Şimdi Ara

Pokemon Tasoları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
5
Favori
3.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    ayrıntılı fotoğrafını görmek isterim bendede baya vardı bir arkadaşım rica etmişti senin gibi koleksiyonunu tamamlamak için vermiştim hepsini ama onda bi 15 tane filan eksik vardı hala yanlış hatırlamıyorsam
  • bütün setlerden vardı bende yaklasık 10000 adet tasom vardı su trans tasolar varya hareket ettirincek oşuyodu falan ondan tut
    hepsine ilk çıkan serinin seti falan amcam fritolay da mühendis oldugu ıcın koliyle getiriyordu annem 2 sene once zoba da yakmıs delirmiştim
    tanesını 1 liradan satsam deli para ederdi be
  • Bende de 50-60 tane vardı. Belki aralarında vardır diye baktım da bulamadım maalesef.
  • Vayy be keşke zamanında bende saklasaydım. Şuan elimde 1 tane bile yok, çocukluğuma dair anılarım yok olmuş.
  • Türkiyedeki en zengin kişiyi bulmuş olduk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

Birşey söyliyimmi karşılıklı oynamış olsak alayınızı kekerdim eski performansım olsa

Ya zahmetli olcak ama tasoların resimlerini tek tek koyamazsın dimi görmedigim birinci nesil tasolardan merak ettiklerim var gercekten mesela girados mivtu megmar porgon togepi gibi dahada var aslinda ( okundugu gibi yazdım)

Kökmek değilxe kökmek kullanırdık biz.

• quote:

Orijinalden alıntı: paardon

quote:

Orijinalden alıntı: Allahdiyenspen

Birşey söyliyimmi karşılıklı oynamış olsak alayınızı kekerdim eski performansım olsa

Ya zahmetli olcak ama tasoların resimlerini tek tek koyamazsın dimi görmedigim birinci nesil tasolardan merak ettiklerim var gercekten mesela girados mivtu megmar porgon togepi gibi dahada var aslinda ( okundugu gibi yazdım)

Kökmek değilxe kökmek kullanırdık biz.

Bizde daha oyuna baslamadan kekilip kökülene kadar diye bi ant içer öyle başladık ne günlerdi

• Eskiden bunlardan bende de vardı
  • Küçükken günde 10-15 cips yediğim için bende rahat bi vardı 1000 tane ( abartmıyorum ) . Ama sonradan ne yaptığımı bende hatırlamıyorum valla çöpe de gitmiş olabilir biri de almış olabilir
  • Eskiden bendede baya vardı 200-300 tane. Ne günlerdi be...
    Birde sokakta beyblade kapıştırırdık.
  • Tasoların içinden çıktı bir tane. Şöyle bir baktım da taso tv digimon taso falan bayağı biriktirmişim ben de. Sadece yılların verdiği yıpranmışlık ve o ucundaki girinti kısmında oynamaktan oluşan çok ince bir çizgi halinde yırtık var.
    Ankara'da isen verebilirim.
  • vay be çocukluğum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.