Okumuyorum ama Türkcan'ın dediklerine bir cevap yazmışsın.Giriş yapabilmek için iyi betimleme(tasvir) ile olaya girersen en sonunda kendini olayı anlatırken bulursun.
quote:
Orijinalden alıntı: kinataki
Kimse okumuyor galiba
ben okudum şimdi fena olmamış ama ismimi goremedim
quote:
Orijinalden alıntı: DaRKs..
quote:
Kimse okumuyor galiba
ben okudum şimdi fena olmamış ama ismimi goremedim
Sonraki Bölüm.
Darks Kinataki biraz düşündü.Hiç tanımadığı bir çocukla süper-kötü bir adamı halletmek için gidiyorlardı.Güçlerini kontrol edemiyordu bile.Çocuğa baktı ve Kinataki-Ben... ben güçlerimi kontrol edemiyorum Mich-Oraya gittiğinde çıkacağından eminim. Araba durmuştu.Kinatakinin boğazı düğümlenmiş korkmuştu.Ortalığın ısındığını farketti.Arabadan çıkarıldı.Çok korkuyordu.Ağlayabilirdi o an.Fakat etrafına baktı.Ortalık dağılmıştı.Crash'a baktı.O anda Crash'ta ona baktı. Kinataki-Korkuyorum Crash-Ölmek istemiyorsan birazdan gelecek adam için hazırlıklı olmalısın.Unutma süper güçlerin var. Kinataki için etraf çok ısınmıştı.O an anladı.Başlıyordu.Fakat yapabildiği tek şey giysilerini eritmekti.Ve sonunda karşılarına o çocuk çıktı.
Kinataki biraz sevinmişti.Karşısına 4 kollu bir ucube çıkmasını bekliyordu.Fakat ne yapabileceğini bilmiyordu.Crash adamın üstüne saldırmıştı.Çocuğun göğsü suyla doldu. Crash-Su silahı dışında bir şey bilmiyorum.YARDIM ET!! Kinataki-Ben hiçbirşey bilmiyorum. Artık Kinatakinin gömleği erimişti.Birden oluverdi.Etrafı alevle sarıldı.Ellerinden Magma fışkırdığını hissediyordu.Gerçek oyunlarda şu anda yaptığı şey Fire fang olabilirdi:
Kinataki-Fire Fang bunun gibi sanırım. Adamın Başına doğru hedef aldı.Adamın başı yanıyordu.Bu kadar büyük bir ateşten sonra sadece kafası yanıyordu Crash-(ingilizce)Demek süper dayanıklısın da Darks-Evet.Gücümü de gösterebilirim Eline bir araba aldı.Ve Kinatakiye Fırlattı. Kinatakiye Araba çarptı fakat arabanın Çarpan tarafı erimişti. Crash-Hydro Pump Crash ilk defa bu kadar Su toplamıştı.Darks bunun sayesinde biraz savruldu Darks Cross Chop yapıp Crash'a vurdu.Crash Çok hasar almıştı. Crash-(türkçe)Kinataki ben Bacağımla ona bir su tekmesi vurayım hemen arkasından elinle ona sert bir ateş yumruğu çak.Böylece su buharlaşır ve biliyorsun dövüş türü rüzgara karşı hassastır Kinataki-Tamam Fakat Birden yer sallantısı hissettiler.Kinataki çocuğa baktığında onun zıpladığını farketti.Sonra Crash'ın adama doğru saldırdığını farketti.Hemen koşmaya başladı.Çocuğun iki tane daha kolu çıkmıştı.Korktu.Crash ona vurmuştu.Fakat Kinataki ateşli bir yumruk çakacağına siyah dumanlar yükselen bir yumruk çaktı.Bu çok sert olmuş olmalıydı ki dört kollu çocuk yere düştü.Crash bunu fırsat bilip hidra pompa yaptı.Artık işi bitmişti.
Konusu çok ağır olmuş bence. Okunmamasının sebebi bu olabilir.
normalden değişik ve güzel bi senaryo bence
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Ağırdan kasıt? Okunabilirlik iyi bence.Karmaşık olduğu için mi acaba?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Ağırdan kasıt? Okunabilirlik iyi bence.Karmaşık olduğu için mi acaba?
Biraz karmaşık yani
diğer bolumu ne zaman koyacaksın
bıraktınmı yazmayı ??
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme