Bu ygs sınavından hemen sonra çalışmaya tekrar başladım.. Yaz tatili dinlemedim hazır mezunum dedim dersahaneye yazıldım. Her neyse. Ben şimdi diyelim her sene belirlenen bu barajı açtım mesela ygsden 260 aldım sonra mülakatı falan geçtim sınava girdikten sonra benim afyon pmyo veya balıkesir pmyo gibi biyer seçme gibi imkanım varmı? yada bu okulların belli bi puanları varmı lütfen daha önce tecrübesi olan yada birşey bilen yada duyan yazabilirmi ? Şimdiden teşekkürler iyi geceler.
NOT: Sırf bu konu yüzünden uyuyamadım :(
kura ile dağıtıyorlar senin seçme şansın yok.
Peki sonradan istediğimiz biyere gelme imkanı varmı?
hayır sistem kendisi seçiyor sen okul seçemezsin
quote:
Orijinalden alıntı: dasingen43
Peki sonradan istediğimiz biyere gelme imkanı varmı?
yok herkes bilgisayarın atadığı okulda okumak zorunda ve kendi yaşadığın şehirde pmyo varsa orda da okuyamıyorsun
Ben kütahyaya yakın biyer istiyordum neyse bakalım bi kazanalım inşallahda orasınıda sonra düşüncez artık :) Çok sağolun konu kilitlenebilir. :)
quote:
Orijinalden alıntı: dasingen43
Ben kütahyaya yakın biyer istiyordum neyse bakalım bi kazanalım inşallahda orasınıda sonra düşüncez artık :) Çok sağolun konu kilitlenebilir. :)
Kardeş baya geçmiş ama pmyo sınavında ilk 10 a girersen istediğin pmyo ya gidebilirmisin ama kendi memleketindekine giremeyebilirsin ve mezun olduğundada bir derece var o dereceye girersen istediğin yeri seçebiliyorsun görev yapmak için :)