Şimdi Ara

Pokemon Go Pokestop Oluşturmak Üzerine

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar aktaracaklarım paylaşıldı mı bilmiyorum paylaşıldıysa affola , pokemon go google maps kullandığından dolayı google mapsde bulunan yerleri resimleriyle beraber otomatik pokestop ve gym olarak atıyor yani çevremizde gördüğümüz yerleri google mapsa eklersek mesela evinizin önündeki lambayı "Lamba Anıtı" olarak atarsanız ve attıktan sonra google maps içerikleri arasına girerse pokestop yada gym olarak eklenebilir şuanda evin yanındaki mekanları X Sitesi Bahçesi , X sitesi 1. girişi şeklinde ekledim ve onaylandı şimdi yayınlanmasını bekliyorum bu şekilde pokestopsuz mekanları pokestoplandırabiliriz sanıyorum bilgisi olan ekleme yapsın lütfen.



  • yfy1 kullanıcısına yanıt
    Niantic şu an için yeni pokestop eklemiyor.Var olan pokestoplar;Ingress oyuncularının zamanında ekledikleri portallar kullanılarak belirlenmiş.Yeni pokestop başvurusu kabul edilmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelsier kullanıcısına yanıt
    hocam lakin oyun henüz 3-4 aylık bu 12 ay içinde böyle geçerli olamaz bence , google maps verilerini yenilediği zaman yeni pokestoplar oluşabilir çünkü yeni yapılar yapılıyor v.s , ayrıca yeni pokestop isteme sitesi kapandı ama hala semtine yeni pokestop isteyebiliyorsun niantic destekten



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yfy1 -- 5 Ekim 2016; 22:03:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.