Şimdi Ara

Polisiye Kitap Önerisi Olanlar Gelsin... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şah Mat güzel kitap ama mutlaka okumalısın diyebileceğim bir kitap değil. İlk defa polisiye okuyacaksan Ahmet Ümitle başlayabilirsin. İstanbul Hatırası'nı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FucsioN

Tess Gerritsen - Cerrah

bu kitap genel itibariyle nasıl yani akıcılığı ayrıntıları. Fazla sıkmadan betimlemeleri daha az tutarak ilerleyen bi kitap arıyorum. Ama cinayetlerle ilgili ayrıntı verebeilir tabi. Şeytan ayrıntıda gizlidir
  • tiestoly kullanıcısına yanıt
    Birkaç yıl önce okumuştum kitabı ve gayet akıcı diye hatırlıyorum.
  • grange kitapları..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim :D en kısa zamanda denicem
  • quote:

Orijinalden alıntı: tiestoly

quote:

Orijinalden alıntı: FucsioN

Tess Gerritsen - Cerrah

bu kitap genel itibariyle nasıl yani akıcılığı ayrıntıları. Fazla sıkmadan betimlemeleri daha az tutarak ilerleyen bi kitap arıyorum. Ama cinayetlerle ilgili ayrıntı verebeilir tabi. Şeytan ayrıntıda gizlidir

Şeytan ayrıntıda gizlidir nasıl hocam okudunuz mu:))
  • Bu bir işaret olmalı :D eğer yazmasaydınız Ahmet Ümit'in Şeytan ayrıntıda gizlidir kitabının varlığına değindiğimden bile habersiz olacaktım :D sanırım okumam gerekir :D aklımda da vardı beyoğlu rapsodisi'ni önermişlerdi ama şeytandan başlıcam sanırım :D
    Ben de Beyoğlu'nun En Güzel Abisi ile tanıştım Ahmet Ümitle.Bab-Esrar ve İstanbul Hatırası'nı aldım bir de Beyoğlu Rapsodisi'ni alıp okumak istiyorum en kısa zamanda.
  • Dediğim gibi bana da tavsiye edildi, ben cinayet polisiye sherlock tarzı zekanın içinde olduğu farklı açıdan bakmak gereken ayrıntı kurguları severim. Daha önce hiç okumadım ama buna uygun herhangi bir kitap biliyor denk geldiyseniz söylerseniz sevinirim hocam :D ayrıca rapsodiyi okuduğunuzda hatırlarsanız bana yazın :D
    Bu aralar rapsodiyi okumam çok zor hem kitabı da elimde yok şu an.Bu arada irene adler in iki tane kitabı var geçenlerde bir göz attım hoş bir şeye benziyordu bence bir inceleyin hocam onları da.Ama çocuk kitabı olarak geçiyor ben de şimdi fark ettim:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: cubukelemon

Arkadaşlar son günlerde polisiye romanlara ilgim bayağı bir arttı.Özellikle son bir kaç gündür okuduğum polisiye-cinayet hikayeleri bayağı bir hoşuma gitti.İstediğim şey romanı okuduğumda kendimi romanın kahramanı olan Dedektif/polis gibi hissetmek ve sır perdesini yavaş yavaş aralamak...İlk defa bir polisiye roman alacağım.Yarın gidip almayı düşünüyorum...Tabi fiyatı da önemli.Öğrenciyiz sonuçta...Kitabı-Yazarı-Beğenme sebebinizi-On üzerinden kaç puan verdiğinizi yazarsanız sevinirim...Ayrıca bir kaç kitap ismi buldum bunlar hakkında da yorum yaparsanız sevinirim;

-Kurtlar İmparatorluğu
    -Gözlerini Sımsıkı Kapat
    -Şah Mat
    -Aklından Bir Sayı Tut

Kurtlar İmparatorluğu okudum muhteşem bir kitap ve çok sürükleyici. Jean C.G. 'den okuduğum ilk kitabıydı.

• Jeff Abbott'ın kitapları favorim.Harlan Coben ve Tess Gerritsen ustalar zaten.Birde David Baldacci nin kitapları var.Fena değiller.

• AHMET ÜMİTİ BU KONUDA TEK GEÇERİM. BEYOĞLUNUN EN GÜZEL ABİSİYLE TANIŞTIM VE TÜM SERİSİNİ ALDIM HEPSİ BİRBİRİNDEN HARİKA.
  • Ahmet Ümit in kitapları
    Agatha Cristie nin kitapları
    Sherlock Holmes serisi

• aklından bir sayı tut serisinin 3. kitabı. şeytanı uyandırma.
  • Sherlock Holmes

J. C. Grange

Glenn Meade

Ahmet Ümit

Tess Gerritsen

Hepsi çok iyidir.

Soğukanlılıkla kitabını da yeni duydum çok begenen var.

http://www.idefix.com/kitap/sogukkanlilikla-truman-capote/tanim.asp?sid=CJNMMGNPM5HBHIK0GSYK
  • Şeytanı Uyandırma
  • Agatha christine

Polisiye romanin kralicesi diye gecer.

• Agatha Christie-Roger Ackroyd Cinayeti

Bu kitabın metis baskısını okumanızı tavsiye ederim. Pınar Kür çevirmiş. Nadirkitap gibi yerlerden bulunabilir.
  • j.c.grange-kızıl nehirler,ahmet ümit-beyoğlu rapsodisi ve sultanı öldürmek en güzelleriydi okuduklarım arasında.ahmet ümitin her kitabını güvenerek alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.