Şimdi Ara

Polypad 300

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sipariş vermek üzereyim. 4200 lük bataryası var. benim için batarya dayanıklılığı önemli . Ayrıca yalnızca müzik ve video için alıyorum aracımda kullanmak için. lütfen ürünü kullanan ya da bilen yorumlarını esirgemesin.

• Kuzenimin Poly'si 1 ay kadardır elimde.
    Arada açıp kapatırken cihazın kafayı yediği, donduğu falan oluyor ama diğer pad lere göre sanırım daha sorunsuz ve kaliteli.
  • Kardeş ben yaklaşık 2-3 aydır polypad 300 kullanıyorum,ilk olarak kamerasının olmayışı ve gps olmaması dezavantaj.ilk zamanlar 3-5 defa değişik zamanlarda donup kilitlenme problemi olmuştu şimdilerde ise böyle bir problem yok.özellik full hd video gösterimi gayet başarılı takılmıyor oyunlarıda rahat oynatıyor,1,2 ghz işlemci ve mali 400 ekran kartı gayet yeterli fakat 2.3.1 android sürümünün güncellemesi bir türlü gelmiyor. Her-pa firması na defalarca yazdığım halde bu modele android sürümü gelmeyeceğini yeni modellere geleceğini belirtiyor,cihazın ekranı kapasitif değil resisitiv yani tırnak ile algılıyor,parmak ile değil dokunmatik fena değil bazen odak sorunu olabiliyor,şarzı normal kullanımda 2-3 saat gidiyor,genel itibariyle eksikleri olsada gerek malzeme kalitesi gerek hız olarak bu fiyata yeterli ama yinede başka markaları da araştırarak seçim yapabilirsin,kolay gelsin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.