Şimdi Ara

Polis olmakla ilgili ciddi (Bunalımdayım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba yaşım 18 bazı sebeplerden dolayı liseyi dışardan okuyorum 2013 de diplomamı alcam hazırlanıp ygs giricem hedefim pmyo aracılığıyla 2 sene eğitim görüp polis olmak kendime güveniyorum kafam basıyor çalışınca yapıyorum ama bir korku var olamazsam ne olcak küçüklüğümden beri hep düşünce buydu halada aynı hiç başka meslek düşünmedim olamazsam ölürüm diyorum dışarda polis görünce acaip oluyorum neden böyleyim aranızda bir mesleğe böyle takan varmı.Özellikle çevik kuvvete hayranım.Amcamın oğlu geçen pomemden çıktı yunuslara atandı bazen evine misafirliğe gidince üniformasını görüyorum bir ke re üniforma ile işine gitti benide arabayla bıraktı metroya kadar 1 hafta kendime gelemedim acaba olamazsam düşüncesi dönüyor hep kafamda. Yardımlarınız lazım nasıl kurtulabilirim bu piskolojiden.

Buda çankırı pomem

http://www.youtube.com/watch?v=xOHnJuJjTWg 2:14 de türkü söylüyor baştaki eleman uygulamalı eğitim veriliyor amca oğlu onun sağından 5.

• Ben gittim olamadan dondum,pskolojide hayatinda hic yalan soyledin mi diye sordular ve elediler cok komikti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yokmu aranızda daha önce böyle bir meslek fobisine kapılıp kurtulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Decemst

Ben gittim olamadan dondum,pskolojide hayatinda hic yalan soyledin mi diye sordular ve elediler cok komikti

cevabın hayır mıydı
  • bende cok istedum fakat tvlerde polis vatandasa vuruyor
    niye?
    basbakan dolayli yoldan vurdurtuyor
    bende baktim polis gariban vatandasi dovuyor bende vazgectim polis olmaktan

• quote:

Ben gittim olamadan dondum,pskolojide hayatinda hic yalan soyledin mi diye sordular ve elediler cok komikti

Ne cevap verdinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hd6950

Yokmu aranızda daha önce böyle bir meslek fobisine kapılıp kurtulan.

Amacın belli istediğin şey belli... Tek yapman gereken bu okulu kazanman için gerekli şartları yerine getirmen. Bunun içinde çalışman yeterli. Sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Söylemedim dediysen elemişlerdir
  • bence buraya git
    http://sadat.com.tr/insan-kaynaklari/is-basvurusu.html

4000bin tlden başlayan maaş veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAMESx

quote:

Yokmu aranızda daha önce böyle bir meslek fobisine kapılıp kurtulan.

Amacın belli istediğin şey belli... Tek yapman gereken bu okulu kazanman için gerekli şartları yerine getirmen. Bunun içinde çalışman yeterli. Sorun yok.

böyle cevaplar cidden çok rahatlatıyor teşekkür ederim. ya şu zaman geçsede ak kara belli olsa artık olcakmı olmuycakmı düşünceden kurtulsam

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

bence buraya git

Arkadaş maaşda gözüm yok ev araba olsun olmasın onu Allah bilir sadece geçinecek derece maaşım olsun yeterli öyle gözüm yüksekte değil sen anlamadım beni maaş değil o üniformayı giymek istiyorum.maaşta dediğim gibi geçindirsin Kafi.
  • Arkadaslar evetle hayirla alakasi yok bu isin evet desen polis teskilatinin yalanla isi olmaz diyecek hayir dersen yine sacma bi insan hic mi hayatinda yalan soylemez ? Ben bazen dedim yine elediler yani arada bir kafadan adam eliyorlar. Iyikide olamamisim simdi bu polislerin hali hic iyi degil toplumun piskolojiside polise karsi hic samimi degil

• Ya o adamlar psikolok amirler filan elemeyi yaparlar anlamışlardır senin bakışından
  • quote:

quote:

bence buraya git

Arkadaş maaşda gözüm yok ev araba olsun olmasın onu Allah bilir sadece geçinecek derece maaşım olsun yeterli öyle gözüm yüksekte değil sen anlamadım beni maaş değil o üniformayı giymek istiyorum.maaşta dediğim gibi geçindirsin Kafi.

4000 tl iyi para.
    Buraya girersen devlet onaylı gayri meşru harp elemanı olursun.
    gider polis kıyafeti alırsın.giyer gezersin.
    Kimse de sana bişey diyemez.

• quote:

quote:

quote:

bence buraya git

4000 tl iyi para.

Kardeş sen iyimisin millet sürünüyor asgari ücretlerde kim kime 4000 tl verir sen nerden biliyosun burayı kesin vardır bişey üni mezunu komiserler alamıyor 4000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hd6950 -- 23 Eylül 2012; 19:29:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

bence buraya git

4000 tl iyi para.

Kardeş sen iyimisin millet sürünüyor asgari ücretlerde kim kime 4000 tl verir sen nerden biliyosun burayı kesin vardır bişey üni mezunu komiserler alamıyor 4000

bu şirketin arkasında türkiye ve müslüman devletler var.bu parayı verir.sen parayı al görevini yap yeter.gerisine karışma.

• quote:

başka bir şeyden beğenmeyip bahane uydurmuşlardır sana. benim arkadaş polis kolejinin sınavlarına girmiş eskiden. başka sebeplerden beğenmedikleri adaylara saçma sorular sormuşlar cevap verincede yanlış cevap gibi kafa sallamışlar "olmadı" der gibi elemişler daha sonra. soruda "şurdan şurası kaç metredir" gibi sorularmış. mesela yüzünde büyük ben olana falan yapmışlar nedenide bi çetenin vs. içine girince yüzünün tanınabilecek bir yanı olmaması içinmiş, yine aynı arkadaş demişti.

hocam sende çalış derslerine yapabileceğinin en iyisini yap spor sınavı mülakat vs. yapabileceğinin en iyisini yaptıktan sonrada olmazsa olmaz artık yapabilecek bişey yok sen elinden geleni yapmışsın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.