Şimdi Ara

###Pokemon X-Y[6.Seri][Ana Konu]### (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
743
Cevap
3
Favori
25.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onlara Bakıp Yakalıyorum Sağlam HA Dedim Zaten Hocam Dandik Abilitysi Olanı Ben Nabım
  • GTS'den Pokeruslu Ditto Aldım
  • Bu arada sizce ev leri neye gore vermeli
    Mesela kendiliginden yuksek speedi ve natureden gelen sp atk i yuksek bi jolteonda evler neye gore kasilmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekleyenler benim safari türümu soyleyebilir mi?

• Darui kullanıcısına yanıt
    Hocam hhhu Sendin Di mi Öyleyse Fire Tip Slugma Ve Pansear Çıkıyordu Galiba Sende Benimkine Bakabilir misin Ve Çıkan Pokeleri Söyler misin Hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Spirit Of Emotions

Hocam hhhu Sendin Di mi Öyleyse Fire Tip Slugma Ve Pansear Çıkıyordu Galiba Sende Benimkine Bakabilir misin Ve Çıkan Pokeleri Söyler misin Hocam

bende poynta da çıkmış :D
    bu arada hhhu yu nası değiştirecez
    bi de sende normal type smeargle(o sayede japon ditto aldım çok sağol :D) aipom ve kecleon çıkıyo
    Ya Kecleon Çok İstiyordum Bende Çıktı Abi Ya

Hocam Birde Sizde Pansear Değilmiş Sizde Ponyta,Slugma,Flecthinder Var İsmi Değiştirmek İçin Mii Maker'a Gir Oradan Karakterini Düzenle Değişir
  • Aggronite bulamadim cylage city gymde 8-9 arasi denememe ragmen

Pokemon X 'de Tyranitar'ın Y'de Aggron'nun Taşı Vardır X oynuyorsan Bulmazsın Zaten Birde Heracross Ve Houndoom'un Taşı Y'dedir Onlarıda Bulamazsın
  • quote:

Pokemon X 'de Tyranitar'ın Y'de Aggron'nun Taşı Vardır X oynuyorsan Bulmazsın Zaten Birde Heracross Ve Houndoom'un Taşı Y'dedir Onlarıda Bulamazsın

Ya yok versiyon farkliliklarini biliyorum zaten.
    Tyranatarite ve aggronite ayni yerlerde biri x te biri y de ama ben bulamadim iste
    Saat 8-9 arasiymis onu da yaptim bulamadim yine

Nintendo Saatini 20.00 Yap Hemen Tıkla 5.18'de Gösteriyor
  • Chain fishing olayi ne
    Shiny bulunuyomus

Hocam Boşver Chain Fishingi En Hızlı Yol Masuda Methodudur Normalde 1/8192 lik Oranı 1/1365'e Kadar Yükseltir Al Bir Ditto JPN Ver Bir Pokemonunla Bana Daha Çıkmadı Ama Çıkacaktır Elbet Ya 3 Kutu Frokie Var Bende
  • quote:

Hocam Boşver Chain Fishingi En Hızlı Yol Masuda Methodudur Normalde 1/8192 lik Oranı 1/1365'e Kadar Yükseltir Al Bir Ditto JPN Ver Bir Pokemonunla Bana Daha Çıkmadı Ama Çıkacaktır Elbet Ya 3 Kutu Frokie Var Bende

Ins cnm ya
    Masuda methoduna baslicam ve senden once shiny pokemon yapcam

Hocam Yap Froakie İçin Çalışıyorum Ama Bir Yerde Yanlış mı Yapıyorum Acaba Çünnkü Bir Türlü Çıkmıyor 3 Kutu Protean Ability'li Froakie Oldu 1'i Bile Shiny Değil
  • Protean ability nasi yaptin ki
    Birini at da ben de ureteyim

• Protean Froakie Safari'den denk gelebiliyor. Ama hidden ability geçirmesi için alt nesile dişi olması lazım (5. nesilde böyleydi gerçi, değişmiş olabilir). Birbirinize atsanız daha iyi tabi
  • Arkadaşlar yumurta çatlamadan 5-10 adım önce kaydedin oyunu. Sonra shiny çıkana kadar yumurtayı çatlatın tekrar ve tekrar. Şahsen ben düzgün nature bulana kadar bu yolu deniyordum. Yumurta her çatladığında farklı bir nature ve ivs çıkıyordu.

Shinyde işe yarayıp yaramadığını bilmiyorum.
  • npokemona evrimi engelleyen taş var ya onu koyunca abilityi aktarıyodu sanki
    valla proteanlı bi froakie lazım bana
  • idrisovic İ kullanıcısına yanıt
    Darui kullanıcısına yanıt
    Aynen, işe yarar bu da. Hatta biraz hesapla yaklaşık da denk getirebilirsiniz. Egg Cycle'ları yazar pokedex sitelerinde. Ayrıca Nature'larını kontrol etmek için Everstone kullanabilirsiniz. Everstone'u taşıyan anne veya baba doğasını yavruya geçirir. IV'lerinde en yüksek olanını Power itemleri ile (Power Lens, Power Bracer vs.) kontrol edebilirsiniz. Mesela 31 Attack IV'sine sahip anneye veya babaya Power Bracer verirseniz yavrunun da 31 Attack IV'si olur. Battle Maison'da BP ile satılıyor bunlar heralde.
    Competitive oynuyorsanız çok yardımı olur

@Darui
    Abilityler anneden geliyordu 5. nesilde sadece. Çünkü malum baba başka pokemon olabilir, onun yeteneği zaten geçemez farklı olacağından Yüzdesel ihtimali var ama, Hidden için de öyle (%50 ya da 60'tı heralde).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adilazimdegilx -- 25 Kasım 2013; 1:37:46 >

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.