Şimdi Ara

polis ya da avukat olan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Komşumun çocuğundan da kendilerinden de çok bıktım. Ailecek koşturuyorlar, evde kitap okunmuyor. İnsan yere bir şey koymaz mı? Polis geldi, çocuk diyince bir şey yapmadı,ben onlarla aynı saatte uyumak zorunda mıyım?

    Bana yol gösterecekler varsa çok sevinirim.



  • Oğlum bizim bina komple ahır lan. Alt kattan, üst kattan, yan taraftan sürekli bir paaat küüüüt sesleri geliyor. Sesi geçtim artık oturduğum yer sallanıyor o derece boktan. Alt katta iki beyinsiz velet var. Ama harbi beyinsizler. Bir kere dışarıda gördüm çocuk kollarını iki yana açtı, gözlerini kapadı, bile bile gitti ağaca tosladı. Bir de ağladı mal oğlu mal. Sabah 10 dan akşam 10 a kadar durmuyorlar. Arada sırada dairenin kapısını açıp mal mal boşluğa bağırıyorlar. Anaları ayrı gerizekalı. Tavuk gibi gıdaklıyor. Bacak kadar veledi bağıra çağıra durdurmaya çalışıyor. Bazen durduramayıp krize giriyor kocası gelip sakinleştiriyor.
    Geçen üstten vurdum gürültüyü kessinler diye, gerizekalı veled kapı vuruluyor zannetti gitti kapıyı açıp kimooo diye bağırdı
    Yan taraf ayrı öküz. Bir tane oğulları var 2 metre 300 kilo. Herif gece 3'e kadar telefonla konuşuyor. Konuşma dediysem daha çok karşı taraf konuşuyor bu da mal mal gülüyor. Arada sırada yine gece 3 e kadar Pubg oynuyor eleman. Geçen gece 11 de matkap çalıştırdılar mesela. Arada sövüyorum sesli sesli ama ya duymuyorlar ya duymazdan geliyorlar. Şu yazıyı yazarken bile 5-6 tane ufak çaplı deprem oldu apartmanda. Bu iş çözülmez. Polis bir halta yaramıyor zaten geliyor iki uyarıp gidiyor gürültü yine devam ediyor. Çözüm taşınmak. Köylülerle, apartman kültürü nedir bilmeyen, çevresine duyarsız hayvanlarla oturmayacaksın. Ya da cinnet geçirip apartmanı tarayacaksın. Onu istiyorlar çünkü.
    Bir insanın kapısına kadar polis geliyor ve aynen olduğu gibi yaptığı şeye devam ediyorsa diyalog kapısı kapalı demektir. Uğraşırım diyorsan dava da açabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MANGUTAY -- 18 Mart 2019; 12:47:29 >




  • Mangutay çok güldüm, işte bu yüzden en sevdiğim ülke almanya, sessiz, sakin, huzurlu, disiplinli. Ben erdoğanın yerinde olsam bunlara direkt para cezası yazdırtırım hem de çok fazla. İyi para gelir bundan.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende ses yap böylece kısa zamanda karşılıklı anlaşmayla bu işi çözersiniz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.