Şimdi Ara

Polisin Rezilliği! Manisa Şelale Düğün Salonu Büyük Kavga Büyük Rezillik! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patoshik

bende manisadayım, yaklaşık 1 saat önce 5-6 arabalık bi konvoyla bi gelin geldi mahalleye sanırım bunlar döven taraftı neşeleri gayet yerindeydi

bu şelale hangisiydi ya sanayinin ordaki miydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alaska Yolcusu -- 16 Temmuz 2012; 10:14:24 >
  • Polisin kavga ayırdığı nerede görülmüş? Elinde bıçak ile sağa sola saldıran beyinsiz polise de sallarsa ne olacak?
    Polisin kavga ayırmak diye bir görevi yok. Polis olaydan önce ya da olaydan sonra müdahale eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

quote:

Az önce büyük bir kavga oldu çok büyük rezillik çıktı. Bizim de düğünümüz vardı lanet olsun böyle insanlara. Bıçaklar çıktı 2 ambulans 8-9 polis arabası burada şu an

çok büyük kavga var diye polisi aradım bir tane ekip göndermişler 3 tane polis geldi kapıdan kavgayı izliyorlar.

bir zibidi zekasına göre her kavga ihbarına godozlama 8-9 polis arabası birden gitmeli , ihbar asılsızsa 8-9 polis arabası birden geri dönmeli

Gelişimsel zeka geriliği var herhalde kardeş geçmiş olsun. Ben polisi aradığım zaman herkes telefonlara sarılmıştı. En az 20-30 kişi aramıştır rahat. Sen bir kavga olduğu zaman sadece bir kişi mi polisi arar zannediyorsun.

20-30 kişi birden polisi arayabilir ama bir zibidi zekalı her ihbara 8-9 polis otosunun birden gelmesini bekler

• Polisleri kötülemeyi bırakın geçende arkadaşın evindeydik site içerisinde kavga çıktı aradım hemen polisi 5 dk geçmeden 2 ekip otosu geldi hemen saat gece 1'di ve 4'e kadar site içerisinde devriye gezdiler.İşleri kolay değil hele İstanbul'da hiç değil.Anlayışlı olmak gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper3333

normal.
    eğer kavga gelen ekibin müdahale edemeyeceği kadar büyükse
    ekipler destek çağırır ve gelecek diğer ekipleri beklerler.
    ne yapmasını istiyorsun 3 kişinin 30kişi arasına dalmasını mı ?
    kendin diyorsun polislerin üzerine yürüyorlar diye.
    ondan sonra orda bi tanesi polisin üzerine yürüyünce polis birşey yaptıgında "polisin vahşeti" diye haberlere çıkıyor
    siz getirdiniz polisi bu hale kimse kusura bakmasın

+1

bu ülkede ayık kafa ve ellerinde bişi olmadan çevik kuvvetin bi yerlerini kırıyorlar.. bide o polisleri düşün.. illa ki onada bıçak sallanacaktır.. sen olsan o kadar cesur olur musun ki arkadaşın dediği gibi polis bi müdehale etsin hemen medya polisin kontrolsüzlüğü diye haber yapıyor ve üstüne açığa alınıyorlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: powereng

Simdi buraya polislerle ilgili cok sey yazardim herkesin bildigi seyler olmasina ragmen ifsa etmenin uygun olmayacagi seyler..

Polise neden saygi duyulmuyor, doktora neden saygi duyulmuyor sorusunun cevabini teskilatin icinde aramak gerekir..

Adam olan doktora da adam olan polise de hala saygi var.
    Bu iki teskilat hata kaldirmaz. sinek kucukte olsa mide bulandirir. Olmamasi gereken kisilerin teskilatta barindirilmamasi gerekir.

senin ciddi ciddi bu toplumda yaşamaya hakkın olmadığını düşünüyorum.
    polise doktora saygı duymayat toplum olmamızın sebebi IQ seviyemizin 30-40 arası değişmesi mi diye düşünürken kesin cevapla geldin.
  • oraya polis girse ayırmak icin ne yapacak. Ya gaz kullanacak , ya jop yada silah. Silahı geç zaten havaya sıkmaktan başka bir işe yaramıyor. Gazlarıda kuçuk gazlardan kadınların tasıdıklarından . O yetermi 30 kişiye? Ne yapacak 30 kisinin arasınamı girecek 3 polis ellerinde jop la? Ne kadar gereksiz insanlarsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orası manisa normaldir.
    insanı bi garip okulu bi garip,. dahasına dilim varmıyor.
  • No SS No Güven
  • ayrıca alkol konusunda bıdıbıdı yapan artiz kılıklılar alınacak ama
    herhangi bir mantıklı insan evladının alkol almadan bir düğünde bunları yapabileceğini hayal edemiyorum.
    yıllardır düğünlere giderim 1 kere bile kavga görmedim.belki şehir farkından.zira sakaryada düğünde alkol alınmaz.

ancak daha geçen sene izmirde sınavımdan 1 gece önce yurdun önünde 1 minibüs insan (alkollü ve kızlı erkekli) mahallenin serserileriyle (bunlar da ya alkol yada çakmak gazı emin değilim) kıyasıya kavga ettiler.birbirlerinin kafasında inşaat kalasları parçaladılar , kadınlar bayıldı falan yerlerde yatıyorlar bilmemne.

sonra da yok efendim içmeyi bilecekmişmişmiş.
    basit arkadaş.sokağa çıkmanın promili olması lazım.alkolunu kendi evinde alıyorsan al.sokak ortaksa sokağa da çıkma bi zahmet.
  • Polisi bende sevmem ama fazla yüklenmişsiniz. Polisin burada yetkisi yok. Yurtdışındaki gibi değil. Amerikada ıkıyorsa polise bıçak çek, sıkar fakana indirir... Kimse devletten büyük olamaz. Olmamalı... ama bizde öyle değil işte. Sonra niye polisler böyle, anasıın satayım bu ülkede ne doğru ki? Polislerin bıçağı ellerinden almasını da bekleyemezsiniz. Doğru düzgün yasalar olsa polis uyaracak olmadı silah ile yaralayacak. Eğer tehdit unsuru olursa hayatına son verecek. buna mecbursunuz. Yapmazsanız işte bizim ülkemizdeki gibi başıbozuklar pislikler kol gezer.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: logitech34

quote:

Az önce büyük bir kavga oldu çok büyük rezillik çıktı. Bizim de düğünümüz vardı lanet olsun böyle insanlara. Bıçaklar çıktı 2 ambulans 8-9 polis arabası burada şu an

çok büyük kavga var diye polisi aradım bir tane ekip göndermişler 3 tane polis geldi kapıdan kavgayı izliyorlar.

bir zibidi zekasına göre her kavga ihbarına godozlama 8-9 polis arabası birden gitmeli , ihbar asılsızsa 8-9 polis arabası birden geri dönmeli

Gelişimsel zeka geriliği var herhalde kardeş geçmiş olsun. Ben polisi aradığım zaman herkes telefonlara sarılmıştı. En az 20-30 kişi aramıştır rahat. Sen bir kavga olduğu zaman sadece bir kişi mi polisi arar zannediyorsun.

Cevabımı silmişler niye şikayet ettin? Lafın altında kalamayacaksan gelip burda konu açma!

• ölen yok mu hiç kardeş? 5 -10 tanesi ölseydi iyi olurdu aslında. hem işsizlik azalırdı hem maganda sayısı hem de suç oranı düşerdi
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.