P(3x)=x(kare)+mx+2-m P(x) polınomunun x-3 ıle bolumden kalan kactır. beyler ben burda 'm' nasıl bulucam yaw
quote:Orijinalden alıntı: hoodblod_405 P(3x)=x(kare)+mx+2-m P(x) polınomunun x-3 ıle bolumden kalan kactır. beyler ben burda 'm' nasıl bulucam yaw m i bulmana gerek yok P(3) için ilk denklemde x=1 yap m ler gidiyor
quote:Orijinalden alıntı: PGAL quote:Orijinalden alıntı: hoodblod_405 P(3x)=x(kare)+mx+2-m P(x) polınomunun x-3 ıle bolumden kalan kactır. beyler ben burda 'm' nasıl bulucam yaw m i bulmana gerek yok P(3) için ilk denklemde x=1 yap m ler gidiyor herhangı bı soruda mesela m li bir ifade var orda m leri goturmeye mı çalısıcam usta
quote:Orijinalden alıntı: hoodblod_405 quote:Orijinalden alıntı: PGAL quote:Orijinalden alıntı: hoodblod_405 P(3x)=x(kare)+mx+2-m P(x) polınomunun x-3 ıle bolumden kalan kactır. beyler ben burda 'm' nasıl bulucam yaw m i bulmana gerek yok P(3) için ilk denklemde x=1 yap m ler gidiyor herhangı bı soruda mesela m li bir ifade var orda m leri goturmeye mı çalısıcam usta hayır her soru için böyle yapamazsın sorudan soruya değişiyor çöze çöze ne yapacağını fark edeceksin
quote:Orijinalden alıntı: PGAL quote:Orijinalden alıntı: hoodblod_405 quote:Orijinalden alıntı: PGAL quote:Orijinalden alıntı: hoodblod_405 P(3x)=x(kare)+mx+2-m P(x) polınomunun x-3 ıle bolumden kalan kactır. beyler ben burda 'm' nasıl bulucam yaw m i bulmana gerek yok P(3) için ilk denklemde x=1 yap m ler gidiyor herhangı bı soruda mesela m li bir ifade var orda m leri goturmeye mı çalısıcam usta hayır her soru için böyle yapamazsın sorudan soruya değişiyor çöze çöze ne yapacağını fark edeceksin eyvallah usta :)