Şimdi Ara

Polaroid Fotoğraf Makinası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar her zaman elimde bir polaroidim olsun istemişimdir ama uygun fiyata ve düzgün çalışan bir tane bulamadım. Alabileceğim site veya bir yer var mı ? uygun fiyatta ?

• Polaroid'ler 70-80 lira gibi fiyatlara satılyor. Tabi temizliğine ve şansına göre çok daha ucuza da bulabilirsin. Polaroid'lerin kartlarını bulmak artık cidden zor iş. Ben de vardı bir tane makine, Abd'ye giden arkadaşımdan istemiştim kart getirmesini. Sirkeci'de de bulabiliyorsun ama 100 lira gibi fiyatlar isteyebiliyorlar 10 pozluk kutular için. Eğer yurtdışından arkadaş yoluyla ya da Ebay'dan kart almayı düşünmüyorsan çok maliyetli bir iş.
    Fujifilm İnstax'lara bakmanı tavsiye ederim. Hem makineleri çok pahalı değil hem de kartlarını bulman çok çok kolay. Sirkeci'de, internet sitelerinde her yerde satılıyor anlayacağın. Ve üretimi devam ediyor.
    Bir de Polaroid Z2300 var ki, kendileri Polaroid'in son makinelerindendir hala üretimdedir, aynı Fujifilm gibi ama fiyatı daha pahalı maalesef.

Bu arada, eski Polaroid ile çekilmiş fotoğraflar Fuji ile çekilenlerden çok daha güzel duruyor bence.

*Bahsetmeyi unutmuşum, Z2300'ün çalışma mantığı daha farklı. Makinenin içinde özel kartuşsuz zink yazıcı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rocha -- 20 Mart 2014; 14:02:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocha

Polaroid'ler 70-80 lira gibi fiyatlara satılyor. Tabi temizliğine ve şansına göre çok daha ucuza da bulabilirsin. Polaroid'lerin kartlarını bulmak artık cidden zor iş. Ben de vardı bir tane makine, Abd'ye giden arkadaşımdan istemiştim kart getirmesini. Sirkeci'de de bulabiliyorsun ama 100 lira gibi fiyatlar isteyebiliyorlar 10 pozluk kutular için. Eğer yurtdışından arkadaş yoluyla ya da Ebay'dan kart almayı düşünmüyorsan çok maliyetli bir iş.
    Fujifilm İnstax'lara bakmanı tavsiye ederim. Hem makineleri çok pahalı değil hem de kartlarını bulman çok çok kolay. Sirkeci'de, internet sitelerinde her yerde satılıyor anlayacağın. Ve üretimi devam ediyor.
    Bir de Polaroid Z2300 var ki, kendileri Polaroid'in son makinelerindendir hala üretimdedir, aynı Fujifilm gibi ama fiyatı daha pahalı maalesef.

Bu arada, eski Polaroid ile çekilmiş fotoğraflar Fuji ile çekilenlerden çok daha güzel duruyor bence.

*Bahsetmeyi unutmuşum, Z2300'ün çalışma mantığı daha farklı. Makinenin içinde özel kartuşsuz zink yazıcı var.

Çok teşekkürler fujifilm instax olan hoşuma gitti baya, kahverengisi çikolata gibi duruyor ona bakarım sanırım

• Bende var, sıfır gibi duruyor bir köşede. İstersen ayarlariz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf atabilir misin özelden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Canon 600D Fotoğraf Makinesi
    geçen yıl açıldı
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.