Şimdi Ara

Polisler beni gözaltına aldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün sabah istanbul/ kocamustafapaşada geziyorum. Üstümde polar vardı (niyeyse bilmiyorum sonuna kadar fermuarını çekmişim, kapşonuda kafaya geçirmişim) yolda gezerken ( önünde polis arabası vardı) araçtaki polisler bana tip tip baktılar.. Bende yoluma devam ettim. Sonra bunlar arabadan indiler, kimlik falan sordular ( arka cebim küçük olduğu için cüzdan gerekmedikçe taşımıyorum ) kimliğim evde kalmış abi falan dedim ama dinlemediler. Neyse bunlara tc. No'mu soyledim bunlar baktı sonrada "temiz ama biz yinede bi sorguya alalım" falan dediler. Neyse ben "abi ben bişey yapmadım falan " derken arabaya bindirdiler beni. En yakında şehremini karakolu vardı, oraya gittik bunlar beni önce polislerin yaptığı masanın oraya götürdüler " burda bekle" dediler.. Bi üst rutbe polis geldi ( amir falan herhalde bilmiyorum) "sen benle gel" dedi. Gittik sorgu odasına, bunlar bana adımı,yaşımı, okulumu, anne- baba numarasını falan sordular, bende efendi gibi tek tek cevapladım. Bunlar anne- babamı aramışlar " çocuğunuz karakolda" diye. Ailem geldi. (Tabi baya korkmuşlar) yetkili kişi ile görüştüler, "çocuğumuz ne yaptı" falan diye. Yetkili polis aynen " toplumu rahatsız edecek hal ve hareketten" dedi ( ama ben gerçektende bişey yapmadım, sadece ellerim cebimde yürüyodum ) ailem polisle falan görüştükten sonra beni serbest bıraktılar. ARKADAŞLAR BUNLARI ŞİKAYET EDEBİLİR MİYİM ? Veya bi yaptırımda bulunabilirmiyim ??

Not: 17 yaşındayım ve kesinlikle csb falan değildif

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şikayet edebilirsin ama birsey olmaz , bosuna ugrasma. Gecmis olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 07kubi07

şikayet edebilirsin ama birsey olmaz , bosuna ugrasma. Gecmis olsun

Saolun hocam.

• Uğraşma şikayetle falan hiç bişey olmaz, bi daha da öyle yerlerde tinerci gibi gezme. Medeni biyerde olsan neyse.

• Geçmiş olsun

• Belki tipinden dolayı toplumu rahatsız ediyor olabilirsin. O yüzden almış olabilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhdh

Uğraşma şikayetle falan hiç bişey olmaz, bi daha da öyle yerlerde tinerci gibi gezme. Medeni biyerde olsan neyse.

harbiden hocam düşününce tinerci gibi gezmişim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam beni dövüyor
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaraXan

Belki tipinden dolayı toplumu rahatsız ediyor olabilirsin. O yüzden almış olabilirler.

Çok komiksin ya

• quote:

Belki tipinden dolayı toplumu rahatsız ediyor olabilirsin. O yüzden almış olabilirler.

• Up

• Çok fazla mr robot izleyen gencin dramı
  • Kardes burasi Türkiye burada hakkini arayamazsin bosuna ugrasma devletin polisinin neler yaptigini hepimiz biliyoruz gecmis olsun

• nick konu
  • quote:

Orijinalden alıntı: greatphantom

Çok fazla mr robot izleyen gencin dramı

Hocam mr.robot ile konunun uyumunu anlamadım ???

• Bir şey olmaz merak etme.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

• MR. Robot kullanıcısına yanıt
    kapşon takmayı bende severimde bu ayda ne poları birader
  • ulan amerikada 15 yaşındaki suçsuz çocuğu öldüresiye dövüyolar biziim burdada bir şey olsa hemen herkez ayaklanıyor size bi amerikan polisi lazım
    belki aklınız başınıza gelir
  • Su dünyada bizim memleket gibi enteresan bi yer daha yoktur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Behaviour

kapşon takmayı bende severimde bu ayda ne poları birader

Hocam yeni hediye geldi ve bana hediye alan arkadaşımla buluşmaya gidiyodum.. Yoksa ne polar giycem

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.