Şimdi Ara

POLAT ALEMDAR ŞIRNAK'TA GÖRÜNTÜLENDİ !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Genç Kızların Yedek Sevgilisi Mıhoo değil mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: CorinaRocchi

Genç Kızların Yedek Sevgilisi Mıhoo değil mi bu

Evet. Mıho'ya selam yola devam.
  • Mıhooooooooooooooooo
  • Kaşlar o biçim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Polat Alemdar Ağlıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tech. Türk

Kaşlar o biçim.

hadi yürüyüşünü tarzını anladıkta, yaradılışıyla dalga geçmeyin.
  • alttaki elemanların yorumlarıda ilginç yalnız herif kendine tecavüz edicekmiş
  • ee ne bu şimdi?
    Türkiyede televizyon yayıncılığıda bu kadar yerlerde işte.bunu yaptıran,Yayınlatılamsına izin veren zihniyeti sopalamak laızm.para veripte yaptırmışlardır bunu kesin.izleyince o kadar mantıksız aptalca oldugunu görüyorum ki ne diyeyim size.dh de geneli çoluk çocuk olunca böyle oluyor.haber olmayınca bu kanalların hepsi böyle ağaçta kalan kedi haberleri vardı biaralar bu aralarda salak salak komik oldugunu dusunduklrı şeyleri yayınlıyorlar.

Alayına

• quote:

Orijinalden alıntı: €rché.19o3

alttaki elemanların yorumlarıda ilginç yalnız herif kendine tecavüz edicekmiş

Tamda bunu yazcaktım
  • quote:

Orijinalden alıntı: labidu

ee ne bu şimdi?
    Türkiyede televizyon yayıncılığıda bu kadar yerlerde işte.bunu yaptıran,Yayınlatılamsına izin veren zihniyeti sopalamak laızm.para veripte yaptırmışlardır bunu kesin.izleyince o kadar mantıksız aptalca oldugunu görüyorum ki ne diyeyim size.dh de geneli çoluk çocuk olunca böyle oluyor.haber olmayınca bu kanalların hepsi böyle ağaçta kalan kedi haberleri vardı biaralar bu aralarda salak salak komik oldugunu dusunduklrı şeyleri yayınlıyorlar.

Alayına

Bunun montaj oldugunu düşünüyorum.Star tv böyle bi haber yaparmı sence ?

• İnşallah başrolünde travesti olan bir dizi çıkmaz.
  • quote:

ee ne bu şimdi?

Alayına

alt yazı ve logo montaj

• Mıho yedek kız peşinde

(Yedek parça dermiş gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 4 Nisan 2010; 11:57:21 >
  • Bu çocuk zihinsel özürlü kaç kere konusu açıldı, uyardık.

Hala dalga geçiyorsunz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sssihirbazzz

na bide bu var

http://www.facebook.com/video/video.php?v=347015289864&ref=nf

tam dövmelik
  • quote:

Orijinalden alıntı: B4hr1

quote:

ee ne bu şimdi?

Alayına

Bunun montaj oldugunu düşünüyorum.Star tv böyle bi haber yaparmı sence ?

Kendi haline bırak.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.