Şimdi Ara

POLEN BAL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kocaeli
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi imalatımızdır. Min 500 gr lık ambalajlarda satmayı düşünüyorum. 500gr 30 ytl, 1000 gr 60 Ytl dir. Google ye 'polen ytl' yazıp arama yaparsanız fiyatın nekadar düşük olduğunu görebilirsiniz. Postahane üzerinden yapılacak alışverişlerde teslimatta ödeme yapabilirsiniz. İnternet üzerinden daha önce satışım olmadı, sadece ucanturk41 mesai arkadaşımdır. Cep tel im: 0555 6258689 Kargo alıcıya ait, Kocaeli civarında elden teslim, postayla alışverişte posta ücreti ürüne yansıılacak ve teslimatta ödeme yapabileceksiniz.

Karşılaştırma ve bilgi için link veriyorum;
    http://www.naturaturk.com/default.asp?git=9&urun=120582
    http://www.ucuzu.com/tamamlayici-besin-tibbi-c1044/granul-polen-100gr-p21370988.html

Polen çiçekli bitkilerin erkek üreme hücresi olup, bal arıları tarafından toplanır. Arının kendi ana besinidir. Polen, protein (%25-30), karbonhidrat, tüm serbest amino asitler, temel yağ asitleri, mineral maddeler, B grubu vitaminlerinin tümüne ek olarak C, D, vitaminleri, doğal hormon, enzim, koenzim, pigment, karbonhidrat ve fermentler içermektedir. Yapılan araştırmalar, polenin kas kuvvetini, atlatik gücü ve dayanıklılığı arttırmaya yardımcı olduğunu göstermektedir, bu sebeble polenin sporcular tarafından performans arttırma amacı ile doğal bir destekleyici olarak kullanılabileceği bildirilmektedir. Bununla beraber, polenin ,düşünme, araştırma ve çalışma gücünün arttırılmasına ve bedensel yorgunlukların giderilmesine yardımcı olduğu bildirilmektedir. Polen, cinsel gücü arttırarak, afrodizyak etki gösterebilmektedir. Zengin besinsel içeriği ile genel sağlığın koruyunması ve bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine yardımcı olup, dengeli beslenme amacıyla da tüketilmekte ayrıca, sağlıklı büyüme ve gelişme dönemleri için de önemli bir yer teşkil etmektedir. Bunlara ek olarak, polenin cildin güzelleşmesini sağlama ve yaşlanmayı geciktirmede doğal destekleyici etki gösterdiği ifade edilmektedir.

POLEN   BAL

POLEN   BAL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dilaver_isik -- 9 Mart 2008; 12:50:36 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm

ve ürünün resmini ekleme imkanın varmıdır acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyta -- 8 Mart 2008; 12:46:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: reyta

pm

ürün resmi eklemesinden ziyade bunlarda gerçek yada çakma olayı çok yaygın hilesi çok yaygın olan ürün
    SİZİN ÜRÜN KALİTENİZİ NASIL BELGELEYEBİLİRSİNİZ.
  • Resim cep telle bukadar oldu.
    Kalitesine gelince bir kez denemeniz gerekecek, netten bunu nasıl ispatlayabilirim ki? Kocaeli de sürekli bal ve polen satıyorum.

POLEN   BAL

• zaten bende oyüzden bi resim istedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: firstbuddy78

quote:

pm

ürün resmi eklemesinden ziyade bunlarda gerçek yada çakma olayı çok yaygın hilesi çok yaygın olan ürün
  • RESİMDENMİ BELLİ OLUCAK KALİTESİ DOSTUM
    quote:

zaten bende oyüzden bi resim istedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: firstbuddy78

quote:

pm

• kaliteden kastım bi markaydı
    bunu alaycı bişekilde söylemen gerekmezdi
  • ilanı okumuyormusun arkadasım adam kendi imalatımız diyor..ne markası arıyosun?alay etmedim tuhafıma gitti yazdığın güldüm sadece..asıl sana ban ..
    quote:

kaliteden kastım bi markaydı
    bunu alaycı bişekilde söylemen gerekmezdi
  • Arkadaşlar neden ilanda polemiğe girip hem alıcıyı hem satıcıyı soğutuyorsunuz? Fotoyu ne için istediyse istedi, haklı çıksanız ne olur çıkmasanız ne olur? Saygılar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.