Şimdi Ara

POLİNOMLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu biliyorum ancak bu karekökteki gibi ayrıntılı soruları yapamıyorum resetlemiş beyin bilgiyi resmen

ayrıntı soruları çözen hoca önerisi paralı parasız farketmez de 0dan başlamasın yeter

• micheal+

• Ben hocalara geldikten izlemistim karekok ve 345 yaptığımda oturmustu bayağı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ribozomal Rna kullanıcısına yanıt

matematigin guler yuzunu izlemiştim bir de unutmusum diğer konulari ezbere anlatiyor ama polinom parabol fena değildi

• şundan emin olmalısın. Paralı bir hocadan ders satın aldığında karekökde yapamadığın soruların çözümlerini izleyeceksin o yüzden otur Karekökde yapamadığın her soruya defalarca düşün, baya yapamadıktan sonra izle çözümünü ve sık sık tekrar et öğrendiklerini. Bu yöntemle paralı olarak behzat 'ın tüm polinomlarinı mikail hocanın da hemen hemen tüm sorularını çözebilirsin. Youtube da da matematiğin fatihi kanalına gir oynatma listelerinden polinom oynatma listesini izle, karekök + mat fatihi sorularını sindirdikten sonra soru kaçırmaya devam edersen tek eksik olan şey kendi pratiğin olabilir başka da bir şey olamaz, iyi çalışmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrfalcon253 -- 13 Ekim 2020; 18:15:24 >

• mrfalcon253 M kullanıcısına yanıt

ya moruk geçen sene çözdüm ki ya tekrar çözmek istemiyorum ama piyasada o kadar sağlam polinom sorusu da yok herhalde  

pehzat ve mikail konusunda haklı olabilirsiniz bilgim yok valla polinomlarında.

• Mikail hoca polinom öneririm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Trigonometri
    6 yıl önce açıldı
    Apotemi İntegral Fasikülü
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.