Bildirim
POLAT ALEMDAR ŞIRNAK'TA GÖRÜNTÜLENDİ !
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Dengesiz
-
Genç Kızların Yedek Sevgilisi Mıhoo değil mi bu -
quote:
Orijinalden alıntı: CorinaRocchi
Genç Kızların Yedek Sevgilisi Mıhoo değil mi bu
Evet. Mıho'ya selam yola devam. -
Mıhooooooooooooooooo
-
-
Kaşlar o biçim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tech. Türk
Kaşlar o biçim.
hadi yürüyüşünü tarzını anladıkta, yaradılışıyla dalga geçmeyin. -
alttaki elemanların yorumlarıda ilginç yalnız herif kendine tecavüz edicekmiş -
ee ne bu şimdi?
Türkiyede televizyon yayıncılığıda bu kadar yerlerde işte.bunu yaptıran,Yayınlatılamsına izin veren zihniyeti sopalamak laızm.para veripte yaptırmışlardır bunu kesin.izleyince o kadar mantıksız aptalca oldugunu görüyorum ki ne diyeyim size.dh de geneli çoluk çocuk olunca böyle oluyor.haber olmayınca bu kanalların hepsi böyle ağaçta kalan kedi haberleri vardı biaralar bu aralarda salak salak komik oldugunu dusunduklrı şeyleri yayınlıyorlar.
Alayına
-
quote:
Orijinalden alıntı: €rché.19o3
alttaki elemanların yorumlarıda ilginç yalnız herif kendine tecavüz edicekmiş
Tamda bunu yazcaktım -
quote:
Orijinalden alıntı: labidu
ee ne bu şimdi?
Türkiyede televizyon yayıncılığıda bu kadar yerlerde işte.bunu yaptıran,Yayınlatılamsına izin veren zihniyeti sopalamak laızm.para veripte yaptırmışlardır bunu kesin.izleyince o kadar mantıksız aptalca oldugunu görüyorum ki ne diyeyim size.dh de geneli çoluk çocuk olunca böyle oluyor.haber olmayınca bu kanalların hepsi böyle ağaçta kalan kedi haberleri vardı biaralar bu aralarda salak salak komik oldugunu dusunduklrı şeyleri yayınlıyorlar.
Alayına
Bunun montaj oldugunu düşünüyorum.Star tv böyle bi haber yaparmı sence ?
-
İnşallah başrolünde travesti olan bir dizi çıkmaz. -
quote:
ee ne bu şimdi?
Alayına
alt yazı ve logo montaj
-
Mıho yedek kız peşinde
(Yedek parça dermiş gibi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_morad -- 4 Nisan 2010; 11:57:21 > -
Bu çocuk zihinsel özürlü kaç kere konusu açıldı, uyardık.
Hala dalga geçiyorsunz -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: sssihirbazzz
na bide bu var
http://www.facebook.com/video/video.php?v=347015289864&ref=nf
tam dövmelik -
quote:
Orijinalden alıntı: B4hr1
quote:
ee ne bu şimdi?
Alayına
Bunun montaj oldugunu düşünüyorum.Star tv böyle bi haber yaparmı sence ?
Kendi haline bırak.
Benzer içerikler
- bittibitiyor güvenilir mi
- aripa 5 mg kullananların yorumları
- voleybol takım isimleri
- yaratıcı iddia fikirleri
- parmak sararması neden olur
- dc açıldı mı
- bim para sayma makinesi markası
- penis nakli
- ets2 türkiye haritası
- zara indirim ne zaman 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X