Şimdi Ara

Pokemon Infinity

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıktada görüldüğü gibi nette gezinirken karşılaştığım bir site bana güzel geldi, sizlerle paylaşayım dedim
    buyrun üyelik linki.
     Pokemon Infinity

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi betten -- 22 Mart 2011; 13:36:50 >

Orijinalden alıntı: betten

Başlıktada görüldüğü gibi nette gezinirken karşılaştığım bir site bana güzel geldi, sizlerle paylaşayım dedim
    buyrun üyelik linki.
     Pokemon Infinity

Başlığı değiştir yeni deil ve oyun iğrenç :D
    Sert mi oldu cevap ??:))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berat0600 -- 22 Mart 2011; 13:41:18 >

• şu anda oynayanı varmı nasil bir oyun ?
    Ücretsiz ve Türk yapımı MonsterMMORPG oyunu Pokemon tarzında şu an itibarı ile 658 farklı (profesyonel çizim ve özellikleri profesyonelce atanmış) canavara sahiptir ve MonsterDex sayfasından canavarlara bakabilirsiniz.
    Oyunda ekstra efektleri ile (burning-yanma, freezing-donma vb...) beraber çalışan 550+ saldırı, bütün efektleri çalışan 207 yetenek (ability) ve özellikleri tam olarak çalışan 296 farklı eşya bulunmaktadır.
    Oyunda Live Battle-Canlı Savaş (PVP) Mükemmel Şekilde Çalışmaktadır || Güncel Versiyon : Alpha 1.1.5

Not : Bu imzada kullanılan linkler forumdestek@donanimhaber.com tarafından onay almıştır!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.