Şimdi Ara

Polypad 7208 Artes D821 Reedpad4?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben ilk defa tablet kullanacağım ilk deneyimim olacak :)
    Ama en başta Artes D821 alcaktım daha sonra Reedpad 4 dedim şimdi ise Polypad 7208 HD almayı düşünüyorum bütçem 400 TL öğrenciyim taksitle alcam zaten size danışayım dedim.Sizce hangisini alayım benim yapacağım şeyler internete girmek,oyun oynamak,müzik dinlemek,film izlemek yardımcı olursanız sevinirim.Birde room root felan yeni gördüm burda yapmazsam çöker felan mı nolur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar bende d821 veya polypad 7208 hd almayı planlıyorum oyun amaçlı max 350 tl bütçe yardım edermisiniz birde elden almam gerekmekte yardımlarınızı bekliyorum

• Benim artes d708 aldım.d821 den farkı,ekranı 7 inc hafıza 8gb pili biraz düşük bide arka kamera yok.onun dışında bütün özellikler aynı.ilk gün kullanımına göre çok iyi.tabi zaman ne gösterir bilmem.d708 konusunda biraz açıklama yaptım.orada görebilirsiniz.bir iki arkadaşta çökme olmuş inş.böyle bir sorun yaşamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 7 Kasım 2012; 9:23:40 >
  • Benim artes d708 aldım.d821 den farkı,ekranı 7 inc hafıza 8gb pili biraz düşük bide arka kamera yok.onun dışında bütün özellikler aynı.ilk gün kullanımına göre çok iyi.tabi zaman ne gösterir bilmem.d708 konusunda biraz açıklama yaptım.bir iki arkadaşta çökme olmuş inş.böyle bir sorun yaşamam.

• quote:

Orijinalden alıntı: acemi nefer

Benim artes d708 aldım.d821 den farkı,ekranı 7 inc hafıza 8gb pili biraz düşük bide arka kamera yok.onun dışında bütün özellikler aynı.ilk gün kullanımına göre çok iyi.tabi zaman ne gösterir bilmem.d708 konusunda biraz açıklama yaptım.bir iki arkadaşta çökme olmuş inş.böyle bir sorun yaşamam.

Insallah olmaz kardeşim.Ben son tavsiyeleri dinleyerek polypad 7208 hd alcam galiba :)

• reedPAD4'e sim kart takılabiliyor ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: readermania

reedPAD4'e sim kart takılabiliyor ;)

o işi usb dongle ile de yaparsın. reedpad de sim kart girisi olmasa o parayı katiyyen haketmeyen bir tablet.
    Tercihim Artes D821 den yana
  • reedpad 4 'te sim kart takılabiliyor ama zaten dahili 3g'si olduğu için pahalı. sim kart takılmayan modellerin fiyatı 170TL'ye bile var. bence kesinlikle minimum çift çekirdekli bir işlemci olsun... 350 ve 400 TL limiti olan arkadaşlar, bence ainol modellerine baksınlar... 2 yıl türkiye garantili modeller için şu adrese bir bakın;
    http://www.sanalpazar.com/Ainol-Novo7-Crystal-Cift-Cekirdek-Ips-Ekran-Hdmi__isp4677605
    http://www.sanalpazar.com/urunalin__selainolmarket

• Polypad 7208 1,5 ghz çift çekirdek Cortex A9 1 GB DDR3 Ram 8 gb dahili hafıza 1024x768 ekran çöz. 0,3 mp kamera tek kötü yanı kamera oda telefonumun kamerası 5 mp yani bunu alcam ama kalmamış yeniden üretiliyo

• Şaka mısınız bu zamanda USB modem mi kaldı allah aşkına? :)))))

Bu arada sonunda bir PRO incelemiş tableti, izleyin:

http://forum.donanimhaber.com/m_68249712/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi readermania -- 20 Kasım 2012; 12:33:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: readermania

Şaka mısınız bu zamanda USB modem mi kaldı allah aşkına? :)))))

Bu arada sonunda bir PRO incelemiş tableti, izleyin:

http://forum.donanimhaber.com/m_68249712/tm.htm

7208 Al geç bırak reedpad'i:)

• Arkadaşlar kararsız kaldım polypad 9708 mi yoksa polypad 7208 mi almalıyım?
    Ekran boyutu dışında teknik olarak farklılık varmı sizin tavsiye ve öneriniz nedir?

Değerli yorum ve yardımlarınızı bekliyorum..
  • REEDPAD ALMAYINDA NE ALISANIZ ALIN. BURAYA YAZAN READERMANİA DA SELEKT BİLGİSAYARIN CEO SU UYGAR BEYDİR ONDAN ÇOK ÖVÜYOR REEDPAD LERİ SAKIN GÜVENMEYİN.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.