 7208 ile aynı. Zaten blackberry playbook'u gördükten sonra kolay kolay beğenebileceğim bi hoparlor sistemli tablet hayal edemiyorum

tablet üzerinde 3 adet fiziksel tuş var power,ses açma ve kapama tuşları ve ben bu tuşları hiç beğenmedim 7208 de dolgun ve gayet dışarıda kolayca basılabilen tuşlar yerine küçük tablet kasasına sıfır zor basılabilen tuşlar koymuşlar gerçekten basışı çok zorlaştırıyor

ön kameraya değinmek istemiyorum zaten hiç bi işe yaramayan 0.3 mp kamera var

wi-fi performanslarında hiç bi fark yok fakat tarayıcıda baya fark var ben bunun yazılım kaynaklı olabileceğini düşünüyorum
    7508 de tarayıcı çok akıcı sayfa yüklemeleri oldukça kısa ve zoom çok düzgün çalışıyor flash video çalışırken zoom hiç bişey kaybetmiyor
    7208 de ise tarayıcı akıcılığı fena değil sayfa yükleniyor son bi atağı çok zor yapıyor zoom ise bazen takılıyor flash video açıkken takılma dahada fazla oluyor

genel olarak tableti beğendim özellikle ekranı beni çok memnun etti

7208 ile aralarındaki artılar ve eksiler şu şekilde

artılar
    +ekran 1280x800 ips
    +daha ince tasarım

eksiler
    -hdmi çıkışı yok
    -fiziksel tuşlar konforlu değil

evet arkadaşlar aslında video inceleme yapacaktım ama evde arkadaşlar olduğu için yapamadım yazı yazayım dedim sorularınız olursa seve seve cevaplarım.

bikaç resim

birşey sorcam bu modelin neden fanları yok internette bir inceleme videosu bile yok
    Yoksa tablette kötü birşeymi var wifi sorunu filan ??

• quote:

Orijinalden alıntı: erdeminofff

ekranın kullanılabilir alanını çapraz olarak ölçüp buraya yazarsan çok iyi olur.7 incten büyük gözüküyor.

Ekran 7 inc biraz cercevesi var oda ekran kapaliyken ekranla ayni renkte oda ekrani biraz buyuk gosteriyor

Aslinda bende umudu kesmistim tabletten kimse ilgilenmedi 1 arkadas daha almis oda memnun oldugunu soylemis tabletin oyle kronik bi problemi yok turkiyede tutmadi yurt disinda ramos w28 olarak geciyor w28 baya bi populer ama polypad 7508 yazinca zaten bi polypadin sitesi bide burasi geliyor

@heisenberg34 tablete her seyi kurabiliyorsun android ve jellybean oldugu icin uygulamalarin %98 ini destekliyor uyumsuzluk problemi yok yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 23 Mart 2013; 12:51:03 >

• quote:

quote:

ekranın kullanılabilir alanını çapraz olarak ölçüp buraya yazarsan çok iyi olur.7 incten büyük gözüküyor.

Ekran 7 inc biraz cercevesi var oda ekran kapaliyken ekranla ayni renkte oda ekrani biraz buyuk gosteriyor

Aslinda bende umudu kesmistim tabletten kimse ilgilenmedi 1 arkadas daha almis oda memnun oldugunu soylemis tabletin oyle kronik bi problemi yok turkiyede tutmadi yurt disinda ramos w28 olarak geciyor w28 baya bi populer ama polypad 7508 yazinca zaten bi polypadin sitesi bide burasi geliyor

@heisenberg34 tablete her seyi kurabiliyorsun android ve jellybean oldugu icin uygulamalarin %98 ini destekliyor uyumsuzluk problemi yok yani

yani wifi filan stabil çalışıyor dimi kardeşim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ysfcan

quote:

quote:

yani wifi filan stabil çalışıyor dimi kardeşim.

aklımda çok soru var . lütfen cevap ver.
    hdmı çıkışı varmı yoksa otg ile sağlanırmı ve gamepad takılıyormu ve google playden uyumluluk sorunu varmı.

Dediğim gibi bu tabletin fanları çok az allaha şükür seni bulabildim :D

• Kardesim hersey stabil olmasi gerektigi gibi sadece hdmi yok

Otg var gamepad takabilirsin uyumluluk sorunu yok hic bi uygulamada problemle karsilasmadim

Sormak sitedigin sorulari yaz pek sık girmem ama hergun girerim foruma mutlaka cevaplarim heyecan yapmana gerek yok

Zaten buyuk ihtimal haftasonu turuncu indirimde vardir tablet koca turuncu indirimde sadece poly tabletler uygun oluyor
  • 3 g varmı bide sence aional 7 crystal mi almalıyım yoksa bu mu :D ?
  • quote:

Kardesim hersey stabil olmasi gerektigi gibi sadece hdmi yok

Otg var gamepad takabilirsin uyumluluk sorunu yok hic bi uygulamada problemle karsilasmadim

Sormak sitedigin sorulari yaz pek sık girmem ama hergun girerim foruma mutlaka cevaplarim heyecan yapmana gerek yok

Zaten buyuk ihtimal haftasonu turuncu indirimde vardir tablet koca turuncu indirimde sadece poly tabletler uygun oluyor

3 g varmı bide sence aional 7 crystal mi almalıyım yoksa bu mu :D ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysfcan

quote:

Kardesim hersey stabil olmasi gerektigi gibi sadece hdmi yok

3 g varmı bide sence aional 7 crystal mi almalıyım yoksa bu mu :D ?

Dahili 3g yok

Bu tablet 1280x800 cozunurlugunde crystalmi bumu sen dusun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.