Şimdi Ara

Pokemon Vortex efsane pokemonları nasıl yakalarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin tüm hafta uğraştım 1 tane bile yakalayamadım nasıl yakalıyıcam yapmam gereken bişi var mı? Tüm mapleri didik didik ettim yoklar.

MSI GE70 2OE-050XTR 4. Nesil
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Steam ID: Neos | Origin ID: ServanBK | uPlay ID: Aldarion | PSN ID: ServanBK | GameCenter ID: Junk35 | LoL ID: Stardust35
    [OAMFDKM] PC - PSOne - PS2 - PS3 - PS4* - PSP - PSVita - Wii - DS - 3DS - Classics etc. [OAMFDKM]
    Pokémon X/Y Youtube Serisi!
  • Tavsiye istersen hiç zaman kaybetme onda, dandik oyun.
    Taktik istersen yok, sürekli dolaşıyorsun maplerde çıkıyorlar. Enderler haliyle. Ama çıkmaları için rozetleri ve görevleri filan tamamlaman gerekiyor önce. Millet genelde otomatik çalışıp pokemon yakalayan programlar kullanıyor o oyunda, o yüzden ya hiç uğraşma ya da sen de öyle programlar bul ki zamanına yazık olmasın.

ANIME&MANGA Origin:DHadilazimdegilx Steam:The Loly Trinity Nintendo 3DS FC: 2337-4451-5701
    Gigabyte B550 Gaming X V2 - Ryzen 7 5800x3D - Scythe Fuma 2 - 2x 32GB Corsair Vengeance LPX 3600Mhz C18 - Zotac GTX 1070 Mini - Crucial MX100 256GB + Samsung QVO 1TB + Samsung F3 500GB - Phanteks P360A - Samsung C27JG50 27" QHD 144Hz - Logitech G105 Klavye & Logitech G300s Fare - Logitech X530 5+1 & Logitech G35 - Logitech F510 Gamepad & Logitech Driving Force GT - xDrive 15'li Oyuncu Koltuğu - NETBOOK: Acer Aspire One AO722

• adilazimdegilx kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam desenize yine en iyisi XY :)

MSI GE70 2OE-050XTR 4. Nesil
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Steam ID: Neos | Origin ID: ServanBK | uPlay ID: Aldarion | PSN ID: ServanBK | GameCenter ID: Junk35 | LoL ID: Stardust35
    [OAMFDKM] PC - PSOne - PS2 - PS3 - PS4* - PSP - PSVita - Wii - DS - 3DS - Classics etc. [OAMFDKM]
    Pokémon X/Y Youtube Serisi!
  • puanın 200ü geçecek ve tam rozetleri alacaksın ve o adamların hepsini yeheceksin

hala öyle mi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.