Şimdi Ara

polislere neden AYNASIZ deniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
9.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar gecenin bu vakti kafama çok takıldı,

polislere neden aynasız deniyor bilen var mı?

• aynaları olmadığı için.sağ ve sol dikiz aynaları yokmuşdurda ondan diyolardur iyi salladım galiba
  • Çirkin oldukları için olabilir
  • kovalamacada sağdan soldan vurunca arabanın aynalar kırılıyor diye diyecem aşırı saçma olacak
  • anlaşıldı dh nin saat 00:00 dan sonra beyni sulanıyor. bunu not etmeliyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmyRocK

aynaları olmadığı için.sağ ve sol dikiz aynaları yokmuşdurda ondan diyolardur iyi salladım galiba

america da da mı yoktu . orada da aynı terimi kullanıyorlar
  • polislere tahsis edilen renault marka arabaların sağ dikiz aynası olmadığından dolayı bu camiaya verilen ad efsane tabi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: samurcom

quote:

aynaları olmadığı için.sağ ve sol dikiz aynaları yokmuşdurda ondan diyolardur iyi salladım galiba

america da da mı yoktu . orada da aynı terimi kullanıyorlar

ben yurdumun aynasızını bılırım yurdumun aynasızını konusrum dostum benı baglamaz elın conisii

• Eksisozluk

quote:

öğrendiğime göre baktığında şeyini görebilen polis anlamına geliyormuş yani devriyeler
    merkezde oturanlar göbek büyüttükleri için onlara aynasız denmezmiş.

quote:

kökeni şudur: eskiden her erkek vatandaş cebinde ayna ve tarak taşırmış, bıyığını tarayıp düzgün tutmak için. polislerin bıyık bırakması yasak olduğundan bu aksesuarları taşımazlarmış.

quote:

polislere tahsis edilen renault marka arabaların sağ dikiz aynası olmadığından dolayı bu camiaya verilen ad.
  • arabanın aynasının olmaması mantıklı geldi :) teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: -MaStamindZ-

polislere tahsis edilen renault marka arabaların sağ dikiz aynası olmadığından dolayı bu camiaya verilen ad efsane tabi ki

• Argo işte...
  • quote:

Orjinalden alıntı: radyasyo_N

Argo işte...

bence lafııı lömbbb diye yerıne oturtmak gece gece ne aydınlatıcı ınsanlarız nbeaaaa
  • quote:

quote:

Argo işte...

bence lafııı lömbbb diye yerıne oturtmak gece gece ne aydınlatıcı ınsanlarız nbeaaaa

Gece gece... Sonuçta argo dedim argoların nerden çıktığı belli mi?

• benim bildigimde sürekli çalıştıklarından dolayı polis memurları aynalara bakamazlarmış
    işe hep saç baş dagınık gelirlermiş o sebeple aynasız denmiş diye biliyorum
  • quote:

quote:

quote:

Argo işte...

ben bişi demedim yaw argo değil demek istemedim.sen argo demişssin benim kanımca lömb kızma bana gece gece kapatır gideriz dükkanı walla

• quote:

quote:

quote:

quote:

Argo işte...

ben bişi demedim yaw argo değil demek istemedim.sen argo demişssin benim kanımca lömb kızma bana gece gece kapatır gideriz dükkanı walla

Aynasız argo değil mi şimdi? Aç sözlüğü bir aynasız diye bir kelime varmı bak

• polislerin kendi yaptıkları hataları farketmediklerini düşündüklerinden bu lakabı takmışlardır diye düşünüyorum
  • anlaşamıyoz galiba ben sana aynasız argo kelime değildir demedim.Sen argo dedın bende lömb die oturtmak dedim.

Bu suna benzer sen sağ kulagını sag elinle tutuyosan bende sol elimle ama sonucda tutulan sağ kulak.höhhh yaaaaaaaa
  • karakolda ayna var ama
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.