Şimdi Ara

POKEMON YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEN BU OYUNA YENİ BAŞŞLADIM.ŞU AN SQARTLIMIN LEVELİ 20 NASIL LEVEL ÇABUK ATLAYABİLİR?
    BEN EN ÜSTTEKİ POKE TOPUNU KULANIYORUM DİĞERLERİ NE İŞE YARIYOR BEN 10 DAN AZ OLDUĞU ZAMAN CANI ATIYORUM.
    POKEMONLARSIN SU POKEMONU,KAYA OKEMONU,TOPRAK POKEMONU OLDUĞU NERDE YAZIYOR YOKSA TİPİNDEN Mİ ANLIYORUZ?
    BİR DE YÜKSEK LEVEL POKEMONLARI NERDE YAKALAYABİLİRİM.EN FAZLA 15 LEVEL ÇIKIYOR.

• sen en iyisi pokemon crater rehberini oku hem kendini hem de bizi yorma
  • OKUDUM ORAYI AMA ORDA YAZMIYOR BUNLAR.BİR DE ATAKLARI BİR DÜZENE GÖRE Mİ VURUYORUZ YOKSA RASTGELE Mİ?
  • her pokemonun değişik ve güçlü atakları var bi pokemondaki 4 atak rakibin farklı gücünü götürür.sen en güçlüsünü kullan(en güçlüsünü deneyerek öğren)
  • BAZEN BAŞKASI BAZEN BAŞKA ATAK FAZLA VURUYOR BELLİ OLMUYOI Kİ
  • bak en güçlü atağı sqertleın ilk atağır eğer pokene evrim geçirtmek istiyosanki zamanı gelmiş my pokemon teamme gir evolve seçeneğini tıkla sqertlenın wartoltle
  • EVRİM GEÇİRMENİN BİR TEHLİKESİ VAR MI BİRİ İLE SAVAŞICAKMIYIM.ŞU AN LEVELİM 20
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım
    12 yıl önce açıldı
    yardım
    18 yıl önce açıldı
    yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok evolve yap gelişir bak sqertlın gelişimi şöyle 16 level olunca sqertle wartortle wartortle 36 level olunca blastoise ok?
  • OK
  • baq adamim ayni knight gibi sen viev all pokemondan pokeleri goruon ya onnarin yaninda change attacs var onnarin kac damage verdii solda yazio ona gore vurcanbi de yine viev all pokemon sayfasindan pokelerin yaninda evolve var simdi squirtle de oraya bas wartortle olcak onda hydro pump en iisidir lvl 35-40 olana kadar battle in a gym de pewter city gym brockla savas 40 olduktan sonra yine evolve yap squirtlle blastoise olcak soona normal sayfanin sainda battle any member var orda isim yazilan yere trainrockwaterhere yaz ve savasa basla hep hydro blast vur canin azalirsa pot bas iste bu soonasini cozersin saten ama sn bana adini yaz bn poke veriim sana
  • ya çok güçlüymüş gibi konuşma ense tıraşını görelim

PARDON SENİN JASON OLDUĞUNU BİLMİODUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pokemoncraterhastası -- 21 Ağustos 2006; 13:01:35 >
  • SAĞOL FREEDY ADIM tseey NERDEN ALICAM SENİN GÖNDERDİĞİM POKEMONU ONU DA SÖYLERSEN
  • sagda trade pokemon var ordan ama snde kac poke var simdi 7-8 tane var mi
  • jason ne oldu bu yeni nicmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: pokemoncraterhastası

ya çok güçlüymüş gibi konuşma ense tıraşını görelim

PARDON SENİN JASON OLDUĞUNU BİLMİODUM

istersen butun sac trasimi gosteriim pokemon vercem dediimde sen de hmn onu istiom bunu istiom dediydin bunnari unutma ayrica guclu sayilirimyav terminatorun gazina geldim bastim kufuru hani kaptana gittidik ya bi ara ama bu da ban yer yakinda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreddyKruegher -- 21 Ağustos 2006; 13:07:56 >

• bende 20 tane filan pokemon var.
  • doğru o zaman çömezdim şimdi 6 tane d.mewtom var sende vere vere latios vermiştin nicklerin neler trade yaparız belki
  • heh taam o zmn viev all pokemon da o cange attak filan onnarin orda trade var bir iki pokemonu oyle trade yap ben guclu pokeler vercem sen de trade pokemon bolumunden accept offer yaparsin soonasini soona anlaticam simdi dediimi yap
  • bende 30-32 tane filan pokemon var.

bu sorumlarıma da cevap verin

pokemonları öldürerek mi daha kolay level atlarım yoksa pokemonları yakalayarak mı?

pokemonun türünü ( su,kaya,elektirik vb.) nerden anlayailbiim.

yüksek level pokemon yakalanmıyor mu en fazla 15 level gördüm ben.
  • ya bu sorularda bıktım rehberi oku
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.